VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, HEMAVAN

Ulrika Eleonoras väg 11D

SNART TILL SALU! Välkommen till Ulrika Eleonoras väg 11D, en smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out-läge till Hemavan Gondol. Här har du skidåkning som din närmsta granne. På sommaren tar Gondolen dig upp till natursköna Norra Storfjället för härliga vandringar och kanske en matbit på Björk. Lägenheten som ligger på andra våningen fördelar tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum samt en större hall. Ett isolerat förråd i direkt anslutning till entrén samt en parkeringsplats med motorvärmare framför huset. Takhöjd till nock i vardagsrum/kök vilket tillsammans med stora fönster ger rummet en härlig rymd. Kamin är installerad. En balkong där du kan njuta av den vackra utsikten och den friska fjälluften. Lägenheten säljes med inventarier. Gångavstånd till matbutik, service och restauranger. Möjlighet till uthyrning vid behov. Mer info och interiöra bilder kommer. Visningar är planerade i augusti. Intresserad, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 59 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3899 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 2021
Pris 2 750 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SNART TILL SALU! Smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out läge vid Hemavan Gondol!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ulrika Eleonoras väg 11D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 59 kvm. Föreningens information
Hiss Nej
Våning 2 av 2

SNART TILL SALU! Välkommen till Ulrika Eleonoras väg 11D, en smakfull och kvadratsmart lägenhet med ski-in ski-out-läge till Hemavan Gondol. Här har du skidåkning som din närmsta granne. På sommaren tar Gondolen dig upp till natursköna Norra Storfjället för härliga vandringar och kanske en matbit på Björk. Lägenheten som ligger på andra våningen fördelar tre sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum samt en större hall. Ett isolerat förråd i direkt anslutning till entrén samt en parkeringsplats med motorvärmare framför huset. Takhöjd till nock i vardagsrum/kök vilket tillsammans med stora fönster ger rummet en härlig rymd. Kamin är installerad. En balkong där du kan njuta av den vackra utsikten och den friska fjälluften. Lägenheten säljes med inventarier. Gångavstånd till matbutik, service och restauranger. Möjlighet till uthyrning vid behov

SKI-IN SKI-OUT

KAMIN

TRE SOVRUM

GODA UTHYRNINGSMÖJLIGHETER

Du kommer in i hallen som fördelar sovrum, badrum och kök/vardagsrum. På golvet i hallen ligger klinker och väggarna är målade. Golvvärme med elslingor i hall och badrum. Finns utrymme för upphängning av kläder i den större hallen samt att här inne står ett torkskåp. Taket i lägenheten är genomgående vitmålad, väggarna målade och på golvet ligger ett ljust parkettgolv.

KÖK/VARDAGSRUM
Takhöjd upp till nock samt stort fönsterparti ger rummet en rymlig känsla. Öppen planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum. Ovan arbetsbänken är det kaklat. Den maskinella utrustningen är från Electrolux och består av induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fläkt, kyl/frys samt diskmaskin. Kaminen står placerad mot badrummsväggen.. Vardagsrummet har plats för soffa och fåtölj samt TV-möbel. Utgång till balkongen i sydöst. Från köksdelen är det direkt anslutning till de två mindre sovrummen.

SOVRUM x 2
Mindre sovrum med plats för våningssängar. Fönster mot norr. Skjutdörrar för att kunna nyttja rummen till max.

SOVRUM
Det här är det största sovrummet med plats för dubbelsäng. Fyra stycken platsbyggda garderober. Skjutdörr.

BADRUM
På golvet i badrummet och bastun ligger likadan klinkers som i hallen. Väggarna är klädda med vitt kakel 200x300. Duschväggar i klarglas. Vit tvättställskommod samt badrumsskåp med spegeldörrar. Toppmatad tvättmaskin.

ÖVRIGT
Lägenheten har elgolvvärme i hall och badrum. I övriga rum sitter vattenburna radiatorer.
Varmbonat förråd.
Inventarier följer med i köpet.

2023 Isolerat förråd

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 59 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, kamin.
Ventilation Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11D
Pris 2 750 000 kr
Avgift 3899 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår kostnader för VA, renhållning, samfällighetsavgift, snöskottning, TV-basutbud, kostnader för föreningens räntor och amorteringar samt avsättning yttre underhåll.
Elförbrukning 7 080 kWh/år
Driftkostnad 9 264 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 8 496 kr
  • Försäkring: 768 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 5%
Andel av årsavgift 5%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 508 160 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Uträkningen baseras på den senast tillgängliga årsredovisningen. Uppgifter hämtade från 2023 års årsredovisning.

Förening

Föreningsnamn Brf Ski Lodge Ulrika Eleonora
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769639-0769
Gatuadress Svedjevägen 1
Postnummer 93136
Ort SKELLEFTEÅ
Epostadress johan.nilimaa@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Det är 20 lägenheter i föreningen Brf Ski Lodge Ulrika Eleonora. Inga avgiftsändringar eller större projekt planerade (styrelsen 2024-04-25).

EKONOMI
I månadsavgiften ingår kostnader för vatten, renhållning, samfällighetsavgift, snöskottning, TV-basutbud, kostnader för föreningens räntor och amorteringar samt avsättning yttre underhåll.

KABEL-TV / BREDBAND
Lägenheterna har numera fiberinternet. Lägenhetsinnehavaren tecknar abonnemang och bekostar anslutning mot Storumans kommun.
TV-antenn finns på tak.

PARKERING
Det är 1,5 parkeringsplats per lägenhet. Vilket i praktiken innebär att varje lägenhet har en egen plats med motorvärmare (ingår i avgift, el hamnar på varje lägenhets förbrukning) och sen finns det 2 gästplatser per hus om 4 lägenheter som kan nyttjas av gäster.

ÖVRIGT
Fullvärdesförsäkring innehållande styrelseansvar kommer tecknas vid övertagande av byggnad. Föreningens hus omfattas av en tvåårig garanti som löper två år från slutbesiktningen. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-03-29.
Garantibesiktning planerad till sommaren 2024.
Äger föreningen marken Föreningen äger marken. Grusade körytor. Grusade gångstigar till fastighet. Grovplanerat på övrig yta.
Antal lägenheter 20
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Övrigt

Parkering Parkeringsplats med motorvärmarstolpe framför huset, start/stopp knapp i lägenheten.
Balkong Balkongen är ca 7 kvm stor. Har ej fått info från föreningen vilken typ av nyttjanderätt balkongen har.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende