Visningar

Söndag 2 Juni KL: 14:00 - 14:30 Välkommen att boka in er på visning via hemsidan! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Alsike, KNIVSTA

Dammgatan 58E

Smakfull etagelägenhet med stor takterrass i bästa sydvästläge, där kan ni njuta av solen och utsikten över området. Lägenheten är belägen på våning 3 och 4 av 4 med hiss från markplan. Ett stilrent och unikt boende utöver det vanliga med fina färg- och materialval. Hela lägenheten är i mycket gott skick och har flexibel planlösning, bra förvaring, vattenburen golvvärme och fina sociala ytor. Bostaden ger radhuskänsla med egen ingång och uteplats samt förråd på entréterrassen.

Entréplan består av en välkomnande hall med ett både snyggt och praktiskt grått klinkergolv samt plats för avhängning. Sovrum med ingång från hallen i perfekt storlek för t.ex. barnrum eller kontor. Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljus till rummet. Modern öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Trevlig matplats med utrymme för 4-6 personer och ett fint kök från Electrolux serie Sentens med gråa luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva i trä. Hög standard på vitvaror som är i rostfritt utförande där det bl.a finns induktionshäll, separat kyl och frys, diskmaskin, inbyggd micro och ugn samt vinkyl.

Övre plan möter upp med ryggåstak och med en imponerande takhöjd upp mot 3,7 m. Ljuset flödar in från takterrassen genom den stora skjutdörren i glas och bildar en sammetslen övergång mellan ute och inne. Rummet som är ett allrum/sovrum är stort och har även en skrivbordshörna, takfönster samt en mycket generös klädkammare.

I byggnadens entréplan finns bl.a en mindre Coop butik och gym. Parkeringsplats samt carportplats kan hyras av fastighetsägaren i entréplan. Separat kö tillämpas.

I Alsike finns det mesta som man kan önska sig i form av förskolor, skolor, affärer samt närhet till natur och motion. Här finns goda kommunikationer till bland annat Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Passar inte visningstiden, kontakta mäklare för bokning av privatvisning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 75 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5136 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2019
Pris 2 250 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Johan Eriksson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-37 17 61
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Johan Eriksson

Johan Eriksson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dammgatan 58E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Ja, Hiss från markplan.
Våning 3 av 4, Våning 3 och 4 av 4.

ENTRÉPLAN
Hall
- Välkomnande hall med ett snyggt och praktiskt grått klinkergolv samt vitmålade väggar. Gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor.

Sovrum
- Fint sovrum med vitmålade väggar samt ljust parkettgolv. Bra storlek för barnrum eller kontor.

Kök
- Stilrent kvalitetskök från Electrolux serie Sentens med gråa luckor och svarta handtag, vitt kakel samt mörk träbänkskiva. Vitvaror från Electrolux samt fläkt från Swegon. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

* Spishäll (induktion)
* Fläkt
* Diskmaskin (rostfri)
* Inbyggd ugn (svart/rostfri)
* Inbyggd micro (svart/rostfri)
* Kyl (rostfri)
* Frys (rostfri)
* Vinkyl (inbyggd)

Vardagsrum
- Trivsamt vardagsrum med stora fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp till rummet och fin utsikt över området. Modern öppen planlösning mot köket ger bra sociala ytor att umgås på. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum
- Smakfullt badrum med golvvärme, grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Här finns wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch samt duschväggar, väggskåp samt bänkskiva i ek över både tvättmaskin och torktumlare. Ny tvättmaskin från 2024.

ÖVRE PLAN
Allrum/sovrum
- Magiskt sovrum/allrum med ryggåstak som ger en takhöjd upp mot 3,7 m. Stort öppningsbart fönsterparti mot terrassen samt takfönster. Här ges gott om utrymme för dubbelsäng, kontor eller varför inte sätta upp en vägg och få ett sovrum med takfönster och ett allrum. Lujst parkettgolv och vitmålade väggar.

Klädkammare
- Stor klädkamamre (walk in closet) som ger fantastiskt förvaringsutrymme. Ljust parkettgolv och ljust målade väggar.

Terrass
- Magnifik terrass på ca 15 kvm i bästa sydväst läge. Här finner ni ett högt, insynsskyddat läge med fin utsikt över området. Generös storlek med utrymme för både loungedel och sittgrupp.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus, bostadsrätt
Boarea 75 kvm
Byggnadsår 2019
Uppvärmning Bergvärme samt solceller. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.
Övriga byggnader Förråd ingår och finns direkt utanför ytterdörren.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2022-04-01
Primärenergital 48

Ekonomi

Lägenhetsnummer 40
Pris 2 250 000 kr utgångspris
Avgift 5136 kr/mån
Kommentar till avgiften i månadsavgiften ingår sophämtning, bostadsrättstillägg samt skötsel av gemensamma ytor.
Driftkostnad 16 245 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 6 378 kr
  • Försäkring: 2 772 kr
  • Hushållsström: 7 095 kr

I kostnaden för hushållsel ingår även uppvärmning. I kostnaden för VA ingår en fast kostnad för vatten samt en rörlig efter förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 2,71333%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 1 001 351 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Enligt årsredovisningen för 2022.

Förening

Föreningsnamn Brf Parkterrassen i Alsike
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769633-4767
Gatuadress Dammgatan 58
Postnummer 74147
Ort Knivsta
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Vrå 1:803 med adress Dammgatan 56A-V, 58A-V. Fastigheten är en 3D fastighet belägen ovanpå fastigheten Vrå 1:792. Fastigheten består av ett flerbostadshus innehållande 44 st bostadslägenheter där varje lägenhet har ett utomhusförråd samt balkong eller takterrass.

Lägenhetsfördelning:
22 st 2 rok
22 st 3 rok

Vattenburen värme genom en gemensam bergvärmeanläggning och gemensam solcellsanläggning samt genom värmeåtervinning i ventilationsaggregatet. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten.

Mekanisk från- och tilluft genom individuella energibesparande FTX-aggregat som värmer den tillförda utomhusluften med hjälp av värmen från inomhusluften, detta för att minimera energibehovet/kostnaden och för att skapa ett behagligare inomhusklimat.

Föreningen har ett gemensamt el-abonnemang. Som bostadsinnehavare debiteras du din förbrukning av föreningen. Du ska således inte teckna något eget el-abonnemang. Värme köps också via föreningen och debiteras kvartalsvis.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Mediator.
Antal lägenheter 44
Parkering Fastighetsägaren hyr ut parkeringsplats (420:-/mån) eller carport (905:-/mån). Det finns några platser med elbilsladdare. Separat kö.
Tv och bredband Varje lägenhet är ansluten till KnivstaNets fibernät och kan teckna eget abonnemang.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Gemensamt cykelförråd finns.

Dokument

Området

KNIVSTA/ALSIKE: I Knivsta finns 14 kommunala förskolor och 11 fristående förskolor. Det finns 8 kommunala grundskolor och 2 fristående, av vilka 3 är högstadieskolor. En gymnasieskola som erbjuder introduktionsprogram och lärlingsutbildningar finns samt tillgång till grannkommunens gymnasieskolor. För den som är intresserad av motion och idrott är utbudet rikt. Här finns sporthallar, simhall, fotbollsplaner, bmx-bana, motionsspår m.m. För friluftsentusiasten finns promenadstråk, skogar, ängar, vattendrag och naturreservatet Kungshamn-Morga. Besök gärna kommunens hemsida www.knivsta.se

Kommunikation

Goda kommunikationer till Stockholm och Uppsala via E4 och tåg.

Räkna på ditt nya boende