VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Jonstorp, Jonstorp

Tranbärsvägen 8Härlig 1,5 - plansvilla med stor insynsskyddad trädgård i familjevänliga Jonstorp.
Ett välplanerat hus med stora sociala ytor. Huset är väldigt välskött och har endast haft en ägare sedan det byggdes. Här finns chansen att sätta sin prägel och alla möjligheter att skapa sitt drömboende. Stor härlig trädgård med mysig stenlagd veranda. Här bor ni i ett lugnt villaområde med närhet till skola, mataffär och havet! Varmt välkomna på visning!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 192 kvm + 12 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 7 varav 3-4 sovrum
Tomt 683 kvm
Byggnadsår 1975
Pris 3 695 000 kr

Ansvarig mäklare
Elin Carlson
Reg. Fastighetsmäklare
0731-54 29 46
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Planritning

Elin Carlson

Elin Carlson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tranbärsvägen 8

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 7 varav 3-4 sovrum
Boarea 192 kvm. taxeringsinformation


Bostaden disponeras enligt nedan:

HALL
Välkomna in i en rymlig hall med ett vackert stengolv och tapetserade väggar i en ljus ton.

GÄSTTOALETT
Direkt till höger finner ni bostadens gästtoalett. Här finns toalett och handfat. En ljus tapet pryder väggarna och på golvet ligger en beige plastmatta. Här finns även ett fönster som ger toaletten ett fint ljus.

VARDAGSRUM
Vidare in i hallen finns bostadens stora och luftiga vardagsrum med vackert ljusinsläpp från rummets alla fönsterpartier. Ett enastående rum med gott om plats för samvaro, här finns många möjligheter till möblering. Här finns plats för såväl matbord som stor hörnsoffa. Väggarna är tapetserade en ljus ton och på golvet ligger en ekparkett.

KÖK
Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga kök. Ett rustikt kök med ljus köksinredning och bänkskiva i rostfritt stål med dubbelho samt stänkskydd i form av terrakottakakel. Här finns gott om förvaring i såväl skåp som lådor. Maskinparken består av fläkt, spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin. På golvet fortsätter den genomgående parketten och väggarna är vitmålade. Här finns ett stort fönster mot husets trädgård. I direkt anslutning till köket finns det plats för ett stort bord för 6-8 personer.

GROVENTRÈ
Bostadens groventré når ni från vardagsrummet och är utrustad med överskåp och arbetsbänk. Här finns gott om förvaring och här sitter även husets centraldammsugare. Väggarna är tapetserade i vitt och på golvet ligger en grå plastmatta. Här finns även bostadens grovingång.

BADRUM
Från vardagsrummet når ni nedervånings badrum. Här finns dusch, toalett, handfat med spegelskåp ovan. I badrummet finns även en tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk i rostfritt stål med ho.
Väggarna är tapetserade med en beige våtrumstapet och på golvet ligger en grå plastmatta.

KONTOR/ ALLRUM
Från vardagsrummet når ni ett av villans stora allrum som idag disponeras som kontor. Rummet har ett stort fönster som generar gott om ljus. Väggarna är tapetserade i en ljus ton och på golvet ligger en ekparkett.

SOVRUM
Ett väl tilltaget rum med plats för såväl säng som mindre skrivbord. Ett fönster mot bostadens framsida skänker rummet fint ljus. Här finns även tre inbyggda garderober. Väggarna är tapetserade i beige nyans och på golvet fortsätter ekparketten.

SOVRUM
Mitt emot ligger ytterligare ett sovrum med fönster mot husets trädgård. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en ekparkett. Här finns gott om förvaring i garderober längs sovrummets ena vägg.


OVANVÅNING
Från husets hall når ni ovanvåningen. Här möts ni av ett luftigt sällskapsrum, med två stora fönsterkupor mot bostadens baksida och med utsikt över husets stora trädgård. Ett härligt rum med rikligt med ljusinsläpp. Idag används utrymmet som sällskapsrum men kan med fördel delas upp i två och på så sätt skapa ytterligare ett sovrum. Väggarna är genomgående ljusa och på golvet ligger ett parkettgolv.

MASTER BEDROOM
I andra änden på ovanvåningen ligger villans master bedroom med en stor fönsterkupa som ger rikligt med ljusinsläpp. Här finns gott om plats för stor dubbelsäng och ytterligare möblering. Väggarna är tapetserade och på golvet ligger en parkett.

KLÄDKAMMARE
En stor klädkammare med generösa förvaringsmöjligheter.

BADRUM
På ovanvången finns också ett badrum med badkar, bidé, toalett samt handfat med spegel ovan. Väggarna är kaklade i en grönnyans och på golvet ligger en rosa plastmatta.

TRÄDGÅRD/VERANDA
Välordnad och insynsskyddad lummig trädgård, stor gräsmatta samt mysig väderskyddad veranda. En mysig veranda med plats för både soffa och bord om så önskas. Här är det lätt att trivas och umgås på sommarhalvåret.
Här finner ni även ett förråd för diverse trädgårdsredskap.

Carport finns i längan strax intill.

I Jonstorp bor ni med närhet till så väl matbutik, skola/förskola, havet, naturen och med goda busskommunikationer.

Välkomna!

Byggnad

Typ av byggnad 1½-plansvilla
Fastighet Jonstorp 38:60
Boarea 192 kvm
Biarea 12 kvm
Byggnadsår 1975
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel + Trä
Fönster 2- & 3-glas
Bjälklag Trä
Utvändigt plåtarbete Plåt
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Direkt El + luft/luft värmepump
Ventilation Självdrag
Övrigt om byggnaden Husets syllar är utbytta.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr
Taxeringsvärde 2 120 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 642 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 478 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 478 000 kr
Värdeår 1975
Summa inteckningar 1 100 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Driftkostnad 42 678 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 17 600 kr
  • Vatten/avlopp: 7 598 kr
  • Försäkring: 5 400 kr
  • Renhållning: 2 780 kr
  • Hushållsström: 7 800 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 1 500 kr

Driftskostnaderna är individuella och beror på den enskilda förbrukningen.

Tomt

Tomtarea 683 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Höganäs Jonstorp GA:1 ändamål: Vägar, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Höganäs Jonstorp GA:5 ändamål: Vägar, Samfällighet: Höganäs Jonstorp S:4, Samfällighet: Höganäs Jonstorp S:5, Samfällighet: Höganäs Jonstorp S:6, Samfällighet: Höganäs Jonstorp S:7, Samfällighet: Höganäs Jonstorp S:8

Planbestämmelser Detaljplan (2008-12-16)

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende