Holmsund, Holmsund

Tärnögern 14

SNART TILL SALU - Kommer till salu i början på juni 2022.

Varmt välkommen att stiga in till denna mycket smakfulla enplansvilla med strålande havsutsikt! I direkt strandläge i väster njuter man på den generösa terrassen som är belägen under tak med underbar utsikt mot havsviken. Här rymmer man flera sittgrupper- och solstolar då familj och vänner kommer på besök.

Villan karaktäriseras av generösa sociala ytor med öppen planlösning mot matsal och allrum och erbjuder stora fönsterpartier mot havsviken. Köket inbjuder till matlagning och bak och på köksön serveras något gott i glasen. Den ljuvliga kaminen som är placerad mitt i rummet ger skön värme och mys. Huset är inrett med ett sovrum, tv-rum som lätt går att göra om till ytterligare ett sovrum, allrum, rymlig hall med flera garderober, tvättstuga och badrum med både dusch och badkar.

Den ljuvliga tomten med vackra planteringar och skogstomt har sol från morgon till sen kväll. På tomten finns också carport med varmförråd och friggebod. Grusad infart med plats för flera bilar.

I Holmsund finns det mesta som man behöver som en välsorterad matbutik, vårdcentral, blombutiker, Skärgårdscafé och flera restauranger. Här bor man lantligt med närhet till badstränder, skog, natur och golfbana med endast 20 min till Umeå City! Helt enkelt en perfekt kombination.

Varmt välkommen att höra av dig till fastighetsmäklare Malin Persson.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 119 kvm
Rum 3 varav 2 sovrum
Tomt 1711 kvm, friköpt
Byggnadsår 2015
Pris 6 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Malin Persson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 37
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

SNART TILL SALU- Idylliskt fint havsläge i första led med sol från morgon tills solen går ner!

Dubbel Moneyshot Digitalt visitkort Tärnögern 14-Fasad Fastighetskarta

Dubbel
Dubbel
Moneyshot
Moneyshot
Digitalt visitkort
Digitalt visitkort
Tärnögern 14-Fasad
Tärnögern 14-Fasad
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Malin Persson

Malin Persson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Tärnögern 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 119 kvm. taxeringsinformation

SNART TILL SALU - Kommer till salu i början på juni 2022.

Varmt välkommen att stiga in till denna mycket smakfulla enplansvilla med strålande havsutsikt! I direkt strandläge i väster njuter man på den generösa veranda som är belägen under tak med underbar utsikt mot havsviken. Här rymmer man flera sittgrupper och solstolar då familj och vänner kommer på besök.

Villan som är byggd 2015 karaktäriseras av generösa sociala ytor med öppen planlösning mot matsal och allrum, och erbjuder stora fönsterpartier mot havsviken som ger ett stort ljusinsläpp. Köket inbjuder till matlagning och bak och på köksön serveras något gott i glasen. Den ljuvliga kaminen som är placerad mitt i rummet ger skön värme och mys. Huset är inrett med ett sovrum, tv-rum som lätt går att göra om till ytterligare ett sovrum, allrum, rymlig hall med flera garderober, tvättstuga och badrum med både dusch och badkar.

Den ljuvliga tomten med vackra planteringar och skogstomt har sol från morgon till sen kväll. På tomten finns också carport med varmförråd och friggebod. Grusad infart med plats för flera bilar.
I Holmsund finns det mesta som man behöver som en välsorterad matbutik, vårdcentral, blombutiker, Skärgårdscafé och flera restauranger. Här bor man lantligt med närhet till badstränder, skog, natur och golfbana med endast 20 min till Umeå City! Helt enkelt en perfekt kombination.


-UNDERBART HAVSLÄGE

-ÖPPEN PLANLÖSNING MED GENERÖST LJUSINSLÄPP

-GRUSAD INFART MED PLATS FÖR FLERA BILAR

-RYMLIG HALL MED GOTT OM FÖRVARING

-VERANDA UNDER TAK MED PLATS FÖR SITTGRUPPER- OCH SOLSTOLAR

Bostaden presenteras enligt följande:
HALL
Välkomnande öppen och rymlig hall med flera garderober i fin gul färg som rymmer gott om förvaring. Hallen är inredd med klinker på golv och tapet på vägg.

ALLRUM, MATSAL OCH KÖK
Här möts man av den öppna planlösningen som skapar en trevlig rymd mellan kök, matsal och allrum. Huset pärla, det fina köket inbjuder till mat och bak och på köksöns stenskiva dukas upp smårätter och något gott i glasen för familj och gäster. Köksinredning med generösa arbetsytor och mycket förvaring. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och frys, fläktkåpa, induktionshäll, inbyggd ugn och diskmaskin. Tegelväggen matchar stilrent till det vita kaklet ovanför bänkskivan och spotlights i tak ger sobert ljus.

Den svarta glasväggen skärmar av mot allrummet på ett stilfullt sätt. Här är det fönstren som står i fokus med utsikt mot vattnet. Klinker på golv, ljusgröna tapeter och liggande vitlaserad träpanel pryder väggen bakom soffgruppen.

Intill köket finns plats för ett stort matsalsbord och övrigt möblemang. Den gula väggen bakom matsalsbordet harmoniserar fint till de övriga ljusgrå tapeterna. Genom de dubbla helglasade altandörrarna når man den underbara verandan där man får njuta av den härliga eftermiddag- och kvällssolen.

SOVRUM
Härligt sovrum med flera garderober där man får god plats med sina kläder. Rummet är inrett med beiga tapeter och ekparkettgolv. Här når man också den underbara verandan, med kanske ett morgondopp.

TV-RUM/ SOVRUM
Tv-rum som är inrett med ljusa tapeter och ekparkettgolv.

TVÄTTSTUGA
Intill hallen når man tvättstugan som är inredd med klinker på golv och målade ytskikt. Inredningen består av tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättbänk med ho och frånluftsvärmepump. Här når man utsidan.

BADRUM
Vackert helkaklat badrum som är inrett med vitt kakel och grått klinkergolv. Badrummet erbjuder både dusch- och badkar, wc, handfat med kommod och stor spegel. Glasfönster ovanför dörren mot hallen ger badrummet det lilla extra.

BRA ATT VETA
-Fiber finns indraget till fastigheten, Umenet. Kostnad: 508 kr/mån.

RENOVERINGAR GJORDA PÅ FASTIGHETEN
2021
-Pergola
-Målat om i tv-rummet
-Stor markis i allrummet
-Påfyllnad av grus
2020
-Målat fondvägg bakom matsalsbord
-Byggt carport med förråd
2019
-Målat fondvägg bakom matsalsbord
2018
-Anlagt planering i slänt
2017
-Anlagt mur vid slänten
-Ny veranda på gäststugan
-Nya pallkragar
2016
-Nytt tak till verandan
2015
-Byggt hus och veranda

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansvilla
Fastighet Holmsund 6:169
Boarea 119 kvm
Byggnadsår 2015
Vatten & avlopp Enskilt kommunalt vatten via vattenförening. Enskilt avlopp, minireningsverk 4-Evergreen.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas med isolerkassetter
Bjälklag Trä
Tak Betongpannor
Grundläggning Betongplatta med vattenburen golvvärme.
Uppvärmning Frånluftsvärmepump
Ventilation Mekanisk frånluft
Övriga byggnader Carport med varmförråd.

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2022-04-27
Primärenergital 152

Ekonomi

Pris 6 295 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 3 527 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 1 614 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 913 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 913 000 kr
Värdeår 2015
Summa inteckningar 2 800 000 kr
Driftkostnad 37 103 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 23 097 kr
  • Vatten/avlopp: 4 758 kr
  • Försäkring: 3 401 kr
  • Renhållning: 1 492 kr
  • Sotning: 750 kr
  • Övrigt: 3 605 kr

I driftkostnaden ingår uppvärmning och hushållsel om 23 097 kr (16330 kwh), vatten 3243 kr (109 kubik), renhållning 1492 kr, slamtömning 1515 kr, sotning 750 kr, försäkring 3401 kr och vägavgift Karlsborg och brännölandet samt snöskottning.

Tomt

Tomtarea 1711 kvm
Tomttyp Havsläge, Strandtomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:14 ändamål: Vägar, utförande och drift av väg från Ö Lövövallen till Karlborg och Raggavaviken. Gemensamhetsanläggning: Umeå Holmsund GA:23 ändamål: Körvägar på brännölandet, vägarna skall utgöra tillfartsväg för bostads-och fritidsfastigheter på brännölandet.
Förmån: Officialservitut Båtlänning O Dyl, 24-HOS-1445.2
Förmån: Officialservitut Båtupplagsplats, 24-HOS-1445.3
Förmån: Officialservitut Grönområde, 24-HOB-1485.1
Förmån: Officialservitut Grönområde, 24-HOS-1445.1
Förmån: Officialservitut Parkering, 24-HOS-1445.4
Last: Officialnyttjanderätt Tele, 24-IM1-52/123.2

Planbestämmelser Områdesbestämmelse Ändring Av Områdesbestämmelse

Dokument

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man b.la. golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-3 och Storsjöskolan 4-9 är en modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket, upplevelsebad och simhall.

Närområde

I Holmsund finns bla en välsorterad matbutik Coop, Cirkle K, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, vårdcentral, museum och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende