VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Kamlunge, Kalix

Kamlunge 77


- Högt & pampigt läge
- Soligt läge från morgonen till sent på kvällen
- Slående utsikt ut över älven
- Nybyggd bastubyggnad med dusch
- Ett paradis för fiskeälskaren
- Naturskönt område

Välkommen till en riktig pärla belägen i natursköna Kamlunge, där lugnet från älven och dess omgivningarna infriar drömmen om en idyllisk tillvaro. Här erbjuds du en charmig och välplanerad huvudbyggnad på ca 15 kvm, inbäddad i en grönskande trädgårdstomt som erbjuder både privatliv och öppna, vidsträckta vyer. Föreställ dig en mysig kväll vid braskaminens sken i det mysiga allrummet medan skymningens ljus spelar över ytan av den närliggande älven. För den nattliga rofylldheten bjuder stugan på ett inrett sovloft där du sjunker ner i sängens trygga omfamning och somnar till naturens egna ljud. Stig ut på altanen där man till sent på kvällen kan njuta av solen och av den förtrollande utsikten, där varje dag ger möjlighet till nya upplevelser och varje kväll skänker lugn och ro. För gäster som önskar övernatta avskilt finns en gemytlig sov-/gäststuga som väntar med öppna armar. Fastighetens senaste tillskott är en nybyggd bastubyggnad som erbjuds några steg från huvudbyggnaden. En separett möjliggör ett bekvämt friluftsliv med hänsyn till naturen, och för förvaring av verktyg och trädgårdsredskap står en praktisk redskapsbod till tjänst. Mysig trädsgårds-/skogstomt, rikligt med bärbuskar och goda möjligheter till trädgårdsodling.

För fiskeentusiasten är platsen närmast himmelsk. Här kan du både starta din fiskekarriär eller utveckla din passion till nya höjder. Med älven som nära granne blir varje dag ett äventyr.

Oavsett om du söker en tillflyktsort för avkoppling eller en aktiv fritid omsluten av naturen, så har detta enkla men omsorgsfullt utformade fritidsboende allt du kan önska!

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea/Biarea 23.7 kvm + 17.5 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 1
Tomt 1000 kvm
Pris 795 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sandra Kluwetasch
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0725-55 04 28
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Smultronställe för fiskeälskaren!

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Sandra Kluwetasch

Sandra Kluwetasch

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kamlunge 77

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 23.7 kvm. säljarens information

Byggnad

Typ av byggnad 1 plan med sovloft
Fastighet Västertorp 1:5
Boarea 23.7 kvm
Biarea 17.5 kvm
Vatten & avlopp Vatten: Nuvarande ägare har ett muntligt tillstånd av grannen att få nyttja dennes vatten samt att få ha dragit fram sommarvatten till fastigheten (500 kr/år).
Avlopp: Saknas
Stomme Timmer
Fasad Timmer
Fönster 2-glas
Tak Plåt
Grundläggning Plintar
Uppvärmning Direktverkande el samt braskamin
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Gäststuga, bastubyggnad, redskapsbod samt torrtoalett med separett

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 795 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 181 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 181 000 kr
Typkod 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr
Fastighetsskatt 1 358 kr

Tomt

Tomtarea 1000 kvm
Tomttyp Skogs- och trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Förmån: Officialservitut Väg, 25-TÖR-1517.1

Dokument

Området

Kamlunge ligger 25 kilometer från Kalix, vackert belägen vid Kalixälven, med flera forsar och lugnt flytande sträckor. Alldeles på älvstranden ligger en liten camping vid den vackra, vilda Kamlungeforsen. Här finns tillgång till toalett och dusch, rent vatten, raststuga, eldstäder och vindskydd. Här fiskas än idag sik enligt traditionella metoder med not och håv. Detta är ett paradis för den som vill prova fiskelyckan, oavsett om man är proffs eller amatör. Det finns en rad olika promenadstigar genom skogen och på flera ställen finns också grillplatser, bord och bänkar. Här finns ingen officiell badstrand men på några ställen möjlighet att ta ett dopp. I moderna lokaler på Hembygdsgården med all utrustning för sammanträden kan man boka in konferenser, fester och andra arrangemang. Servering av mat och kaffe kan ordnas. Vidare finns jaktmöjligheter och en vacker jaktstuga med övernattningsmöjligheter.

Kommunikation

Möjlighet till busstrafik finns under vardagar.

Räkna på ditt nya boende