Visningar

Lördag 3 Augusti KL: 10:30 - 11:00 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan. Önskas videovisning kontakta mäklaren. Boka
Fredag 9 Augusti KL: 13:30 - 14:00 Bokad visning, anmäl dig via hemsidan. Önskas videovisning kontakta mäklaren. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Hemavan/Tärnaby, Hemavan

Lassovägen 24B

SNART TILL SALU! Välkommen till Lassovägen 24B! Väl underhållen och kvadratsmart boende. Söker du åretrunt bostad eller fritidsboende - denna bostad passar båda alternativen! Vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum. En stor altan med solläge hela dagen. En carport i direkt anslutning till bostaden. Bostaden är smakfullt inredd och erbjuder ett bekvämt och stilfullt hem med allt du behöver inom räckhåll. Här bor du med gångavstånd till butiker, restauranger, flygplats och liftar. Längdspåret ligger bara någon minut bort, perfekt för skidälskaren. Mer bilder och info kommer. Visningar kommer att erbjudas i augusti. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 3 varav 2 sovrum
Tomt 365 kvm
Byggnadsår 2011
Pris 2 650 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

SNART TILL SALU! Väl underhållet och kvadratsmart boende i centrala Hemavan!

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Lassovägen 24B

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 68 kvm. Taxeringsinformation

Välkommen till Lassovägen 24B! Väl underhållen och kvadratsmart boende. Söker du åretrunt bostad eller fritidsboende - denna bostad passar båda alternativen! Vardagsrum och kök i öppen planlösning, två sovrum samt badrum. En stor altan med solläge hela dagen. En carport i direkt anslutning till bostaden. Bostaden är smakfullt inredd och erbjuder ett bekvämt och stilfullt hem med allt du behöver inom räckhåll. Här bor du med gångavstånd till butiker, restauranger, flygplats och liftar. Längdspåret ligger bara någon minut bort, perfekt för skidälskaren. Visningar kommer att erbjudas i augusti. Vid intresse, kontakta mäklaren.

BASTU

KVADRATSMART

När du kommer in har du en stor garderob med skjutdörrar till vänster. Till höger i hallen ligger sovrum 2, rakt fram vardagsrum/kök och från kökssidan tar du dig in till sovrum 1 samt badrummet. På golvet i hallen och badrummet ligger klinker. I vardagsrum/kök samt sovrummen ligger en matta.

VARDAGSRUM/KÖK
Ett stort och härligt rum med köksdelen till vänster och vardagsrumsdelen till höger. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt köksfläkt. Från köksdelen tar du dig ut på den härliga altanen.

SOVRUM 1 & 2
Rymliga sovrum där sovrum 2 är det större av dem.

BADRUM/BASTU
Helkaklat badrum med bastu. Här inne ryms dusch, WC, handfat samt tvättmaskin.

ÖVRIGT
Ett förråd vid entrédörren.
Observera att som åretrunt boende betalar man inget för snöskotting av kommunala vägar. Nyttjar man boendet som fritidsboende är man med och betalar till vägföreningen..
2024 års taxeringsvärde: 2 392 000 kr.

2021 Byte av isolering på kallvind,

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Björkfors 1:396
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 2011
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä
Tak Plåt
Grundläggning Platta på mark
Uppvärmning Luftvärmepump, vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Pris 2 650 000 kr
Taxeringsvärde 1 871 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 188 000 kr
  • Småhusmark: 683 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 188 000 kr
Värdeår 2011
Summa inteckningar 1 105 000 kr
Fastighetsskatt 9 525 kr
Elförbrukning 13 322 kWh/år
Driftkostnad 40 791 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 21 924 kr
  • Vatten/avlopp: 7 256 kr
  • Försäkring: 4 556 kr
  • Renhållning: 2 664 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 4 391 kr

Som åretrunt boende betalar man inget för snöskotting av kommunala vägar. Nyttjar man boendet som fritidsboende är man med och betalar till vägföreningen, i detta fall är årskostnaden 4 391 kr.

Tomt

Tomtarea 365 kvm
Tomttyp Trädgårdtomt
Uteplats Stor altan i anslutning till vardagsrummet. Finns även en mindre utplats vid entrén.
Parkering Carport

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Storuman Björkfors GA:38 ändamål: Vägar

Planbestämmelser Byggnadsplan (1979-09-10)

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende