Visningar

Söndag 22 Maj KL: 12:00 - 12:30 Välkommen på öppen visning, anmäl dig gärna! Boka
Hovslätt, Jönköping

Solängsvägen 26

På Solängsvägen 26 finns alla förutsättningar för att skapa ert nya hem! Här erbjuds ett hemtrevligt hus som har det mesta, men med den unika möjligheten att sätta er egen prägel. Med en trivsam planlösning och en rättvänd trädgård på en omtyckt adress så saknas här inget för att skapa drömboendet för hela familjen

Huset har idag en genomtänkt och trevlig övervåning med tre sovrum i bra storlek som vetter ut mot trädgården, ett fantastiskt vardagsrum som sträcker sig rakt igenom huset och låter ljuset flöda fritt, ett praktiskt kök med matplats, badrum samt gäst-wc. Möjligheterna att ändra planlösningen är många för att anpassa till just dina behov och önskemål. Här finns även utgång till den optimala trädgården som är plan, insynsskyddad, vänd mot sydväst och har en inbyggd altan. På nedre plan finns ett stort allrum med öppen spis, flertalet förvaringsutrymmen, en stor tvättstuga samt garage.

Beläget på en återvändsgata i ett lugnt villakvarter. Lekplatser på nära håll varav en precis i direkta närheten. Inom fem minuters promenad nås närmsta förskola och matbutik och går du fem minuter åt andra hållet nås grönområde med mysiga stigar. I centrum av Hovslätt, några minuter från huset, finns b la två matbutiker, pizzeria och friskvårdcenter. Från och till Hovslätt tar du dig lätt med bil, buss, tåg och cykel


MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 103 kvm + 100 kvm
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 1155 kvm, friköpt
Byggnadsår 1968
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Flexibel familjevilla i slutet på lugn återvändsgata!

Entréplan Källarplan

Entréplan
Entréplan
Källarplan
Källarplan

Planritning

Entréplan
Entréplan
Källare
Källare
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Solängsvägen 26

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 103 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla med källare
Fastighet Norrahammars-Hökhult 2:210
Boarea 103 kvm
Biarea 100 kvm
Byggnadsår 1968
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä, betonghålsten, lättbetong
Fasad Fasadtegel
Fönster 2-glas
Bjälklag Trä
Grundmur Betonghålsten
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta
Uppvärmning Olja/el vattenburet system
Ventilation Självdrag

Rum

HALL

Välkomnande hall med avhängning direkt till höger. På golvet ligger en parkettliknande plastmatta och väggarna är klädda med ljus tapet.

GÄSTWC

Belägen direkt till vänster i entrén. Utrustat med wc, handfat och vädringsfönster. På golvet ligger en blå våtrumsmatta och väggarna är klädda med ljus våtrumstapet.

VARDAGSRUM

Stort härligt rum som sträcker sig igenom hela huset. Stora fönsterpartier åt öster och väster låter ljuset flöda fritt. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med ljus tapet.

BADRUM

Rymligt badrum med ljus våtrumsmatta på golvet och ljus våtrumstapet på väggarna. Utrustat med wc, handfat, dusch samt vädringsfönster.

KÖK

Stort och trivsamt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Ljusa luckor och ljus bänkskiva. Utrusat med kyl, frys, spis, fläkt, diskmaskin samt dubbelho med engreppsblandare. Plats ges för matgrupp för upp till sex personer.

SOVRUM 1

Stort härligt rum på ca 12 kvm. Ljusinsläpp från väster samt utgång till trädgården. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är klädda med ljus tapet. Utrusat med en dubbelgarderob samt tre enkelgarderober.

SOVRUM 2

Ca 9 kvm och ger plats åt en dubbelsäng och ytterligare möblemang. På golvet ligger en heltäckningsmatta och väggarna är klädda med ljus tapet. Utrustat med två garderober.

SOVRUM 3

Ytterligare ett rymligt sovrum på dryga 11 kvm. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med ljus tapet. Utrustat med tre garderober.

NEDRE PLAN

ALLRUM

Stort allrum på dryga 21 kvm. Rikligt med ljusinsläpp och centralt placerad finns en öppen spis. På golvet ligger en parkettliknande plastmatta och väggarna är klädda med ljus tapet. Bredvid trappen nås en rymlig klädkammare.

TVÄTTSTUGA

På andra sidan av trappen nås den rymliga tvättstugan på ca 10.5 kvm. Utrusat med en tvättmaskin samt grovvask med bänk och trådbackar under.

PANNRUM/ FÖRRÅD

Längst in finns pannrummet. Stort rum med platsbyggda hyllor ger bra med förvaringsmöjligheter. Förrådet nås från allrummet och leder vidare till pannrummet och garaget åt andra hållet. Här finns även en stor matkällare.

GARAGE

Stort garage på ca 20 km med dubbeldörrar.

FÖRRÅD

Beläget direkt in till vänster när man kommer in i garaget utifrån. Perfekt för att ställa cyklar, pulkor, gräsklippare mm.

Energideklaration

EnergiklassG
Utförd Ja, 2022-04-15
Primärenergital 213

Ekonomi

Pris 3 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 2 562 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 575 000 kr
  • Småhusmark: 987 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 575 000 kr
Värdeår 1968
Summa inteckningar 116 900 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 53 933 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 44 200 kr
  • Vatten/avlopp: 2 583 kr
  • Försäkring: 4 000 kr
  • Renhållning: 3 150 kr

ca uppgifter och baserade på en vuxen i hushållet. I uppvärmningskostnaden ingår även förbrukningselen.

Tomt

Tomtarea 1155 kvm
Tomttyp Plan trädgårdstomt
Uteplats Takad altan på baksidan
Parkering Garage

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Byggnadsplan

Dokument

Området

Hovslätt är ett samhälle beläget cirka 10 minuter med bil från Jönköping, området ligger i Tabergsdalen och tillhör Jönköpings tätort. Invånarantalet är cirka 3000. Bebyggelsen är blandat med villor, bostadsrätter och hyresrätter. I Hovslätt finns elljusspår, idrottsplats samt friluftsområde längs Tabergsån med vandringsleder till bl.a. natursköna Hassafallsleden.

Närområde

I Hovslätt finns 2 st välsorterade livsmedelsbutiker, 2 pizzerior, 2 frisörsalonger, shopping med mera. Goda möjligheter till skol- och barnomsorg. Skola upp till ÅK 6.

Kommunikation

Goda kommunikationer med tåg alternativt buss. Busslinje 28 går med täta avgångar från flertalet stationer. Nyanlagda cykelvägar leder in till såväl Jönköpings centrum som Ljungarums industriområde.

Räkna på ditt nya boende