Holmsund, Holmsund

Bågvägen 41

På lugnt och barnvänligt område finner ni detta trivsamma radhus med generös källare och garage med carport. Den flexibla planlösningen ger många möjligheter att nyttja huset efter familjens storlek och behov. Här finns många fina originaldetaljer bevarade och samtidigt ges möjligheten att skapa ditt drömhem!

Radhuset disponerar på entréplan hall, rymligt vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och vacker Holmsundsparkett, matsal med utgång till uterum med klinkergolv och golvvärme, kök med separat matplats, sovrum, allrum som kan delas av och återställas till två sovrum samt badrum och toalett. Den generösa källaren fördelar stort allrum/lekrum, gillestuga med kamin, bastu, dusch, tvättstuga, flertalet förråd och matkällare.

På den solfyllda, insynsskyddade och lummiga tomten finns stenbelagd uteplats och inglasat uterum, gräsmatta för lek och spring, garage med carport och cykelförråd. Huset är förbesiktigat och protokoll finns att ta del av.

I Holmsund bor ni nära härlig skog och natur och det fantastiska havet. Radhuset är beläget i ett lugnt område perfekt för både små och stora barn. I närheten finns flera förskolor, Skärgårdsskolan F-3, Storsjöskolan 4-9 och Aquaarena, Storsjöhallen med upplevelsebad och simhall, cykelavstånd till golfbana, pulkbacke, elljusspår och välsorterad matbutik Coop i centrum. Välkommen!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea/Biarea 122 kvm + 114 kvm
Rum 6
Tomt 614 kvm, friköpt
Byggnadsår 1967
Pris 2 995 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Erika Jansson
Reg. Fastighetsmäklare
0766-22 11 39
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Välplanerat radhus på lugnt och barnvänligt kvarter!

BågV 41 extra Bågvägen 41 Erika Toa- Fastighetskarta

BågV 41
BågV 41
extra
extra
Bågvägen 41 Erika Toa-
Bågvägen 41 Erika Toa-
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Erika Jansson

Erika Jansson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Bågvägen 41

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 122 kvm. Uppmätning vid energideklaration I fastighetsutdraget är boarean 173 kvm vilket är fel registrerat.

HALL
Välkomnande hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder på hatthylla och i garderober. På golvet ligger klassisk korkmatta och väggarna är tapetserade i vitt.

KÖK
I anslutning till hallen nås det trivsamma köket med separat arbetsdel och matplats. Gedigna köksluckor i trä med matchande handtag och detaljer. Vitt kakel och arbetsbänk i samma träslag. Trevlig vitrindel integrerar arbetsköket med kökets gäster. Kökets maskinella utrustning består av dubbel kombinerad kyl och frys, spishäll, fläkt, ugn och micro (ur funktion) i bekväm arbetshöjd och diskmaskin (ur funktion).

MATPLATS
I blickfånget från köket nås den stora och ljusa matplatsen med utrymme för flera gäster. Fin boasering, tapetserade väggar och korkmatta klär ytorna.

VARDAGSRUM
Genom tidstypiska dubbeldörrar nås det otroligt ljusa och luftiga vardagsrum med stora fönsterpartier. Här finns utrymme för stor soffgrupp och tv-möbler. Stilfull Holmsundsparkett och tapetserade väggar ramar fint in det gästvänliga rummet.

MATSAL
Husets andra matplats nås i anslutning till vardagsrummet. Detta rum kan byggas om och nyttjas som ett sovrum då det även inrymmer platsbyggda garderober. Härifrån nås radhusets pärla, det inglasade och mysiga uterummet med utsikt mot den grönskande baksidan. Praktiskt klinkergolv med golvvärme.

ALLRUM/SOVRUM
Stort allrum med dubbla ingångar. Rummet kan enkelt delas av och återställas till två sovrum om så önskas. Garderober till klädförvaring. Vacker Holmsundsparkett och tapetserade väggar klär ytskikten.

SOVRUM
Stort sovrum med plats för dubbelsäng och enklare möblemang. God förvaring ges i platsbyggda garderober. Dekorativ tapet och korkmatta pryder ytskikten.

BADRUM
Radhusets badrum är klätt i ljus våtrumsmatta och inredningen består av WC, kommod, spegelskåp och badkar med dusch. Inbyggd garderob till förvaring och fönster släpper in härligt dagsljus.

WC
Perfekt gästtoalett med wc, spegel och handfat.

KÄLLARPLAN
Husets generösa källare kan nås via två trappnedgångar. Här erbjuds många fina utrymmen som kan nyttjas efter behov. Här finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och vask. Bastu med dusch. Stort allrum, perfekt som lekrum eller för ytterligare ett allrum, mysig gillestuga med öppen spis. Flertalet inredda förråd och matkällare.

Byggnad

Typ av byggnad Radhus med källare
Fastighet Åsen 12
Boarea 122 kvm
Biarea 114 kvm
Byggnadsår 1967
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä
Fönster 3 glas
Bjälklag Betong
Tak Papp
Grundläggning Källare
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader På fastigheten finns garage med carport samt kombinerat förråd för cyklar och soptunna.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2022-06-13
Primärenergital 85

Ekonomi

Pris 2 995 000 kr utgångspris
Taxeringsvärde 1 777 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusmark: 402 000 kr
  • Småhusbyggnad: 1 375 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 375 000 kr
Värdeår 1967
Summa inteckningar 307 300 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr
Driftkostnad 38 741 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 25 781 kr
  • Vatten/avlopp: 3 900 kr
  • Renhållning: 2 500 kr
  • Hushållsström: 6 210 kr
  • Sotning: 350 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning under förgående år. Nuvarande ägare har haft en högre inomhustemperatur vilket syns i den högre kostnaden för uppvärmning. Kostnaden för el inkluderar 16 Ampere säkring och kostnaden för uppvärmning är baserad på 31 259 kWh fjärrvärme. Kostnaden för vatten är beräknad på en förbrukning på 56 kubik. Bredband finns via Umeå Energi.

Tomt

Tomtarea 614 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt
Övrigt Den insynsskyddade och lummiga trädgårdstomten erbjuder perenna växter och rabatter, bärbuskar, rabarber och olika träd. Möjlighet till odling i pallkragar och härlig gräsmatta för lek och spring.
Uteplats På fastighetens framsida finns stor stenbelagd uteplats i underbar kvällssol. På radhusets baksida finns stort inglasat uterum som förlänger sommarhalvåret.
Parkering Möjlighet att parkera bil i garage, under carport och den asfalterade uppfarten ger plats åt flera besökare.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Last: Officialnyttjanderätt Tele, 24-IM1-52/123.2

Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

Dokument

Området

Holmsund ligger fantastiskt fint till med närhet till havet och naturen. Här har man b.la. golfbana, ett rikt föreningsliv och flera förskolor och skolor i området. Skärgårdsskolan F-3 och Storsjöskolan 4-9 är en modern skola som finns i samma lokaler som fritids, biblioteket, upplevelsebad och simhall.

Närområde

I Holmsund finns bla en välsorterad matbutik Coop, Cirkle K, restaurang, flera pizzerior, blombutiker, frisörer, hudterapeut, vårdcentral, museum och apotek.

Kommunikation

Goda kommunikationer finns via buss. www.tabussen.nu

Räkna på ditt nya boende