VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Landfjärden, Landfjärden

Stenbrinksvägen 7


*Kontakta mäklaren för en privat visning Jannica Johansson 0725550277 eller jannica.johansson@mohv.se alternativt fastighetsmäklare Elin Hultman 0706-01 94 55 elin.hultman@MOHV.se*

Hus över det vanliga i Landfjärden med närhet till havet bara 30 minuter från Stockholms city!

Drömmer du om att äga en unik fastighet där grönskan frodas och möjligheterna är oändliga? Då är det här din chans att förverkliga den drömmen!
Välkommen till Stenbrinksvägen 7 en extraordinär egendom som omfamnar en överflöd av naturlig skönhet och potential. Belägen i hjärtat av naturen, presenterar denna fastighet en imponerande blandning av mångfaldiga odlingar och en fridfull atmosfär som lockar till sinnesro och förundran.

Huset har fyra sovrum, två badrum, stort elegant vardagsrum med braskamin, platsbyggda bokhyllor och öppet till nock. Kök i herrgårdsstil och matsal i öppen planlösning. Även här öppet till nock och två härliga eldstäder. Allt har en mycket stilfull och cool prägel!

Oavsett om du är en entusiastisk trädgårdsmästare eller en passionerad jordbrukare kommer du att bli förälskad i den mångfald av odlingar som denna fastighet har att erbjuda. Från lummiga fruktträdgårdar till färgsprakande blomsterrabatter och frodiga grönsaksland, är möjligheterna oändliga för dig att utforska och skapa din egen gröna oas.

Utöver de blomstrande odlingarna, erbjuder Stenbrinksvägen 7 en charmig boendemiljö som är lika lockande som den är bekväm. Med en elegant bostad som är perfekt integrerad i den naturliga omgivningen, kommer du att njuta av harmonin mellan inomhus och utomhuslivet. Varje dag är en möjlighet att vakna upp till den friska luften och naturens skönhet som omger dig.

Oavsett om du drömmer om att driva en ekologisk gård, skapa en idyllisk reträtt för avkoppling och rekreation, eller helt enkelt leva närmare naturen, så erbjuder Stenbrinksvägen 7 en perfekt plattform för att förverkliga dina visioner och mål.

Välkommen på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 167 kvm + 24 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6 varav 4 sovrum
Tomt 2660 kvm
Byggnadsår 1964
Pris 6 195 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Hus över det vanliga i Landfjärden med närhet till havet bara 30 minuter från Stockholms city!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stenbrinksvägen 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 167 kvm. faktisk uppmätn norm SS 021053

Entréhall med klinkergolv och mindre klädkammare möter dig först. Till vänster finner du vardagsrummet, själens fristad, och med ett magnifikt burspråk och en eldstad blir detta rum till en plats där minnen skapas och stunder av avkoppling förvandlas till ren lycka. Platsbyggda bokhyllor med skjutbar stege, öppet till nock och fönster i tre väderstreck. Altandörr ut till trädäck.

Till höger kommer du till en inre hall med trapp till suterrängvåningen, ett mindre sovrum och ett badrum. Längre in når du ett stort kök med en rustik charm, köksö, matsal och öppen spis. Utgång till uteplats.
Suterrängvåningen bjuder på ett stort stiligt badrum, helkaklat med klinkergolv, badkar. Därefter har vi ett kallförråd. I korridoren som bildar nedre hallen kommer sedan en stor tvättstuga med klinkergolv och utgång till tomt. På höger sida passerar du två sovrum för att nå det största sovrummet på vänster sida med stilfulla platsbyggda garderober, stengolv med marmorutseende, fyra fönster i alkov samt dubbel altandörr ut mot tomten.

Byggnad

Typ av byggnad Fristående villa
Fastighet Kolbotten 1:48
Boarea 167 kvm
Biarea 24 kvm
Byggnadsår 1964
Kommentar till byggnadsår Ombyggt 2003
Vatten & avlopp Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Stomme Trä, lättbetong
Fasad Träpanel
Fönster 2-glas, 3-glas isoler
Tak Betongpannor
Grundläggning Suterräng, betongplatta, krypgrund
Uppvärmning Bergvärme-vattenburet system, luft/luft värmepump, braskamin, direktverkande el
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden 2019 - Bergvärmepump installerad ger golvvärme i sutterängvåningen samt i vardagsrum och entréhall på entrévåningen.
2019- Luft-luft värmepump installerad i den äldre delen i köket.
2019- Ny färskvattenpump installerades (borrad brunn)
Övriga byggnader - En byggnad som kan vara gästhus. ( Är idag förråd)
- Vid infarten förrådsbyggnad och carport
Bredband Fiber

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-05-06
Energikonsumtion 73 kWh/m2 år.
Primärenergital 118

Ekonomi

Pris 6 195 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 951 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 943 000 kr
  • Småhusmark: 1 008 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 943 000 kr
Värdeår 1989
Summa inteckningar 4 123 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 14 626 kWh/år
Driftkostnad 32 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Renhållning: 2 800 kr
  • Hushållsström: 27 800 kr
  • Sotning: 300 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 200 kr

I elkostnaden ingår både el och uppvärmning.

Tomt

Tomtarea 2660 kvm
Parkering Finns plats att parkera på fastighetens infartsväg eller ovanför fastigheten.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Samfällighet: Nynäshamn Kolbotten S:1
Last: Ledningsrätt Starkström, 0192-92/42.1

Planbestämmelser Byggnadsplan (1957-09-28)

Dokument

Området

Ca 15 minuter med bil till Tungelsta pendeltågstation, skola, livsmedelsbutik. I Segersäng ca 4 km finns förskola, pendeltågsstation. Badplats finns i närheten Östnora. Östnora är ett stort bad vid havet med strand och flera bryggor. Förskolor och skolor finns i Ösmo ca 10 minuters bilfärd och gymnasieskolor ligger närmst i Nynäshamn och Västerhaninge. Fritid Hav och skog kännetecknar närområdet och du erbjuds en mängd utomhusaktiviteter, Bada vid Östnora camping, utforska Sotes Borg eller klättra upp och in i Frugrottan som är tio meter lång och fem meter hög. När svampsäsongen är igång finns det oändligt med vackra skogsområden att leta i. Service Den kommersiella servicen har du närmst i Ösmo ca 15 minuters bilfärd där hittar man ICA supermarket, apotek, gym, simhall, och restauranger. Åker man till Nynäshamn är utbudet större, ICA Maxi, Dollarstore, Jysk, Systembolaget, caféer, restauranger och shopping. Kommunikation Bussar går från gamla väg 73, busslinjer som går mot både Nynäshamn och Västerhaninge. I Nynäshamn går färjetrafik till Gotland, Gdansk i Polen, Ventspils i Lettland och Gotska Sandön. Med Rederi/Waxholmsbolaget tar man sig lätt ut till dom mindre skärgårdsöarna Nåttarö, Rånö och Ålö. Dessutom kan man åka med Landsortstrafiken/Waxholmsbolaget från Ankarudden på Torö till Öja/Landsort.

Räkna på ditt nya boende