Visningar

Måndag 27 Mars KL: 14:00 - 14:30 Välkommen in för en genomgång av lägenheten på mäklarens kontor. Boka
Boka visning
Elinegård, Limhamn

Blåsebergavägen 23

Missa inte denna nyproducerade gavel-lägenhet med genomgående hög standard, fina materialval och en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här bor du med alla bekvämligheter såsom badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare samt ett kök med diskmaskin och med mycket arbetsyta och förvaring. Föreningen har också en mysig innergård för härliga dagar och kvällar samt bra med lek för barnen.

På Elinegård bor man med en härlig natur som granne men samtidigt nära Hyllie station, Emporia, Limhamn och Malmö city. Ett mycket trivsamt boende på bra läge med Kalkbrottet för härliga promenader, livsmedelsbutik, apotek, busskommunikation. förskolor och skolor. Närheten finns också till stranden på Sibbarp samt Limhamns centrum.

Det är inte möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i Maj 2023. Kontakta gärna mäklaren för mer information och ett möte!
Besök gärna även projektets hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo-horisonten/oversikt

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 43 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2578 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Byggnadsår 2022-2023
Pris 1 595 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Christina Ovallius
Reg. Fastighetsmäklare
0708-25 63 19
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Bli först med att flytta in i denna smart planerade och snygga två-rummare med fransk balkong!

Planlösning

Planlösning
Planlösning
Christina Ovallius

Christina Ovallius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Blåsebergavägen 23

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 43 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 43 kvm
Byggnadsår 2022-2023
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övriga byggnader Garage med bilplatser för uthyrning, några platser med laddstolpar för elbil. Lägenhetsförråd samt gemensamt cykel- och barnvagnsförråd finns i källaren.

Rum

Entré

Välkommen in i den rymliga entrén med en praktisk inbyggd garderob med skjutdörrar. På golvet ligger mattlackad och vitpigmenterad ekparkett, vilket ger en ljus och exklusiv känsla. Detta golv är genomgående i hela lägenheten tillsammans med de vitmålade väggarna.

Kök/Vardagsrum

Det kombinerade köket och vardagsrummet skapar en social och avslappnad yta. Påkostat kök med vit inredning från Marbodal, rostfria vitvaror från Siemens med bl a induktionshäll, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin. Rummet har plats för både matbord och soffgrupp. Fransk balkong.

Sovrum

Sovrum med stora fönster och bra förvaring i form av två garderober. Bra med plats till säng.

Badrum

Helkaklat badrum i ljusa färger med duschväggar i glas, kommod i vitt med tvättställ och eluttag, spegel med belysning. Här finns bekvämligheten genom en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer D1005
Pris 1 595 000 kr utgångspris
Avgift 2578 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl. värme, kallvatten och bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg om 186 kr/mån. för TV/bredband/telefoni. Individuell mätning av hushållsel och varmvatten. Schablonberäknad kostnad ca 515 kr/mån.
Andel i förening 0,531%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 685 468 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Horisonten 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-5124
Gatuadress Skrivaregatan 1
Postnummer 21532
Ort MALMÖ
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Horisonten 1 är en äkta förening som bildades 2020. Föreningen består av 121 lägenheter samt 10 radhus, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Föreningen tillämpar individuell mätning av el och varmvatten. Medlemmarna debiteras efter faktisk förbrukning.
Föreningens ekonomi Föreningen kommer att höja avgifterna med ca 4,5% under våren 2023. Föreningen kan ta ut en pantsättningsavgift (max 1% av prisbasbelopp) samt en överlåtelseavgift (max 2,5% av prisbasbeloppet) Huvudregeln är att överlåtelseavgiften betalas av köparen men kan variera. Pantsättningsavgiften betalas av köparen och debiteras oftast vid varje pantsättning. Är detta av stor vikt för köparen uppmanas denne att grundligt läsa igenom föreningens stadgar. Vid ytterligare frågor om detta kan kontakt lämpligen tas direkt med aktuell bostadsrättsförenings styrelse.
Äger föreningen marken Ja.
Antal lägenheter 121
Parkering Föreningen innehar 88 parkeringsplatser i ett underjordiskt garage mot en kostnad om ca 1100 kr/månad. Det finns även 11 parkeringsplatser utomhus. Separat kösystem tillämpas. Det finns i skrivande stund (2023-03-08) platser kvar i garaget. Inget som går att reserva däremot. Men ingen kö, platser tillgängliga. Medlemmar får även möjlighet att nyttja ett 10-årigt medlemskap i eldriven bil- och lådcykelpool via Our Green Car.
Tv och bredband TV/Bredband/Telefoni från Tele2. Detta kommer som ett obligatoriskt tillägg varje månad om 186 kr/månad. Det som ingår är TV bas HD och bredband 250/250.
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Gemensam innergård om erbjuder pergola, sittplatser och lekplats.
Gemensamma utrymmen Cykelparkering finns både inomhus och utomhus.
Övrigt Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-01-27. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Besök gärna projektets hemsida: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/malmo/limhamn/horisonten/

Övrigt

Allmänt om bostaden -Till lägenheten kan man disponera ett förråd.
- Lägenheten är under produktion och klar för inflyttning den 23 maj.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende