Visningar

Söndag 2 Oktober KL: 12:00 - 12:45 Välkommen på visning, anmäl er via hemsidan! Boka
Måndag 3 Oktober KL: 19:00 - 19:30 Välkommen på visning, anmäl er via hemsidan! Boka
Boka visning
Kallhäll, JÄRFÄLLA

Kallhällsleden 8B

Hjärtligt välkommen till Kallhällsleden 8B och en underbar 3a om 87,5 kvadratmeter med naturen vajande utanför fönsterna, här bor du i en nyproducerad fastighet med en vacker grönskande utsikt över naturreservatet belägen på våning 6 av 6. Här har du lyxen att ha en stor balkong om hela 8,5 kvadratmeter i sydvästläge med utgång från vardagsrummet, dessutom helinglasad vilket förlänger både bostaden och balkongsäsongen. Utöver det finns ytterligare en stor balkong i anslutning till master bedroom. Solen är därav lysande på någon av balkongerna från tidig morgon till sen kväll.

Bostaden har en öppen och trivsam planlösning där kök binds samman med matsalsdelen och vardagsrummet. Köket erbjuder gott om arbetsyta på bänkskiva av högkvalitativ komposit med marmorerat utseende och massvis av förvaring bakom vita luckor. Med ljusinsläpp från två vädersträck och tack vare det höga våningsplanet blir bostaden ljus och trivsam, färgskalan är genomgående satt i ljusa varma toner vilket skapar en ombonad och hemtrevlig känsla. Utöver det är bostaden utrustad med både ett stort badrum med tvättmaskin samt torktumlare och en wc perfekt för gästerna.

Är detta en bostad som skulle passa dig?, kontakta ansvarig mäklare
Lovisa Ek 076 - 176 2021

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 87.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5105 kr/mån
Rum 3
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris 3 495 000 kr föreslagen budstart

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Magisk trea högst upp i huset

Profilering

Profilering
Profilering

Planritning

Planritning kallhällsleden 8B
Planritning kallhällsleden 8B
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Kallhällsleden 8B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 87.5 kvm.
Hiss Ja

Högst upp i huset

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 87.5 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk till och frånluft (FTX-system)

Rum

Hall

Hallen bjuder på gott om förvaring i både garderober och på öppen yta. Väggar är vitmålade samt en vägg i mörkgrön kulör. Golvet löper i ljuslaserad parkett genom hela lägenheten.

Vardagsrum

Vardagsrummet är stort och möblerbart på flertalet olika sätt, här ryms en ordentlig soffgrupp med tillhörande småmöbler. I vardagsrummet inre del finns perfekt plats för en stor matgrupp med plats för 8 personer om så önskas, denna del ligger lämpligt i anslutning till köket. Väggar är vita och golv av vitt laserad parkett.

Kök

Bostadens kök är välutrustat med såväl integrerad diskmaskin och mikrovågsugn. Gott om förvaring finns i både under och överskåp, likaså för matvaror tack vare att fullstor kyl och frys finns. Bänkskivan är av högkvalitativ komposit, likaså vägg ovan bänk. Bänkytan är i vit kulör med stilfullt marmorerat intryck.

Sovrum

Första sovrummet är rymligt med bra plats för dubbelsäng och sängmöbler, snygg förvaringsvägg finns. Från sovrummet når du bostadens andra balkong som ligger mot nordöst. Väggar är här vita samt gröna.

Sovrum/Kontor

Det andra rummet används idag som kontor och gästrum men är givetvis ypperligt som barnrum. Rummet är rymligt och ger yta för både bra förvaring, sovdel samt kontorsyta. Väggar är målade i varm beige/orange ton.

Badrum

Bostadens badrum är vitt/grått helkaklat samt utrustat med tvättmaskin, torktumlare, dusch med glaskabin, bra förvaring, arbetsyta, handfat med kommod samt golvvärme.

WC

En toalett finns i anslutning till hall, denne utrustat med toalett samt handfat.

Förråd

I lägenheten finns ett förråd som ger perfekt yta för grövre förvaring.

Energideklaration

EnergiklassB
Utförd Ja, 2021-04-07
Primärenergital 56

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-9155-1-38-1
Pris 3 495 000 kr föreslagen budstart
Avgift 5105 kr/mån
Kommentar ink kallvatten och värme. Bredband tillkommer (144 kr/mån) samt varmvatten och el enligt faktisk förbrukning (IMD).
Driftkostnad 1 728 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Övrigt: 1 728 kr

Post övrigt avser kostnad för internetuppkoppling som obligatoriskt tillkommer i månadsavier med 144 kr/mån.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 2,46253%
Andel av årsavgift 2,34342%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Trim i Järfälla
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-3578
Gatuadress Kallhällsleden 8B
Postnummer 17671
Ort JÄRFÄLLA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB brf Trim är en fastighet bestående 56 lägenheter fördelade på tre trapphus. Byggnaden, som ligger längs med Kallhällsleden och järnvägsspåren, består av sex våningar i huvudbyggnad samt tre lägre delar om fyra våningar mot gården. Fasaden är av betong med en slät putsad vit yta.


En nybyggd både smart och trivsam fastighet med solceller på tak och laddplatser för bil på gården.

Fördelning av lägenheter:
22 st 1 rok
3 st 2 rok
23 st 3 rok
8 st 4 rok
Totalt 56 st
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 56
Renoveringar Fastigheten är färdigställd under 2021 och har därav inget behov av upprustningar.
Parkering 26 markparkeringsplatser för bil finns i direkt anslutning till huset. Två av platserna är handikapparkeringar.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Föreningen har en gemensamhetslokal på bottenvåningen i hörnet mot Kallhällsleden/ Källtorpsvägen. Barnvagnsrum/rullstolsrum finns
i bottenvåningen i alla trapphus. I ett av trapphusen finns ett städrum. Cykelrum finns på bottenvåningen med direkt access från gatan. Det finns även utvändiga cykelställ på gården och i anslutning till entréer. På vinden finns ett gemensamt fastighetsförråd.

Övrigt

Balkong 2 balkonger en i Sydväst samt en i Nordöst

Dokument

Området

Kallhäll ligger 25 kilometer nordväst om centrala Stockholm och är ett område i kommundelen Kallhäll-Stäket i Järfälla kommuns norra del belägen intill Mälaren med ungefär 12 300 invånare.

Närområde

I Kallhälls centrum finns det gott om serviceföretag. Här hittar du bland annat frisör, läkarmotagning, tandläkare och närbutik.

Kommunikation

Pendeltåg tar dig från T-centralen till Kallhäll station på ca 24 minuter

Övrigt

Öster om E18 finns Järvafältet och Molnsättra gård med Molnsättra naturreservat med sina kor ute på bete. Även Översjön, som ligger både i Järfälla kommun och Sollentuna kommun, med möjlighet till fiske och bad ligger i området. Översjön är en populär badsjö med klippkanter och naturliga badstränder. Väster om järnvägen ligger Görvälns naturreservat med sin närhet till vattnet. I Norra Stäket finns Ängsjö friluftsområde med Ängsjö friluftsgård med bland annat kanotuthyrning, motionsspår, skidspår, bad och bastu.

Räkna på ditt nya boende