Visningar

Söndag 10 Mars KL: 11:30 - 12:00 Föranmälan krävs, BOKA I ANNONSEN! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Limhamn, Limhamn

Geijersgatan 2D

På ett av Limhamns bästa lägen, perfekt belägen mellan hav och stad, presenteras denna unika och vackra hörnbostad med två rejäla balkonger varav en inglasad. Med sin öppna, genomgående och sociala planlösning samt magnifika utsikt över Limhamnsfälten präglas detta boende av en smakfull känsla och hög wow-faktor in i minsta detalj. Med vackra, enhetliga inredningsval, egna tvättmöjligheter och bra förvaring kombineras här stor estetik med komfort. Garagemöjlighet och välsorterad mataffär i huset är ytterligare plus! Söker du ett boende utöver det vanliga på ett oslagbart läge så är detta en bostad för dig. Välkommen att läsa mer i annonsen eller kontakta ansvarig mäklare.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 75 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 6280 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2022
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Strender
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 18
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Malin Strender

Malin Strender

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Geijersgatan 2D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 8

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 2022

Rum

Hall

Redan i den rymliga och välkomnande hallen slås man av bostadens fantastiska ljusinsläpp och öppna planlösning. Goda avhängningsmöjligheter för jackor och skor samt platsbyggd förvaringslösning längre in som ger ytterligare förvaring. Ekparkett som enhetligt löper genom hela bostaden i kombination med sobert ljusa väggar.

Badrum

Elegant, mycket rymligt och ljust badrum helkaklat i stilrent vitt med matchande grått klinker med golvvärme. Utöver WC och handfat så inrymmer badrummet dessutom förvaring, dusch med vikbara väggar samt både tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum

Vidare tar vi oss in i ett av det ljusa och ombonade sovrummen. Med samma kulörval och parkettgolv samt stort fönster mot den lugna omgivningen med havet i horisonten blir detta sovrummet en mysig och ombonad plats, perfekt för vila och återhämtning. Här finns gott om utrymme för såväl sovrumsmöblemang som förvaring eller kontor.

Kök

Smakfullt och modernt kök med ljus skåpinredning samt matchande marmormönstrad bänkskiva. Här finns integrerad diskmaskin, ugn med keramikhäll, inbyggd mikro i arbetshöjd och dubbel kyl/frys. Mycket god arbetsyta och bra förvaring. Kökets öppna och rymliga planlösning samt smarta köksö ger kontakt med såväl matplatsen som vardagsrummet. Eller varför inte äta middag ute på den rymliga inglasade balkongen?
Samma parkett här som i hallen och sobert gröna väggar. Den vackra stenen i alla fönster är en elegant detalj.

Inglasad balkong

Den spatiösa, terrassliknande inglasade balkongen i bästa västerläge är verkligen bostadens kronjuvel. Här kan man njuta av havet i horisonten och Limhamn Sjöstads vackra grönska. Gott om plats för större möblemang och inglasningen bidrar att ytan kan nyttjas trots kallare årstider. En optimal förlängning av bostadens sociala ytor.

Vardagsrum/Balkong

Via den öppna planlösningen från köket öppnar det välplanerade vardagsrummet upp sig med plats för både vardagsrumsmöblemang och matbord. Stora vackra fönster mot alla väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp till detta vackra rum. Från vardagsrummet tar vi oss även ut till bostadens andra härliga balkong. Här finns gott om plats för matplats, solstol eller grill.

Sovrum

I det andra sovrummet erbjuds samma stilrena och rofyllda känsla som i bostadens övriga delar. Här finns plats för dubbelsäng och den platsbyggda garderoben ger mycket god förvaring.

Området

Läget är bland det bästa staden kan erbjuda med ”Ribbans” fantastiska strand och böljande gröna fält nedanför. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues villakvarter. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2023-02-10
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2-1302
Pris 3 495 000 kr utgångspris
Avgift 6280 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, kallvatten och allmän renhållning i föreningen. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,015311%
Andel av årsavgift 1,53112%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 2 003 702 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Södra Ribersborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-2765
Gatuadress Geijersgatan 2A
Postnummer 21618
Ort LIMHAMN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Södra Ribersborg består av 2 bostadshus om 6-8 våningar samt garage och innefattar 71 lägenheter. Föreningens gatuadresser är Geijersgatan 2D och Geijersgatan 2G. Föreningen utgör en egen fastighet i en så kallad 3D-fastighetsbildning där den kommersiella delen i gatuplan ägs av ICA fastigheter. Husen byggdes således ovanpå en butiksfastighet som bland annat inrymmer en ICA Supermarket.
Föreningen äger fastigheten Vildanden 10. Föreningens förvaltning sköts av JM@Home.

Gemensamma utrymmen
Cykelrum, innergård med boulebana på plan 2, barnvagnsparkering, utrymme för källsortering av sopor, till lägenheten hör ett extra förråd men det finns även extra lägenhetsförråd för uthyrning i mån av plats.

Varmvatten
Föreningen har IMD av varmvatten. Varmvatten debiteras efter förbrukning var tredje månad och kommer på första avin i varje kvartal.

Parkering/garage
56 garageplatser i parkeringshus på plan 1, varav 1 plats är handikappsanpassad och 6 platser är laddplatser. Kostnad för garageplats: 1 250 kr/månad. Kostnad för garage med laddplats: 1 500 kr/månad. Kösystem tillämpas. Under kvarteret finns kundparkering till ICA samt möjlighet för gäster att parkera.

Bredband/TV
Telia Triple Play (kabel-TV, bredband och IP-telefoni), obligatoriskt tillägg om 220 kr/månad tillkommer till avgiften.

Ekonomi
Föreningens lån placerades 2023-02-20 och den genomsnittliga räntan uppgår till 4,22 %. Avgiften höjdes med 13,85% från och med 2024-02-01.
Styrelsen kommer att löpande under året följa upp elpriset och avser att justera debiteringen till medlemmarna så att den motsvarar föreningens verkliga kostnader. Höjningen som skett 2024 är gjord utifrån en reviderad ekonomisk finansieringsplan som låg till grund för den ursprungliga ekonomiska planen.

Avgift
I avgiften ingår värme och kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg om 220 kr/mån tillkommer för kabel-TV, bredband och telefoni via Telia triple-play. Kostnad för varmvatten tillkommer och debiteras efter individuell uppmätt förbrukning.

Övrigt
Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening samt säljaren. Observera att dessa uppgifter kan ändras eller bli felaktiga. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Limhamn är ett historisk område som bidragit till Malmös expansion då man sedan 1622 har brutit kalk i det kalkbrottet som idag är ett naturreservat. Bebyggelsen genom området är väldigt varierande med allt från nybygge, flerbostadshus till charmiga gathus och pampiga villor.

Närområde

På Limhamn har man kort avstånd till det mest. Vi hittar träningsanläggning som crossfit, gym, fotbollsklubb samt ishockeyhall. I centrala delar av området finner vi stort utbud av dagligvaruhandel med både ICA och Willys. Limhamn bjuder på flertalet restauranger med mängder av kulinarisk bakgrunder där även den kräsna lär finna ett nytt favoritställe. I centrala Limhamn hittar vi detaljhandel som erbjuder mindre shopping av t.ex. förnödenheter samt klädesbutiker.

Kommunikation

På Limhamn finner vi stort urval av kommunal busstrafik där vi i centrum finner busslinjerna 4, 33 och 34. 4:an tar dig mellan Bunkeflostrand och Segevång genom centrala Malmö. Busslinje 33 går mellan Ön och passerar bland annat Hyllie, Jägersro och vidare till Värnhem som slutdestination. 34:an går mellan Sibbarps badstränder i väst till handelsområdet Stora Bernstorp i öst. I norra delen av området hittar vi busslinje 7 som tar dig genom centrala Malmö och vidare ut till handelsområdet Svågertorp.

Parkering

Till största del gäller boendeparkering genom Limhamn. I villakvarteren råder fri parkering och i centrala Limhamn hittar vi parkeringshus.

Övrigt

På Limhamn finner vi en variation av förskolor samt grundskolor. Vi har bland annat Geijerskolan som huserar ca 600 elever fördelat mellan årskurs F - 6 samt finns Bergaskolan som huserar strax över 1000 elever fördelat över årskurs F - 9.

För dem som är intresserade av Kalkbrottet och dess historia erbjuds guidade turer under större delar av året.

Räkna på ditt nya boende