VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hemavan/Tärnaby, HEMAVAN

Blå vägen 25C

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med yteffektiv och kvadratsmart planlösning. Lägenheten har genomgående vitlaserad träpanel på väggar och tak, undantag i badrum. Modernt utförande med kök, vitvaror och garderober från Electrolux/Sentens, parkettgolv i ek och helkaklat badrum med vit badrumsinredning och tvättmaskin. Tillhörande skidbod. Detta är ett fantastiskt läge för den som söker boende med närhet till det mesta fjällen har att erbjuda! Skoterled i direkt anslutning till boendet, gångavstånd till skidbacke, längdspår, vandringsleder, matbutik och restauranger samt flygplats. Här bor du även nära busskommunikationer. Lägenheten säljs omöblerad. Vid intresse, kontakta mäklaren.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 46 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1530 kr/mån
Rum 3
Våning 2 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 1 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Gustavsson
Reg. Fastighetsmäklare
0730-39 83 77
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Lägenhet med gångavstånd till allt vad Hemavan har att erbjuda.

AnnaG Digitalt visitkort Centrum m pil Fastighetskarta Fastighetskarta

AnnaG Digitalt visitkort
AnnaG Digitalt visitkort
Centrum m pil
Centrum m pil
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Anna Gustavsson

Anna Gustavsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Blå vägen 25C

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 46 kvm. Föreningens information
Hiss Nej

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet med yteffektiv och kvadratsmart planlösning. Lägenheten har genomgående vitlaserad träpanel på väggar och tak, undantag i badrum. Modernt utförande med kök, vitvaror och garderober från Electrolux/Sentens, parkettgolv i ek och helkaklat badrum med vit badrumsinredning och tvättmaskin. Tillhörande skidbod. Detta är ett fantastiskt läge för den som söker boende med närhet till det mesta fjällen har att erbjuda! Skoterled i direkt anslutning till boendet, gångavstånd till skidbacke, längdspår, vandringsleder, matbutik och restauranger samt flygplats. Här bor du även nära busskommunikationer. Lägenheten säljs omöblerad.

GÅNGAVSTÅND TILL LIFT, FLYG, BUTIKER, RESTAURANGER

FIBER

SKIDFÖRRÅD

I hallen står ett torkskåp, det är utrymme att hänga av sig ytterkläderna samt garderobsförvaring. Vitlaserad panel på väggar och på golvet ligger (antracitgrått) klinkergolv med golvvärme. Panelen på väggarna är genomgående i bostaden och ger ett fint helhetsintryck, vilket förstärks ytterligare av de fina parkettgolven som tar vid efter klinker och löper vidare in genom samtliga rum.

KÖK/VARDAGSRUM
Från hallen når du det inbjudande köket och vardagsrummet i integrerad planlösning. Här finns utrymme för både soffa med TV möbel samt matbord. Köket är vitt med integrerade handtag och har en laminatbänkskiva i grått. Den maskinella utrustningen kommer ifrån Electrolux samt Franke och består av kombinerad kyl/frys, varmluftsugn, induktionshäll, diskmaskin och fläkt. Här finns en fransk balkong.

SOVRUM 1
Sovrum 1 är mindre och nås till vänster i hall. Rummet har plats för våningssäng och inredd med en garderob.

SOVRUM 2
Lägenhetens större sovrum rymmer en dubbelsäng och är inredd med en garderob.

BADRUM
Badrummet är inrett med grått klinker och vitt kakel. Golvvärme värmer skönt under frusna fötter. Här finns WC, kommod med tvättställ, spegel, dusch med duschvägg samt tvättmaskin.

ÖVRIGT
Bilparkering
Skoterparkering på området.
Skidbod under trappen till loftgången.
Fiber finns.
Lägenheten säljs omöblerad.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 46 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12
Pris 1 700 000 kr
Avgift 1530 kr/mån
Kommentar till avgiften Månadsavgiften täcker vatten, avlopp, snöröjning, renhållning samt avsättning till yttre fond. Betalas kvartalsvis i förskott.
Elförbrukning 5 904 kWh/år
Driftkostnad 13 921 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 673 kr
  • Hushållsström: 10 140 kr
  • Övrigt: 3 108 kr

Försäkringsbolag Länsförsäkringar. Under övrigt är kostnaden för bredband. Leverantör VK Media.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 4,4402%
Andel av årsavgift 4,44%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 283 181 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Kobåset
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-2850
Gatuadress Blå vägen
Postnummer 92591
Ort Hemavan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Kobåset bildades 2017 och under 2018 uppfördes 22 st bostadsrättslägenheter fördelat på 3 st flerbostadshus belägna på fastigheterna Björkfors 1:1108 och 1:1109. Inga avgiftsändringar planerade just nu, men det kan bli aktuellt (ordförande 2023-01-16).

Två lägenhetslängor på två våningsplan med totalt 16 st lägenheter – belägna på Björkfors 1:1108. Samt en markplanslägenhetslänga med 6 st lägenheter belägna på fastigheterna Björkfors 1:1109.

Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av styrelsen, pantsättningsavgift och överlåtelseavgift tas ut enligt stadgarna.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 22
Renoveringar Då fastigheterna är fortsatt relativt nyuppförda är det inte några stora renoveringar planerade.
Parkering Föreningen förfogar över 22 st parkeringsplatser utan motorvärmare. Parkeringsplatser för bil och skoter är belägna på s.k. gemensamhetsanläggningar (det är två olika, en för bil och en för skoter) tillsammans med den angränsande fastigheten Björkfors 1:1017. Parkeringarna är inte personliga utan man parkerar där det finns plats.
Tv och bredband Fastigheterna är anslutna till fiber.
Överlåtelseavgift 1000 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Ja
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Övrigt Föreningen sköter den tekniska och ekonomiska förvaltningen. Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2023-01-16.

Övrigt

Parkering Finns parkeringsplats parallellt med E12'n.

Dokument

Området

I Hemavan Tärnaby med omgivning finns alla förutsättningar för att friluftssemestern ska bli aktiv, rolig och samtidigt avstressande. Vintersporta hela dagen och koppla av med ett bad eller bastu på kvällen. Frisk luft finns det gott om och snön räcker till alla. Förutom skidåkning är skoteråkning och fiske två spännande och mycket populära tidsfördriv vintertid. Hösten präglas av sprakande färger med trevliga skogsturer i svamp och bärmarker. Sommartid är vandring längs fjällederna en populär aktivitet.

Närområde

I Hemavan Tärnaby finns restauranger och caféer med olika inriktningar. Mat baserad på lokala råvaror, pizza, dagens lunch, bufféer, lättare rätter och sallader. Vissa dagar kan du njuta av våffelservering mitt ute i vildmarken. I området finns diplomerade restauranger med högklassiga vinkällare. Och vill du fortsätta utelivet efter middagen hittar du vintertid såväl nattklubb som after ski och pubkvällar med liveband.

Kommunikation

Det är enkelt att ta sig hit. Ta väg E12 med bil, cirka 400 kilometer från Umeå, eller flyg och landa mitt i fjällvärlden på Hemavan Tärnaby Airport. Flygplatsen ligger centralt i Hemavan och har reguljära flygningar sex dagar i veckan, året runt från Arlanda. Om du föredrar tåg åker du till Östersund, Vännäs eller Umeå och byter sedan till buss för vidare färd till Hemavan Tärnaby.

Övrigt

Det är skidåkning som placerat Hemavan Tärnaby på världskartan och är den största anledningen för många besökare. Här kan du kasta dig ut i samma backar som fostrat Ingemar Stenmark och Anja Pärson samt ett flertal andra stjärnor från den framgångsrika klubben Tärna IK Fjällvinden. Men områdets skidbackar är inte bara till för tävlingsåkarna. Här hittar du utförsåkning för alla smaker; offpist, snowboard, telemark, heliski, nybörjare och barnfamiljer.
Det finns även utmärkta möjligheter att bli bättre skidåkare i skidskolan och för den som vill hyra skidutrustning på plats gör man det i någon av områdets skiduthyrningar.
Hemavan Tärnaby är även en guldgruva för längdåkare. Fjällen erbjuder obegränsade möjligheter till finfin turåkning och här finns också flera välpreparerade spår.
Naturen i dessa fjäll är storslagen och varierande. Ett sätt att uppleva den är att färdas med skoter genom björkskogar, över frusna sjöar och upp till de kala bergstopparna. Väder och vind styr vilket som är det bästa målet för dagen men en tur i Vindelfjällens naturreservat är verkligen att rekommendera. Att ta sig genom Syterskalet är en fantastisk upplevelse som gör att man förstår naturens storhet. Jofjället är ett utmärkt område när vädret inte är lika optimalt då stora delar ligger i fjällbjörkskog.

Räkna på ditt nya boende