Visningar

Onsdag 29 Juni KL: 17:00 - 17:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Söndag 3 Juli KL: 11:00 - 11:30 Tidsbokad visning, föranmälan krävs! Boka
Limhamn, LIMHAMN

Grönalundsgatan 13C

Varmt välkommen till en väldisponerad tvårummare om 58 kvadratmeter med en slående utsikt över Öresundsbron från bostadens alla fönster!

Ett hem som bjuder på ett stort och öppet vardagsrum varifrån vi når ut till en mysig balkong där vi kan njuta av vackra solnedgångar, modernt kök utrustat med bland annat diskmaskin och inbyggd espressomaskin, rymligt sovrum med gott om förvaring samt helkaklat badrum med utrymme för tvättmaskin. Golvvärme finns i hemmets alla rum.

Njut av närheten till trevliga Limhamn centrum som erbjuder all service man kan behöva såsom matbutiker, caféer, apotek, vårdcentral och Systembolaget. Ett boende med goda kommunikationsmöjligheter med busslinjerna 4, 9 och 34 runt hörnet som tar oss till bland annat knytpunkterna Hyllie och Värnhem. Från hemmet når vi även Öresund med Sibbarps kallbadhus och Limhamns småbåtshamn på bara några minuter.


Varmt välkommen hem!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 58 kvm
Avgift 3910 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Byggnadsår 1955
Pris 1 595 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Mikaela Romner
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 04
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Väldisponerad tvårummare med slående utsikt över Öresundsbron!

Planritning

Mikaela Romner

Mikaela Romner

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Grönalundsgatan 13C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58 kvm
Byggnadsår 1955
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Övriga byggnader Bostadsrättsinnehavaren disponerar över ett källarförråd på 2mx 1,4m enligt säljarens uppgifter.

Rum

Hall

Stig in till en ljus och inbjudande hall med ingbyggd garderob längs väggen som erbjuder god förvaring. Golvet pryds av en stilren valnötslaminat och väggarna är vitmålade.

Kök

Vidare når vi ett modernt och ljust kök med optimal förvaring med såväl underskåp som överskåp längs båda väggarna. Utrustningen i köket är spis, spisfläkt (Ikea), ugn (från år 2021), inbyggd mikrovågsugn (Ikea), diskmaskin (Ikea), inbyggd espressomaskin (Ikea) samt kyl och frys (Ikea). Ett kök med både gott om arbetsyta och plats för matbord. Golvet pryds av vit laminat och väggarna är vitmålade.

Vardagsrum

Rymligt och luftigt vardagsrum med plats för såväl stort soffmöblemang som matbord. De stora fönsterpartierna bjuder på ett vackert ljusflöde i hela rummet. Väggar går i en vit nyans med en fondvägg där solljuset från solnedgångarna reflekteras. Stilren valnötslaminat pryder golvet.

Härifrån når vi ut till den mysiga balkongen med utsikt över Öresundsbron som bjuder på fantastiska solnedgångar. Markis finns på balkongen för de soliga dagarna.

Sovrum

Ett stort och öppet sovrum med yta för både dubbelsäng och läshörna alternativt skrivbord om så önskas. Ett sovrum med goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggd garderob med skjutdörrar samt smart förvaringslösning ovanför sängplatsen. Här går väggarna i en vit nyans och valnötslaminat pryder golvet.

Badrum

Helkaklat och fräscht badrum med kakel i svart- och vitt samt klinker i grått. Utrustningen är WC, tvättställ och dusch. Här finns utrymme för tvättmaskin om man önskar att installera det.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-07
Energikonsumtion 3802 kWh/m2 år.
Primärenergital 165

Ekonomi

Lägenhetsnummer 01632
Pris 1 595 000 kr föreslagen budstart
Avgift 3910 kr/mån
Kommentar ink värme, vatten och kabel-tv.
Andel i förening 0,008532%
Andel av årsavgift 0,93463%

Förening

Föreningsnamn Brf Limhamnspelaren
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769616-0204
Gatuadress Hyllie Kyrkoväg 49A
Postnummer 21616
Ort Limhamn
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Limhamnspelaren är en äkta förening beläggen på eftertraktade Limhamn med närhet till havet, småbåtshamnen och Sibbarp där man gärna tar sig ett dopp. Föreningen bildades 2007 och köpte fastigheten samma år. Idag består föreningen av tre huskroppar med totalt 114 lägenheter där 103 är upplåtna med bostadsrätt och 11 är upplåtna med hyresrätt samt en lokal som är upplåten med hyresrätt. Den tekniska samt den ekonomiska förvaltningen sköts utav SBC förvaltning.
Föreningens ekonomi För att långsiktigt planera föreningen ekonomi upprättades 2018 en långtidsbudget som sträcker sig fram till 2027.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 114
Antal hyresrätter 11
Antal lokaler 1
Renoveringar TIDIGARE RENOVERINGAR
2022- Renovering av spillvattenledningar.
2019 - OVK besiktning
2019 - Nytt miljöhus
2018 - Bytt ventilationsfläktar
2018 - Balkongrenovering
2017 - Sockel-/källardörr-/fönstermålning
2016 - Bytt fönster
2015 - Renoveringar av gemensamhetslokal
2014- Klinker inlagt i tvättrum
2014- Takluckor utbytta
2013- Dag- och spillvattenledningar har separerats till enskilda system
2013- Sopnedkast har terminerats
2012- OKV-besiktning.
2011 - Bytt stamventiler värmesystem
2010 - Tilläggsisolering av tak
2008 - Byte av tvättutrustning
2008 - Uppgraderat till säkerhetsdörrar.

PÅGÅENDE OCH KOMMANDE RENOVERINGAR
Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till fram t.o.m. 2047.
Parkering I föreningen finns 15 parkeringsplatser. Dessa går att hyra för ca 250 kr/månad. Kösystem tillämpas.
Tv och bredband Föreningen har kabel-TV via Tele2. Basutbudet ingår i avgiften. Bredband via Telia (fiber) bostadsrättsinnehavaren står för detta. För TV/Bredband finns det även jack för att teckna med Comhem. Föreningen har planer på gemensamt fiber via Ownit som kommer att dra ner kostnaderna avsevärt i framtiden.
Överlåtelseavgift 1207 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Övrigt I föreningen finns tre tvättstugor. En på Grönalundsgatan 13 och två på Grönalundsgatan 11. Cykel och barnvagnsrum finns i källaren.
Medlemmar i föreningen kan nyttja den gemensamma lokalen som finns på Hyllie kyrkoväg 49A. Det finns två stycken förråd i källaren att disponera; större förråd och ett matförråd med plats för tillexempel vinterdäcken om man har bil.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-05-06. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga och spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen, liksom information rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende