Visningar

Tisdag 28 Juni KL: 15:30 - 16:00 Föranmälan krävs, ring eller maila. Boka
Västergård, Helsingborg

Västergårdsgatan 63

Varmt välkomna till detta bostadsrättsradhus med ett härligt uterum, uteplats och en liten trädgård!! Här bor du bekvämt och insynsskyddat med närhet till mataffär, skola och med goda bussförbindelser. Vi ses på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 125 kvm
Avgift 8979 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 1990
Pris 1 400 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Lina Sweid
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Lina Sweid

Lina Sweid

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Västergårdsgatan 63

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 125 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Varmt välkomna till detta bostadsrättsradhus med ett härligt uterum, uteplats och en liten trädgård!! Här bor du bekvämt och insynsskyddat med närhet till mataffär, skola och med goda bussförbindelser. Vi ses på visning!

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL:
Ni stiger in i en rymlig och välkomnade hall med plats till goda avhängningsmöjligheter. Här finns förvaring i en garderob och ett mindre förråd. På golvet ligger en grå klinker och väggarna är vita.

TVÄTTSTUGA/GROVENTRE:
I anslutning till hallen har bostaden en kombinerad groventré och tvättstuga. Tvättstugan är ljus och utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Här finns bra med förvaring på hyllor och arbetsbänk med vask.

BADRUM 1:
I anslutning till hallen finner ni bostadens badrum som är ljust och fräscht. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv. Utrustning i badrummet är duschhörna med glasdörrar, kommod och WC.

KÖK:
Köket är ljust och rymligt med goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor. Här är luckorna ljusa och bänkskiva i laminat med ett ljusgrått kakel ovan arbetsbänken. Utrustning i köket består av spis, ugn, spisfläkt, diskmaskin samt kyl och frys. I köket finns utrymme för en matplats.

VARDAGSRUM:
Vidare in i bostaden finner ni vardagsrummet vilket är ljust och rymligt med ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Här finns gott om plats för en större soffgrupp och matsalsbord för den som önskar. På golvet ligger ett laminatgolv som är genomgående genom hela våningsplanet och väggarna är beigea. Här finns även utgång till bostadens rofyllda uterum.

PLAN 2

HALL:
En trappa upp har ni bostadens samtliga tre sovrum, ett stort badrum och en rymlig klädkammare.

SOVRUM 1:
Det första sovrummet är ljust och lätt möblerat. Väggarna är vita med en svart fondvägg och på golvet ligger ett laminatgolv som är genomgående för hela våningsplanet.

SOVRUM 2:
Bostadens andra sovrum är ljust med vita väggar och i detta rum finns även en stor och rymlig klädkammare.

SOVRUM 3:
Bostadens tredje sovrum är också ljust och lätt möblerat med utrymme för en dubbelsäng. Väggarna är vita med en svart fondvägg.

BADRUM:
Badrummet är stort och luftigt med ett fönster som tillför rikligt med ljus. Ett helkaklat badrum i grått utrustat med badkar, kommod, spegelskåp och toa.

UTERUM:
Uterummet har plats för en trevlig sällskapsyta. Här kan sena kvällar spenderas och från uterummet kommer ni ut i den grönskande trädgården. Genom skjutdörrar når ni även bostadens trevliga träbelagda uteplats. Denna härliga uteplats passar utmärkt för grillkvällar. Här har ni även möjlighet till egna planteringar för den som önskar. Bostaden ligger på en hörna och har en trivsam mindre trädgård på både fram och baksida. Framsidan är stenlagd och insynsskyddad av grönskande buskar.
Välkomna hem!

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 125 kvm
Byggnadsår 1990
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system

Energideklaration

EnergiklassE
Utförd Ja, 2017-11-16
Energikonsumtion 117 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 210049001-0026/1001
Pris 1 400 000 kr eller högstbjudande
Avgift 8979 kr/mån
Kommentar inkl värme, VA
Driftkostnad 3 500 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 500 kr
  • Hushållsström: 2 000 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning och avtal.

Andel i förening 2,63671%
Andel av årsavgift 2,63639%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Helsingborgshus nr 49
Organisationsnummer 716407-3509
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen Helsingborgshus nummer 49 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen förfogar över 53 lägenheter och en lokal. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av Riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

EKONOMI
Föreningen har i dagsläget inte fattat några beslut om några avgiftsregleringar men det kan komma och bli aktuellt med anledning av tilltänkt renovering av garage.

GENEOMFÖRDA RENOVERINGAR
2010-2011 Fönsterbyte

KOMMANDE UNDERHÅLL
Föreningen har inte planerat några större renoveringar under året men har diskuterat att garagen behöver renoveras. Balkongerna är planerade att renoveras 2020.

PARKERING
Föreningen förfogar över 26 st P-platser och 26 st garageplatser. Kostnaden för P-platserna är 50 kr i månaden och för garageplatserna är det 250 kr i månaden. Separat kö till bägge alternativen.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Com Hem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Bredband tecknas med separat leverantör (ingår inte i avgiften).

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Gemensamhetsanläggning finns i föreningen i form av lokal, som kan användas till fest och dylikt samt andra ändamål. Vidare finns en övernattningslägenhet inom föreningen.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende