Kynäs, HUDDINGE

Ängsbergsvägen 8B

Välkommen till ett 1-planshus som är perfekt för dig som som vill slippa trappor och bo i en rymlig atmosfär!
När du stiger in i huset så är det första man förvånas över, hur öppet och rymligt det är.
Här erbjuds du bl.a. fyra rum varav två sovrum som kan göras om till fyra. Nyrenoverat kök med en stor härlig köksö, vardagsrum och matsal med kamin och utgång till husets terrass.
Badrum, tvättstuga och som pricken över "i" finns ett garage och elbilsladdare, pool med en insynsskyddad tomt.

Ljuvligt altandäck med härlig sol hela dagen samt fantastisk kvällssol. Här finns även en inbyggd åttkantig pool , samt gott om plats för solstol, grill, loungemöbel samt matbord.
En helt magisk plats att vistas på om sommaren!

Bostaden är attraktivt belägen på trivsam gata med närhet till det mesta.
Detta hus är något för er som ställer höga krav på ert boende och boendemiljö!
Detta hus måste ses, varmt välkomna att kontakta mäklaren Jannica Johansson 0725-550277!

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 135 kvm
Rum 4 varav 2-4 sovrum
Tomt 998 kvm, friköpt
Byggnadsår 1973
Pris 6 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Jannica Johansson
Reg. Fastighetsmäklare
0725-55 02 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

1-planshus med pool, kamin, garage och insynsskyddad tomt!

Fastighetskarta

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Ängsbergsv
Ängsbergsv
Jannica Johansson

Jannica Johansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ängsbergsvägen 8B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 2-4 sovrum
Boarea 135 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans friliggande villa
Fastighet Guldet 14
Boarea 135 kvm
Byggnadsår 1973
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Plåtkonstruktion (Functurahus)
Fasad Plåtfasad
Fönster 3-glas isoler
Tak Plåttak
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Luft/vattenvärmepump med luftburen värme, kamin
Ventilation Mekanisk ventilation
Övrigt om byggnaden Huset förvärvades år 2011 av nuvarande ägare.
2015 - Nytt kök monterades.
2016 - Nya fönster till isoler 3-glasfönster.
Fiber indraget
Övriga byggnader - Pool - Åttkantig pool ca 5,65 meter

Rum

HALL/ENTRÈ

Välkomnande och inbjudande hall med slittåligt klinkergolv. Gott om utrymme för skor och kläder i form av hängare och garderob.

KÖK

I öppen planlösning med vardagsrummet finner vi bostadens rymliga kök som renoverades 2015. Här matchas högblanka skåpsluckor och vitt kakel med bänkskivor och moderna vitvaror. Flertalet lådor och skåp ger goda förvaringsmöjligheter för diverse attiraljer. En stor köksö finns centralt placerad i köket. Utrustning bestående av kyl & frys, köksfläkt, induktionshäll, mikrovågsugn och diskmaskin. Spotlights i tak.

VARDAGSRUM

Stort och ljust vardagsrum med rikligt ljusinsläpp genom dom nya fönstren. Öppen planlösning med köket. Här ryms med råge den stora soffgruppen, tv-möblemanget och läsfåtöljen. De generöst tilltagna ytorna lämpar sig perfekt för större sällskap och med utgång till det stora altandäcket. Braskaminen är centralt placerad och bidrar till hög mysfaktor. Spotlights i taket.

BADRUM

Helkaklat badrum med dusch två wc, handfat med kommod och spegel. Golvvärme. Ljust klinker och ljusa kakelplattor. Finns två ingångar till badrummet. En från hallen och en från sovrummet.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med tvättmaskin och ho. Flera skåp till förvaring. Plastmatta på golv.

SOVRUM

Två rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. I vardagsrummet kan två sovrum till göras om så önskas.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2022-05-10
Primärenergital 131

Ekonomi

Pris 6 495 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 927 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 908 000 kr
  • Småhusbyggnad: 2 019 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 2 019 000 kr
Värdeår 1973
Summa inteckningar 2 744 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 34 908 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 3 600 kr
  • Renhållning: 2 200 kr
  • Hushållsström: 29 108 kr

Under posten el ingår även uppvärmning av huset, poolen och elbil. När inte poolen är aktiv är kwh/år lägre 14500 kwh/år samt elkostnaden.

Tomt

Tomtarea 998 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område på gångavstånd till både Stuvsta- och Huddinge Centrum samt gym, förskolor och skolor. Från Stuvstas pendeltågsstation når man Stockholms central på ca 13 minuter. I Kynäs har man nära till sjön Trehörningen och Huddinges naturreservat (ett av sju naturreservat som finns i kommunen) med stigar och leder. I närområdet finns tennis- och fotbollsplaner. För dem som tycker om att åka skridskor eller spela hockey finns Björkängshallen. Gym och bad finns i Huddingehallen. Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning och vintertidutförsåkning med skidor eller snowboard i Flottbro.

Närområde

Huddinge Centrum är ett charmigt mindre centrum med öppen torgmiljö. Här finns flera kända klädkedjor, små specialbutiker och välsorterade matvarubutiker som Hemköp och Coop. Centrumet inkluderar även faciliteter som vårdcentral, apotek, optiker och tandläkare. Från centrumet kan du enkelt ta dig till pendeltågsstationen och därifrån vidare till Stockholms innerstad på ca en kvart.

Kommunikation

Goda kommunikationer med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden bl.a. 705 och 710. Gångavstånd till pendeltågsstationen i både Stuvsta och Huddinge där tåg mot bl.a. centralen avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Sett till folkmängd så är Huddinge den näst största kommunen i Stockholms län. Det gör att kommunen erbjuder en stor bredd av olika boenden. Här finns villor och småhus, men även flerfamiljshus såsom kedjehus och radhus.

Populära Rådsparken ligger ca 10 minuters gångväg från Huddinge centrum och är perfekt för barnfamiljer. Bland annat finns skatepool, klätterblock och konstgräsplan. Men mest uppskattat är stallet för djurintresserade barn i alla åldrar. Stallet innehåller bland annat åsnor, getter, får, kaniner och höns. Där får barn delta i verksamheten och lära sig att ta hand om djuren. I anslutning till parken finns faciliteter som toaletter med skötbord, café och mikro för medhavd matsäck.

Naturupplevelser och fritidsaktiviteter bjuder Huddinge generöst på där ungefär en tredjedel av kommunens yta är naturreservat. Längs Huddinges många sjöar och vattendrag finns badmöjligheter från klippor och stränder, några lugna och andra mer livfulla.

Ett välbesökt friluftsområde är Flottsbro ca 3 km från Huddinge centrum. I området finns flera vandringsleder och motionsspår. Träningen kan avslutas med ett dopp vid det populära Flottsbrobadet. Här finns även möjlighet att hyra kanoter och trampbåtar. På vintern åker man skridskor när sjön frusit till is eller tar skidorna till Flottsbrobacken som är länets högsta skidbacke med tillhörande skidanläggning.

I Huddinge finns ett stort antal förskolor och grundskolor samt fyra kommunala och två fristående gymnasieskolor. I Flemingsberg ligger dessutom Södertörns högskola.

Räkna på ditt nya boende