Visningar

Lördag 21 Maj KL: 13:00 - 13:30 Välkommen på visning! Boka din ankomsttid på MOHV.se, anmälan krävs. Boka
Måndag 23 Maj Tidsbokad visning, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för info om tid!
Öxnehaga, HUSKVARNA

Hästhagsgatan 41B

+ Inglasad balkong med Vätterutsikt
+ Nyproduktion
+ Öppen planlösning
+ Gavelläge
+ Hög standard

Varmt välkommen till Hästhagsgatan 41B. En nyproducerad trerummare med goda möjligheter till snabbt tillträde, optimalt för den som bara vill flytta in!

Innanför dörren väntar ett hem med en förtjusande utsikt mot Vättern. En trappa upp möts vi av en öppen & modern planlösning som tillåter ett härligt ljusinsläpp från bostadens alla fönster. Här hittar vi två större sovrum, modernt badrum, ljust kök och ett rymligt vardagsrum. Enhetligt stilren med vita väggar och trestavsparkett i ek på golvet. Lägenhetens pärla är definitivt den inglasade balkongen á ca 14 kvm, ett praktiskt extrarum större delen av året.

I månadsavgiften på 5 077 kr ingår internet och kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Värme & vatten samt el faktureras för egen förbrukning via föreningen. Mer information om BRF Vätterhöjden finns under fliken "Fakta" på vår hemsida.

Öxnehaga består av två bostadsområden åtskilda av ett centrum som erbjuder flertalet kommersiella verksamheter och servicefunktioner. Bostadsområdet ligger nära Bondberget/Öxnegården och runtomkring finns flertalet lekplatser och diverse grönområden. E4:an nås snabbt med bilen och precis utanför huset går linjebuss 15 mellan Öxnehaga och Egnahem via Huskvarna centrum.

Vill du veta mer om försäljningen, bostaden, föreningen eller området? Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Marcus Privén 0735 18 97 75 alt. marcus.priven@mohv.se för mer information!

Vem vet, detta kanske kan bli just ditt drömhem?
Maybe it's time to MOHV?

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 81 kvm
Avgift 5077 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 9
Hiss Ja
Byggnadsår 2021-2022
Pris 2 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Privén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 75
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Caroline Biselius
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 97 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Magisk utsikt över Vättern i nybyggd trerummare!

Planritning

Marcus Privén

Marcus Privén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hästhagsgatan 41B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 81 kvm. Ekonomisk plan
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 81 kvm
Byggnadsår 2021-2022
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övriga byggnader I källaren finns förråd, cykelrum samt passage till garaget. På gården finns även cykelställ tillgängligt.

Rum

ENTRÉ

Genom entrén möts vi först av en hall med mörkare klinkergolv och vita väggar. Inbyggt och klart finns två garderober samt kapphylla för förvarning av diverse ytterkläder. Bostadens alla rum ha vita väggar och trestavsparkett i ek på golvet.

BADRUM

Till vänster direkt i hallen har vi ett helkaklat badrum i modern standard med mörkare golv och vita väggar. Här finns bl.a. dusch, wc och handfat med upplyst spegel och arbetsbänk med överhängande förvaringsskåp. Stort plus är tvättmaskin och torktumlare.

SOVRUM 1

Det ena sovrummet á ca 12 kvm. Utsikt mot innergården. Garderob med skjutdörrar och linneskåp.

KÖK

Vitt & stilrent kök med släta luckor och raka silverbeslag. Bänkskiva & stänkskydd i laminat med dubbel diskho. Maskinparken består av inbyggd ugn, induktionshäll, fläkt, inbyggd mikro, diskmaskin samt fristående kyl & frys. Många köksluckor för förvaring och bra belysning.

SOVRUM 2

Förslagsvis huvudsovrummet á ca 11 kvm. Här ges en magisk utsikt mot Vättern i norr. Garderob med skjutdörrar och linneskåp.

VARDAGSRUM

Läget på gaveln bidrar till gott om ljusinsläpp från flertalet fönster. Med sin rektangulära form öppnar vardagsrummet för flertalet möjligheter att möblera och anpassa utefter egna behov. Här sitter termostat på ena väggen. Från vardagsrummet når vi även den inglasade balkongen i norr á ca 14 kvm med vätterutsikt.

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 233-233-1105
Pris 2 195 000 kr
Avgift 5077 kr/mån
Kommentar I månadsavgiften ingår internet och kabel-tv samt bostadsrättstillägg. Värme & vatten samt el faktureras för egen förbrukning via föreningen.
Driftkostnad 12 932 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 5 900 kr
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 5 832 kr

Driftkostnaden är baserad på ekonomisk plan.

Andel i förening 2,7359%

Förening

Föreningsnamn Brf Vätterhöjden i Huskvarna
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-2882
Gatuadress Hästhagsgatan 41
Postnummer 56151
Ort HUSKVARNA
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Vätterhöjden registrerades 2019 och består idag av 39 bostadsrätter fördelade över ett flerbostadshus uppfört 2022. Ekonomisk förvaltning hanteras av Jönköpingsbostäder. Total bostadsarea är 2 883 kvadratmeter med en belåningsgrad på 12 000kr per kvm (32%).

Föreningsinformationen är hämtad från ekonomisk plan samt ansvarig kontaktperson på Vätterhem. Avvikelser kan förekomma och som köpare uppmanas du av säljare och mäklare att själv kontrollera samtliga uppgifter, framför allt om något är av extra stor betydelse för dig som köpare.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 39
Parkering Föreningen disponerar över 30 garageplatser som går att hyra under gården mot en kostnad á ca 750 kr i månaden. Tre av dessa är laddplatser och kostar 900kr i månaden + individuell elförbrukning.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fiber via Wetternet.
Gemensamma utrymmen Föreningens medlemmar har tillgång till cykelförråd och garage via källaren. På gården finns gemensamt miljöhus.

Övrigt

Allmänt om bostaden Uppgift angående bostadens area är baserad på ekonomisk plan. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Dokument

Området

Öxnehaga är ett bostadsområde beläget på höjderna strax sydväst om Huskvarna centrum. Området är bybyggt med villor, radhus och flerfamiljshus. Till Huskvarna centrum är det ca 3 km och till centrala Jönköping ca 7 km.

Närområde

Kring Öxnehaga centrum finns mycket av områdets servicefunktioner samlade. Här finns bland annat vårdcentrum och apotek samt bibliotek, fritidsgård, sporthall, kyrka och samlingslokal. Här finns också ett affärscentrum med Närlivs, konditori, frisör och secondhandbutik. På närbelägna Öxnegården finns ett brett utbud av friluftsaktiviteter för alla åldrar.

Kommunikation

Området trafikeras av linjebuss 2 som avgår med täta avgångar och tar dig till centrala Huskvarna och vidare till Jönköping. Till Huskvarna tågstation är det ca 2,5 km.

Räkna på ditt nya boende