VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hammarbyhöjden, Johanneshov

Lidköpingsvägen 6, 3:0801

Uthyrning och juridisk person godkänns!

Här har du möjlighet att flytta in i en nybyggd etta med generös takhöjd på 2.9m samt egen uteplats.

Som en liten oas nära till staden, naturen och kommunikationer ligger omtyckta Hammarbyhöjden. En stadsdel känd för sitt lugn. Hammarbyhöjden började byggas i början på 30-talet som en förlängning av Södermalm. Området blev snabbt populärt och många Södermalmsbor flyttade ut till Hammarbyhöjden. Många som bor i området idag har bott där länge och vill gärna kunna bo kvar.

Efterlängtade bostäder
Wallin ska nu bygga nya moderna bostäder som smälter bra in i stadsbilden men som tillför något som länge har efterfrågats i området. Moderna bostäder i hög kvalitet och i storlekar upp till rymliga femmor. Det finns förstås hiss, förråd och eget garage. Men Wallin vill mer än så. Man öppnar också upp för att Juridiska personer ska kunna köpa små effektiva ettor som övernattningslägenhet, personalbostad eller till egna barn som ska flytta hemifrån.

Populär arkitektur
Eftersom Hammarbyhöjden byggdes under funktionalismen har även Triolen skapats med en ren och funktionell arkitektur. Punkthusen kommer att uppföras på Lidköpingsvägen nära korsningen med Skarabacken. Husen blir 5 våningar höga i suterräng. Två av husen innehåller något större lägenheter för hela familjen. Det tredje huset innehåller små lägenheter för ett första boende eller för företag som vill investera och hyra ut.

Wallin Bostad har tecknat en räntegaranti för föreningen vilket innebär att föreningen är skyddad mot högre räntor än de beräknade i ekonomisk plan i ca 3 år från tillträde.

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 20.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1411 kr/mån
Rum 1
Våning -2
Hiss Ja
Byggnadsår 2022
Pris 2 400 000 kr / Bud

Ansvarig mäklare
Tomas Andersson
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 72
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Sara Tegnér
Reg. Fastighetsmäklare
0733-71 27 73
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Underbar nyproduktion i mysiga Hammarbyhöjden.

Planritning

Tomas Andersson

Tomas Andersson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lidköpingsvägen 6, 3:0801

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 20.5 kvm. Enligt ritning
Hiss Ja

Huset ligger i sutteräng.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 20.5 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme/ Bergvärme
Ventilation Mekanisk till &- frånluft, FTX
Övrigt om byggnaden Solcellspaneler på hus 1.

Rum

Bostad

Se rumsbeskrivning under dokument "Rumsbeskrivning"

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 3:0801
Pris 2 400 000 kr / Bud
Avgift 1411 kr/mån
Kommentar till avgiften Värme, kallvatten
Driftkostnad 4 744 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 506 kr
  • Hushållsström: 1 658 kr
  • Övrigt: 2 580 kr

Andel i förening 0,0073%

Förening

Föreningsnamn Brf Triolen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769634-4857
Gatuadress .
Äkta/oäkta förening Äkta
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 72
Parkering Parkering Garage 20-platser varav 7 laddplatser. Lediga platser finns. Kostnad: 10 platser finns till en kostnad om 1 625 kr / mån 3 platser finns till en kostnad om 1 375 kr / mån 7 laddplatser finns till en kostnad om 2 375 kr / mån Kostnad för faktisk elförbrukning debiteras utöver månadsavgiften.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Lägenhetsförråd
Ett förråd till varje lägenhet, belägna i hus II och hus III. Lägenhetsförråd utförs som typ Troax eller motsvarande med betonggolv samt målade väggar och tak.

Barnvagn-& Rullstolsförråd
Barnvagnsförråd finns beläget i hus I och hus II. Rullstolsförråd finns beläget i hus I, hus II och hus III. Betonggolv samt målade väggar och tak.

Cykelförråd & cykelparkering
Cykelförvaring för cirka 150 st cyklar i förråd och på gård. Ladduttag för elcyklar i begränsat antal samt cykelverkstad finns. Cykelförråd utförs med betonggolv samt målade väggar och tak. Miljörum Bostädernas miljörum är beläget på entréplan i hus II. Betonggolv samt målade väggar och tak.
Övrigt Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Airbnb.

Föreningens hus värms upp med bergvärme och på hus 1 sitter solceller.

Övrigt

Parkering Garage 20-platser i garage.

Dokument

Området

Hammarbyhöjden består till största delen av flerbostadshus fr.n 30- och 40-talet. Området är idag ett mycket attraktivt bostadsområde med dess närhet till innerstan, naturen och sina goda kommunikationer - ett boende i en friare miljö. Med cykel tar du dig över Johanneshovsbron in till Söders puls på bara några minuter. I närheten finns även det populära friluftsområdet Nackareservatet med fina promenadstråk, badsjöar, löparspår, friluftsgym och golfbana. Sommartid öppnar utomhusbassängen upp vid Nytorps gärde där man kan bada och njuta under varma dagar. Vintertid finns Hammarbybacken inom gångavstånd för den som gillar skidåkning.

Närområde

På bekvämt avstånd finns det mysiga centrumet på Finn Malmgrens Plan med service och närbutiker, som Coop, apotek. På en promenad på ca 15 minuter tar du dig till Globens shoppingcenter.

Kommunikation

T-bana Hammarbyhöjden och Gullmarsplan som tar dig in till Södermalm på ca 5 minuter och till T-Centralen på 10 minuter.

Parkering

Boendeparkering i området, Taxa 4, 500 kr/ mån.

Räkna på ditt nya boende