VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Rosenbergsgatan 9

Tilltagen tvåa på 63 kvm som sträcker sig igenom huskroppen och avslutar med en härlig balkong med västligt läge. Bostaden är bekvämt belägen en halv trappa upp där en trivsam rymlig hall hälsar dig välkommen och leder dig vidare till övriga utrymmen. Genomgående och omsorgsfullt renoverad där de tidstypiska 40-tals detaljerna får tala men med en modern tappning. Betsade parkettgolv i stav- och fiskbensmönster ger en mjuk helhetskänsla ihop med de ljusa färgvalen på väggarna. Stilrent kök med släta ljusgråa luckor som kombinerats med ljust stänkskydd och arbetsbänk och som toppas med gulddetaljer. Helkaklat badrum med ljusinsläpp och en separat tvättavdelning. Väl tilltaget sovrum på över 15 kvm som ger plats för en kontorsdel om så önskas. Lättmöblerat vardagsrum med ljusinsläpp från väster och utgång till den rymliga balkongen.

Brf Framtidshem är en gammal och välvårdad förening. De stora renoveringarna så som tak, fönster, balkonger och stamrenovering är gjorda. God ekonomi vilket ger medlemmarna en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten men även kabel-tv, internet och bostadsrättstillägget.

Föreningen är belägen i början av Liljeholmen och har närhet till det mesta. I närområdet finns en grönskande park med minigolf och åt andra hållet finns Vättern med trevlig badstrand. Här finns även restauranger, matbutik, närbutik med postombud, blomsterhandel, vårdcentral och apotek. En kort promenad tar dig till Asecs köpcentrum och Jönköping city. Busshållplats i närheten där två av de tre stamlinjerna passerar.

MAYBE IT`S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 63 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3083 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1950
Pris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Tvåa med svängrum, tvättavdelning och skön västerbalkong!

Rosenbergsgatan 9

Rosenbergsgatan 9
Rosenbergsgatan 9

Planritning

Rosenbergsgatan 9
Rosenbergsgatan 9
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rosenbergsgatan 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 63 kvm. Föreningens info, se allmänt
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 63 kvm
Byggnadsår 1950
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Förråd finns på vinden och i källaren.
Gemensam tvättstuga finns i källaren på Starrgatan 3.

Rum

HALL

Välkomnande hall som ger plats för avhängning direkt till vänster. Plats finns för ytterligare förvaring/ möblering. På golvet ligger betsad fiskbensparkett och väggarna är vitmålade samt en vägg är klädd med en blåmönstrad tapet.

TVÄTTAVDELNING/BADRUM

Direkt in till höger i entrén ligger badrummet med den separata tvättavdelningen. Praktiskt tvättavdelning med bra arbetsbänk, överskåp med förvaring samt tvättmaskin och torktumlare. På golvet ligger klinkers och väggarna är målade. Badrummet är helkakalt med vitt kakel på väggarna och sandfärgat klinker på golvet. Utrustat med dusch med vikvägg i frostat glas, handdukstork, vit kommod med handfat, spegel, wc, golvvärme samt vädringsfönster.

KÖK

Stilrent kök som renoverades 2016. Släta gråa köksluckor har kombinerats med vitt kakel med fasade kanter, marmorimiterad laminatbänkskiva samt guldknoppar och guldkran. Utrustat med integrerad fläkt, integrerad diskmaskin, vit induktionshäll, vit varmluftsugn, vit kombinerad kyl/frys (2018), ledbelysning under överskåpen samt spotlights i taket. Plats ges för matgrupp framme vid fönstret. På golvet ligger betsad ekparkett och väggarna är vitmålade.

SOVRUM

Väl tilltaget rum på över 15 kvm. Här ges gott om plats för en dubbelsäng samt ytterligare möblemang och vid behov en kontorsavdelning. Ljusinsläpp från öster ger behagligt klimat och utsikt mot innergården. Utrustat med sen stor inredd skjutdörrsgarderob samt två inbyggda garderober så här finns gott om förvaring. På golvet ligger betsat ekparkett och väggarna är vitmålade.

VARDAGSRUM

Även detta rum är väl tilltaget på över 22 kvm. Här ges plats åt soffgrupp, matgrupp och ytterligare möblemang. På golvet ligger betsad fiskbensparkett och väggarna är vitmålade.

BALKONG

Härlig västerbalkong med solchanser från tidig eftermiddag till kväll. Ca 7 kvm så ger plats åt både möblemang och växter. Utrustat med trall på golvet och balkonginsynsskydd på räcket.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-05
Primärenergital 88

Ekonomi

Lägenhetsnummer 106-106-004
Avgift 3083 kr/mån
Kommentar Inkl värme, vatten, kabeltv, internet 100 Mbit/s samt bostadsrättstillägget. Ingår även en städavgift på 50 kr som återbetalas vi deltagande av städdagar.
Driftkostnad 5 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 4 200 kr

Ca uppgifter och baseras på en vuxen i hushållet.

Andel i förening 3,5837%

Förening

Föreningsnamn Brf Framtidshem nr 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 726000-3152
Hemsida http://framtidshem1.bostadsratterna.se/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Framtidshem nr.1 i Jönköping bildades år 1948 på Liljeholmen i Jönköping. Föreningen äger fastigheten Fågeln 12 med tre bostadsbyggnader på adresserna Rosenbergsgatan 9, Starrgatan 3 och Lönnholmsgatan 10. Fördelat på dessa hus finns totalt 33 st lägenheter i storlek mellan 1-4 rok och tre olika lokaler som uthyres till olika verksamheter.

Utöver lägenhetsutrymmen har varje hus ett gemensamt utrymme i källaren för cykelförvaring och lägenhetsförråd finns både i källaren och på vinden. Husen delar på en gemensam tvättstuga (belägen i källaren på Starrgatan 3) och i en av byggnaderna finns också en bastu med dusch som får nyttjas av föreningens medlemmar. Vår och höst har föreningens medlemmar en gemensam städdag.
Äger föreningen marken Ja
Renoveringar Byte av radiatorer, spolning av stammar, OVK 2018
Byte av balkonger och räcken 2014
Takbyte 2008
Stamrenovering 2006
Kallvattenstammar 2001-2002
Fönster och balkongdörrar 2000

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Renovering lokal på Rosenbergsgatan
Parkering Föreningen har 19 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Till dessa är det separat kö.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Com Hem, ett grundutbud av kanaler, telefoni samt bredband 100 mbit/s ingår i månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närområde

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Möjlighet finns för dig som är folkbokförd i området och äger ett fordon att teckna boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun.
Kostnad för 2022: 600 kr/kvartal.