Huskvarna - Centrum, HUSKVARNA

Jönköpingsvägen 40D

Stor etta på närmare 60 kvm belägen i ett av centrala Huskvarnas charmigaste hus. Här erbjuds en bostad med gott om rymd och härligt ljusflöde tack vare fönster i två väderstreck. Här samsas vackra plankgolv och spröjsade fönster med modernt utrustat kök och badrum så här får du både charm och bekvämlighet på köpet.

Planlösningen är mycket välplanerad och sovalkoven gör att du får undan sängen från de sociala ytorna. Köket ger plats för matbord åt 4-5 sittande och maskinparken innehåller bland annat diskmaskin. Även badrummet är som nämnt modernt i sitt utförande och tvättmaskinen gör att du slipper boka tid i tvättstugan. Bostaden erbjuder gott om förvaringsutrymmen i form av garderober och klädkammare inne i lägenheten men även via tillhörande förråd på vind och i källaren. Stort plus i kanten för den härliga balkongen belägen i bästa söderläge varifrån du avnjuter vackra vyer över Rumlaborg och goda solchanser.

Bostadsrättsföreningen är välskött både tekniskt och ekonomiskt så här bor du till en fördelaktig månadsavgift om endast 2587 kr, inklusive värme, vatten, bredband (100 Mbit/sek) och ett grundutbud av TV-kanaler. Skönt när ekonomin är stabil så du får pengar över till annat!

Föreningen består av totalt 22 lägenheter som omsluter den mysiga innergården med uteplats som föreningens medlemmar kan nyttja och njuta av sommartid. Lyxigt att bo i lägenhet och ändå ha smidig möjlighet att tända grillen och känna gräs under fötterna utan att lämna den egna gården. Föreningen har beslutat att inom kort utföra flera stora renoveringar av sin fina fastighet.

Här bor du med direkt närhet till allt som centrala Huskvarna har att erbjuda i form av butiker, nöjen, service och kommunikationer. Så sammanfattningsvis är detta en riktigt bra bostad, belägen i en trevlig förening och i en vacker byggnad. Med närhet till det mesta och bästa som Huskvarna har att erbjuda- varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55.8 kvm
Avgift 2587 kr/mån
Rum 1,5
Våning 3 av 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1930
Pris 1 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 79
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor etta med sovalkov & söderbalkong

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Jönköpingsvägen 40D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1,5
Boarea 55.8 kvm. Föreningen info, se allmänt
Hiss Nej

Byggnad

Boarea 55.8 kvm
Byggnadsår 1930
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Till lägenheten hör ett förråd på vinden och ett i källaren.

Rum

HALL

Välkomnande entréhall med gott om yta för avhängning av ytterkläder samt flera dolda förvaringslösningar, bland annat via rymlig skjutdörrsgarderob, städskåp och klädkammare. Vackert plankgolv och gråa väggar.

BADRUM

Direkt till höger från entrén sett ligger badrummet. Väl tilltaget och utrustat med dusch bakom duschväggar i klarglas, handfatskommod, badrumsspegel och tvättmaskin. Stenmönstrad matta på golv och vita helkaklade väggar ger ett modernt men tidlöst intryck. Två stora fönster med frostning ger ett naturligt ljusinsläpp.

KÖK

Trevligt kök utrustat med diskmaskin, spis/ugn, fläktkåpa, kyl/frys samt skafferi. Kökets yta möjliggör möblering med matbord för 4-5 sittande och ett stort fönster ger gott om naturligt ljusinsläpp och bjuder även på fina vyer över den mysiga innergården. Plankgolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM

Ljust och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp eller annat möblemang enligt önskemål. Även här ligger vackra plankor på golvet och väggarna är vita, undantaget ena kortsidan som är klädd i mönstrad fondtapet. Från vardagsrummet nås balkongen i trevligt söderläge.

SOVALKOV

I anslutning till vardagsrummet ligger den praktiska sovalkoven som gör att ni på ett smidigt sätt får undan sängen från de sociala ytorna.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24
Pris 1 295 000 kr utgångspris
Avgift 2587 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår värme, vatten, bredband (100 Mbit/sek) samt ett grundutbud av TV-kanaler.
Driftkostnad 4 800 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaderna är cirkauppgifter baserade på 1-2 personer i hushållet.

Andel i förening 3,79%
Andel av årsavgift 3,79%

Förening

Föreningsnamn Brf Loke
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 726000-1164
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Välskött bostadsrättsförening som bildades 2005. Totalt finns 22 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt en lokal som hyrs ut.
Trappskötsel samt trädgårdsskötsel enligt rullande scheman. Automover tar hand om gräsmattan.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Mysig omsluten innergård med gräsmatta och en uteplats med vindskydd.
Cykelförråd
Från innergården nås tvättstugan. Utrustad med två bra Mielemaskiner, torktumlare och torkrum. Kostnad 5 kr / tvätt. Debiteras kvartalsvis.

Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 22
Antal lokaler 1
Renoveringar UTFÖRDA RENOVERINGAR:
Byte av elledningar i hela fastigheten (trapphus) samt elmätare i lägenheter och trapphus 2021
Ommålning trapphus 2021
Bytt köksstammar till 6 lägenheter
Renovering och byte av dagvattenledningar på gården 2016
Nya fönster och balkongdörrar 2012
Stamrenovering 2007
Renovering av tvättstugan 2002

PLANERAT UNDERHÅLL/KOMMANDE RENOVERINGAR:
Takbyte, balkongrenovering samt målning och lagning av fasad är inplanerat inom kort.
Parkering Parkeringsplatser finns att hyra via föreningen för 135 kr/månad. Till platserna är det separat kö. 3 st i kö (kontrollerat 2022-01-24).
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Internet 100 Mbit/s och ett grundutbud av TV-kanaler ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Allmänt om bostaden Gällande boarea: Uppgift angående boarean är ca och baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

I centrala Huskvarna finner du både villor och flerfamiljshus. Närhet till flera vackra promenadstråk, parker och naturområden. I centrum finner du även alla tänkbara bekvämligheter i forma av kommunikationer, shopping och nöjen.

Närområde

I centrala Huskvarna finns flera livsmedelsbutiker, shopping, restauranger, caféer, vårdcentrum, apotek, träningsanläggning, bibliotek med mera. Det mesta du kan tänkas behöva för att underlätta vardagen.

Kommunikation

Från närliggande Esplanaden avgår flera busslinjer med täta avgångar, bland annat stamlinje 1 som tar dig till centrala Jönköping och vidare. Från Huskvarna station avgår tåg mot Jönköping och Nässjö.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator kan tecknas via kommunen för 600 kr/kvartal.

Räkna på ditt nya boende