Visningar

Onsdag 24 April KL: 17:30 - 18:00 Föranmälan krävs, bokning sker via hemsidan!
  • Dela via:
Klågerup, Klågerup

Anders Pålssons väg 45

Välkommen till detta fantastiska hus i Klågerup! Med en yta på 180 m2 och med ett byggår anno 2015 erbjuder vi er ett hem där vi har ett garage, solpaneler och en inhägnad tomt. Detta en dröm för den som söker ett modernt och miljövänligt boende. Här kan du njuta av solen i den insynsskyddade tomten och inomhus i de ljusa och rymliga rummen. Med närhet till natur och grönområden samtidigt som du har bekvämligheter som affärer och skolor inom räckhåll är detta huset för dig som vill ha det bästa av två världar. Missa inte chansen att köpa en fantastiskt fin villa på barnvänligt område!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 180 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 4 sovrum
Tomt 595 kvm
Byggnadsår 2015
Pris 5 495 000 kr som utgångsbud

Ansvarig mäklare
Åsa Öjes
Reg. Fastighetsmäklare
0735-02 33 96
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Gröning gångbana 2
Gröning gångbana 2
Mot ängarna
Mot ängarna
Gångbana mot skolan
Gångbana mot skolan

Planritning

Åsa Öjes

Åsa Öjes

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Anders Pålssons väg 45

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 180 kvm. taxeringsinformation

Välkomna till villan som erbjuder oss allt och lite till! Vi har ett genomgående parkettgolv i hela huset tillsammans med målade och tapetserade väggar. Extra häftigt är spiraltrappan som leder oss upp till ovanvåningen som både är snygg och stilren med dess svarta detaljer. Utomhus njuter vi i den insynsskyddade trädgården. Här har vi ett stort underhållsfri komposit trall, rymlig gräsmatta som bjuder in till lek av alla dess slag. Som pricken över i:et har vi ett stort spabad och en utedusch! Att man har satsat på lågenergi och hållbarhet råder det inga tvivel om då man har låtit installerat solpaneler och satt in en laddbox till elbilen. Garaget är väl tilltaget ger oss gott om plats för bilen. Trädgården är inhägnad både med en rejäl häck men också med staket där vi har grindar på båda sidor om huset. Det betyder att man med gott mod kan låta både barn och djur leka fritt i trädgården. Detta är verkligen ett hus man vill uppleva, välkomna att boka in er via hemsidan på en visning!

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Tejarp 6:95
Boarea 180 kvm
Byggnadsår 2015
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Betong/lättklinker med isolering av cellplast
Fasad Målad betong
Fönster Isolerglas
Bjälklag Betong
Utvändigt plåtarbete Galvaniserad plastbelagd plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Isolerad betongplatta med golvvärme
Uppvärmning Vattenburen golvvärme från värmepump, solpaneler
Övriga byggnader Garage-/förrådsbyggnad om ca 29 m2, byggd i betong/lättklinker med cellplastisolering, yttertak av betongpannor. Loft för förvaring samt fjärrmanövererad garageport.
Bredband Fiber finns, säljaren har en kostnad om 599 kr/månad för 250/250

Rum

Entréplan

Hall

Grått klinkergolv, målade väggar i en ljus grå nyans. Plats för avhängning av ytterkläder samt skoförvaring. Vi har en klädkammare i hallen för ytterligare förvaring.

WC

Från hallen når vi gäst-wc:n där vi har ett grått klinkergolv tillsammans med vita kaklade väggar. Inredning såsom wc, kommod samt spegelskåp.

Tvättstuga

Även tvättstugan når vi från hallen. Grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Den maskinella utrustningen består av en tvättmaskin samt en torktumlare.

Vardasrum

Stort och härligt rum som känns extra luftigt med öppningen ända upp till nock i en del av rummet. Här har vi många fönsterpartier som ger oss ett trevligt ljusinsläpp i hela rummet. En yta som verkligen bjuder in till sociala tillställningar!

Kök

Gott om arbetsyta och bra förvaring. Utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, häll, ugn, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn. Vi har plats för matbord för ca 6-8 personer utan problem, och vi har även en mysig sittplats för två personer vid bardisken. Från köket har vi god uppsikt över hela matplatsen och vardagsrummet.

Sovrum 1 / badrum

På entréplan har vi ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och även en stor garderob. Här har vi utgång till trädgården och spabadet alldeles utanför dörren. Lyxen är att ha ett privat badrum med ingång från sovrummet. Här har vi ett bubbelbadkar, stor kommod och wc. Mellan sovrummet och badrummet har vi också två klädkammare som ger oss bra förvaring.

Ovanvåning

Allrum

När vi går upp via spiraltrappan kommer vi upp till ett stort allrum. Här ges möjlighet till lek, soffhörna och arbetsrum, allt beroende på vilka behov man har. Vi har tre sovrum som alla nås från allrummet, även ett badrum. Här kan vi också se ner över vardagsrummet genom det svarta stilrena räcket.

Sovrum 2 & 3

Vägg i vägg har vi två sovrum där båda rymmer säng och skrivbord om så önskas. Fönster vetter mot fastighetens norra sida.

Sovrum 4

På andra sidan av allrummet sett har vi ytterligare ett sovrum. Här har vi plats för säng, skrivbord och förvaringsmöbel. Vi har också utgången till balkongen som är belägen med ett västligt läge. Balkongen har ett snyggt glasparti tillsammans med ett smakfullt diskret räcke. Här har vi gott om plats för en soffgrupp eller sittplats för ca 4-6 personer.

Badrum

Helkaklat badrum med mörkt klinkergolv och vita kaklade väggar. Här har vi ett takfönster som ger oss ett trivsamt ljusinsläpp. Inredningen består av en kommod, spegel samt wc och vikbara duschväggar av glas.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2024-03-21
Energikonsumtion 56 kWh/m2 år.
Primärenergital 110

Ekonomi

Pris 5 495 000 kr som utgångsbud
Taxeringsvärde 3 485 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 773 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 712 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 712 000 kr
Värdeår 2015
Summa inteckningar 3 100 500 kr
Elförbrukning 19 617 kWh/år
Driftkostnad 31 950 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 20 633 kr
  • Vatten/avlopp: 8 567 kr
  • Renhållning: 2 750 kr

Driftskostnaderna kan komma att variera till nästkommande ägare på grund av val av el leverantör och förbrukning av el och vatten. Till driftskostnaderna tillkommer kostnad för försäkring. Det är upp vill varje spekulant att jämföra kostnad mellan olika försäkringsbolag samt innehåll i försäkringen.

Tomt

Tomtarea 595 kvm
Parkering Stensatt bilplats vid garage/entré.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Ändring Av Detaljplan (2014-06-12) Detaljplan (2007-06-13)

Dokument

Området

Gröning gångbana 2Gröning gångbanaGröningGångbana mot skolanLekplats vid skola och förskolaMot ängarnaPiratenUtegym

Klågerup är en tätort i Svedala kommun. Ortens bebyggelse består av fina gamla gatuhus, villor bebyggda från ca 1950- nyproduktion samt radhus och parhus i bostadsrättsform.

Närområde

Vid Klågerups busstation har vi vår livsmedelsbutik Matöppet som erbjuder oss ett bra sortiment av basvaror och även paketutlämning via Schenker och DHL. Öppettiderna är generösa där vi har öppet vardagar mellan 09-19 samt helger 08-19.
Vid busstationen finner vi även Klågerups pizzeria, Mekonomen samt Gibson´s Mc.

Kommunikation

Vi har goda kommunikationsmöjligheter både till Malmö och även norrut mot Lund och söderöver mot Svedala och Trelleborg. Buss nummer 150 tar oss in till Malmö C på ca 45 minuter. Buss nummer 165 tar oss till Svedala på ca 20 minuter. Från Svedala kan vi vidare ta oss med tåg in mot Malmö eller vidare mot Ystad. Ska vi mot Lund tar vi buss 165 norröver och når Lund C efter ca 20 minuter. För den bilburne är det smidigt att ta sig längs med väg 108 och vi når även motorvägarna smidigt.

Övrigt

Klågerupsskolan är en grundskola som har undervisning från förskoleklass upp till årskurs 9.
Mumindalens förskola är belägen i närheten av Klågerupsskolan. Väderlekens förskola är belägen i det gamla stationshuset i byn. Det är en ur och skur förskola under Frilufts Främjandets regi.

Räkna på ditt nya boende