KUNGÄLV

Ingegatan 6E

Här finner ni en underbar 4 rum och kök med hög takhöjd och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp i bostadens hjärta. Stor balkong med utsikt över älven! Utöver detta bjuds ni på ett badrum samt tre stora sovrum och en gästtoalett. Här bor ni med närheten till båda centrum och naturen. På kort gångavstånd når man båda nya Kongahällacenter, Kungälvs resecentrum, samt vackra promenadstråk längs älven.


Stig in i hallen där ni får en trevlig vy över bostadens rum med det fina ljusinsläppet.

Till vänster når ni köket. Här finns goda arbetsytor och förvaringsmöjlighet, vilket underlättar när flera kockar skall samarbeta. Två fönster släpper in dagsljus och bjuder på en fin vy. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, ugn, köksfläkt.

Vardagsrummet blir den perfekta platsen när gästerna kommer på besök. Här finns utrymme för både soffgruppen och ett större matsalsbord där ni kan njuta av middagar med vänner och familj.

Från vardagsrummet når ni den rymliga balkongen. En skön plats att tillbringa ledig tid och njuta av den lummiga och härliga utsikten mot älven. Här har man eftermiddag och kvällssol. Önskar man att få dricka sitt morgonkaffe i solen har man till sitt förfogande även balkong vid sin entré.

Bostaden har tre generöst tilltagna sovrum med insynsskyddat läge och ljuvligt ljusinsläpp.

Lägenhetens helkaklade badrum väggar och golv. Här är det utrustat med wc, handfat med kommod, spegelskåp ovanför samt dusch.

Välkommen in till denna välplanerade gavellägenhet belägen på andra våningen på populära Ingegatan. Här bor man nära natur med närhet till både centrum med en fin balkong i soligt läge. Busshållplats finner man i nära anslutning till bostaden och på kort gångavstånd kommer man till Kungälvs resecentrum. Önskar man så finns det möjlighet till parkering eller garage.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 98 kvm
Avgift 5229 kr/mån
Rum 4
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1967
Pris

Ansvarig mäklare
Daniel Enlund
Reg. Fastighetsmäklare
0722-330109
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Daniel Enlund

Daniel Enlund

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ingegatan 6E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 98 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 98 kvm
Byggnadsår 1967

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-10-11
Primärenergital 83

Ekonomi

Lägenhetsnummer 26
Avgift 5229 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme och vatten.
Andel av årsavgift 4,39487%

Förening

Föreningsnamn Bostadsrättsföreningen Ingegatan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-6438
Gatuadress Ingegatan
Epostadress styrelsen@ingegatan.se
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Ingegatan med byggår 1967 upplåter 32 lägenheter med bostadsrätt samt åtta lägenheter med hyresrätt. Flerfamiljshus i två våningar med adresserna Ingegatan 2H-T, 4H-S, 6A-I och 6S-Ö.
Föreningens ekonomi Avgiftshöjning kommer förmodligen ske nästa år, men inga beslut är fattade i dagsläget.
Antal lägenheter 40
Antal hyresrätter 8
Renoveringar Mycket underhåll av fastigheten är utfört under senaste åren. Bland annat fasad, fönster, balkongdörrar, balkonger, yttertrappor utfört 2017-2020. En relining av stammarna är utförd under 2011.

Planerat underhåll för 2023 ytterdörrar.

Brf Ingegatan är en del av Samfälligheten Järpen som ansvarar för underhåll av utsidan samt rören i byggnaderna. De har en plan för underhåll av rören kommande åren men ännu finns ingen tidsplan för detta.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2020 och 2030.
Parkering Samfälligheten är ansvarig för uthyrning av garage/parkering så man ställer sig i kö där. Kostnad för parkering 250 kr/månad, garage 500 kr/månad. I dagsläget (2022-08-11) finns lediga platser.
Tv och bredband Tv och bredband via Tele2. Avtal tecknas separat av bostadsrättsinnehavare.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gårdsplats Fina innergårdar med grönytor och lekplatser.
Gemensamma utrymmen Cykelrum, lägenhetsförråd och tvättstuga. Det finns även soprum där man kan källsortera och återvinna hushållssopor.
Övrigt Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Föreningsinformation per den 2022-08-11.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende