VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Liljeholmen, JÖNKÖPING

Bomgatan 2A

Här tar du hissen bekvämt upp till bostaden som är belägen högst upp i huset. En mycket rymlig och trivsam tvårummare med kök, vardagsrum och balkong i skönt söderläge ut mot gården med minimal insyn. Balkongen är mysig och ombonad då väggen mot grannen är helt stängd, matta klär golvet och inglasad med skjutpartier i fullhöjd. Balkongen känns även extra rymlig då takhöjden är långt över standard. Sovrummet är beläget i skönt nordligt läge och med sina 12 kvm ger plats åt mer än bara dubbelsäng och nattduksbord. Badrummet är stilfullt renoverat 2010 med helkaklade väggar och klinkers på golvet. Även det är väl tilltaget och klart för att sätta in tvättmaskin om man så önskar. Praktiskt ljust kök med gott om förvaring och arbetsytor. Kyl och frys i fullhöjd och diskmaskinen tar hand om disken. Köket avslutas med en trevlig matplats med plats för upp till sex personer. Vardagsrummet breder ut sig på över 20 kvm så här får både en större soffgrupp och matgrupp plats. Välkomnande hall med gott om förvaring och plats för upphängning. Förråd på ca 6 kvm finns direkt utanför entrén på samma våningsplan, mycket praktiskt!

En mycket välvårdad förening som har väl underhållna fastigheter och stabil ekonomi där senaste avgiftshöjningen gjordes 1995.
I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även ett grundutbud av tv-kanaler samt internet via Telia fiber. Flertalet gemensamma fina tvättstugor, samlingslokal med kök och toalett, en övernattningslägenhet med fyra bäddar, cykelförråd, innergård med lekpark och grillplats samt garage i källaren.

Föreningen är belägen i början av Liljeholmen och har närhet till det mesta. Här finns restauranger, matbutik, närbutik med postombud, blomsterhandel, vårdcentral och apotek. Ta på dig morgonrocken och badtofflorna och ta ett svalkande morgon/ kvällsdopp i Vättern som ligger ca 100m bort eller för all del stanna hela dagen och njut på stranden. Ca 100m bort åt andra hållet ligger grönskande Liljeholmsparken med fina promenadstråk samt två minigolfbanor. En kort promenad tar dig till Asecs köpcentrum och Jönköping city. Busshållplatser i närheten där två av av de tre stamlinjerna passerar.

MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 67.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4393 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1984
Pris 1 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Tilltagen tvårummare med renoverat badrum, inglasad söderbalkong samt hiss!

Bomgatan 2A

Bomgatan 2A
Bomgatan 2A

Planritning

Bomgatan 2A
Bomgatan 2A
Caroline Biselius

Caroline Biselius

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bomgatan 2A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 67.5 kvm. föreninginfo, se även under allmänt
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 67.5 kvm
Byggnadsår 1984
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation
Övriga byggnader Tillhörande förråd på ca 6 kvm finns utanför entrén på samma våningsplan.
Föreningen har en föreningslokal utrustad med kök och toalett, en övernattningslägenhet med fyra bäddar samt flertalet fina tvättstugor.
Här finns även gemensamma cykelförråd och ett bilgarage (plats tilldelas via separat kösystem)

Rum

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder direkt till höger. Längre in i hallen erbjuds ytterligare plats för avhängning samt fyra garderober. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med vitmönstrad tapet.

SOVRUM

Direkt till höger ligger det rymliga sovrummet på ca 12 kvm. Här finns gott om plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med ljusblå tapet samt en mönstrad tapet som fondvägg. Ljusinsläpp från behagligt nordligt läge.

BADRUM

Helkaklat badrum som renoverades 2010 med mörkgrå klinkers på golv och vita väggar samt en stapel bredvid wc samt en i duschen med samma gråa klinker som på golvet. Badrummet är utrustat med välvda vikbara duschväggar i klarglas, klart för installation av tvättmaskin, kommod med handfat, överskåp med spegeldörrar och överliggande belysning, wc, handdukstorkare samt golvvärme.

KÖK

Trevligt kök med gott om bänkyta och skåpsförvaring. Ljusgråa skåpsluckor med trästruktur samt vitt och grått kakel som stänkskydd. Utrustat med kyl, frys, diskmaskin ( 2018), spis med häll (2018), fläkt samt dubbelho med engreppsblandare. Plats ges för större matgrupp framme vid fönstret som vetter mot söder ut mot innergården. På golvet ligger ett laminat och väggarna är klädda med ljus tapet.

VARDAGSRUM

Tilltaget och lättmöblerat rum på ca 22 kvm. Nås från hallen och från matplatsen i köket. Stort fönsterparti mot söder ger rikligt med ljusinsläpp. På golvet ligger parkett och väggarna är klädda med ljus tapet.

BALKONG

Inglasad söderbalkong med utsikt mot innergården. Väggen mot grannen är helt stängd och här bjuds det på en rejäl takhöjd. Skjutbara glaspartier och matta klär golvet.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2019-03-22
Primärenergital 124

Ekonomi

Lägenhetsnummer 8-2098-1-86-2
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 4393 kr/mån
Kommentar inkl värme, vatten, kabel-tv & internet.
Driftkostnad 5 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 000 kr
  • Hushållsström: 4 800 kr

ca uppgifter och baserade på en vuxen i hushållet.

Andel i förening 0,92966%
Andel av årsavgift 0,92966%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Flora 4
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716403-1747
Gatuadress Barnarpsgatan 23
Postnummer 55316
Ort JÖNKÖPING
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningens fastighet Flora 4 är bebyggd med fem bostadshus med adresserna Östra Storgatan 128, Lönnholmsgatan 3-5, Bomgatan 2 samt Lillgatan 10-14. Föreningens 99 st bostäder är samtliga upplåta som bostadsrätter. Innergården är lugn och barnvänligt samt välskött med sittplatser samt grönskande planteringar som skapar en trevlig atmosfär.
Föreningen har välskötta fastigheter och en god ekonomi med låg belåningsgrad.
Föreningens ekonomi Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. Föreningen har inte haft några avgiftshöjningar sedan 1995.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 99
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR
2021- Renovering övernattningslägenhet och ladd-station för elbil
2020- Renovering föreningslokal, flytt av dagvattenledning
2019- Byte låssystem
2018- Nya hissar
2017 - Takrenovering och montering av solpaneler, ventilationsbyte Lönnholmsgatan, byte av belysningsarmatur gårdsmiljö
2015 - Byte av undercentral till fjärrvärme, indragning av fiber
2013 - Fönsterbyte, renovering tvättstugor
2012 - låssystem, målning av trapphus, ventilation Östra Storgatan

PLANERADE RENOVERINGAR:
Planer finns på takbyte - Lönnholmsgatan, Bomgatan och Lillgatan. Renovering av garage.
Parkering Föreningen har ett garage under fastigheten med infart från Lönnholmsgatan. Här finns 69 platser som tilldelas medlemmarna via separat kö. Kostnad 450 kr / mån. Idag finns 8 st parkeringsplatser med laddmöjlighet i garaget, när efterfrågan på laddning av elbil ökar har föreningen möjlighet att utöka dessa platser.
Tv och bredband Anslutet till Telias fibernät. I månadsavgiften ingår ett grundutbud av tv-kanaler samt bredband 10/10 Mbit/s. För den som önskar finns möjlighet att mot avgift öka hastigheten på bredbandet och/eller beställa fler TV-kanaler.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Gemensamt i föreningen finns tvättstugor och cykelförråd.
Föreningen har även en föreningslokal utrustad med kök och toalett (renoverad 2020) och en övernattningslägenhet med fyra bäddar (renoverad 2021) som hyrs ut till föreningens medlemmar för 150 kr/natt.

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Eftertraktat område med närhet till såväl strand som park. Vätterstranden bjuder på naturupplevelser året runt och under sommarhalvåret blir det en självklar samlingsplats vid sandstranden och volleybollnäten. En kortare promenad eller cykeltur, med fördel utmed strandpromenaden, tar dig till centrala Jönköping. Rosenlundsbadet, Rosariet, Racketcentrum samt Elmia nås också enkelt till fots. Asecs köpcentrum med alla tänkbara bekvämligheter nås via promenad, buss eller cykeltur.

Närområde

I närområdet finns livsmedelsbutik, restauranger, vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer via busslinje 1 och 2 som avgår med täta avgångar från närliggande hållplatser och tar dig till större delen av Jönköping med omnejd.

Parkering

Möjlighet finns för dig som är folkbokförd i området och äger ett fordon att teckna boendeparkering på omkringliggande gator via Jönköpings kommun.
Kostnad för 2022: 600 kr/kvartal.

Räkna på ditt nya boende