Rosengården, HELSINGBORG

Skaragatan 7

En tilltalande 2:a med genomtänkt och funktionell planlösning med stilrena materialval i lägenheten- vad mer kan man önska sig? Tack vare bostadens placering bor du väldigt avskilt och privat. Bekvämt avstånd till centrum samt närhet till mataffärer och skolor. Lägenheten har genomgått en renovering och det står nästa ägare att flytta rakt in, utan att behöva lägga varken tid eller energi på kostsamma renoveringar. Föreningen planerar stambyte, så här har du schakten att sätta din egen prägel och önskemål!

Välkomna på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 62 kvm
Avgift 4486 kr/mån
Rum 2
Våning 7 av 7
Hiss Ja
Byggnadsår 1976
Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Lina Sweid
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Skaragatan 7

Planritning

Lina Sweid

Lina Sweid

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Skaragatan 7

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 62 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 62 kvm
Byggnadsår 1976
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift 4486 kr/mån
Kommentar inkl vä, va, kabel-tv, p-plats
Driftkostnad 2 700 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 1 500 kr

Driftkostnaden är beräknad på nuvarande ägares förbrukning och kan därför variera beroende på egen förbrukning.

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen Brf Vildrosen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 743000-3512
Gatuadress Skaragatan 7
Postnummer 25263
Ort HELSINGBORG
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Välkommen till Riksbyggen Brf Vildrosen. Föreningen förfogar över 102 st lägenheter belägna på adress Skaragatan 5-23 i Helsingborg. Föreningen finns på 4 st byggnader och har 51 garageplatser, 4 st mopedplatser samt 10 cykelförråd. Föreningen förvaltas ekonomiskt och tekniskt av riksbyggen. Överlåtelse- och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
2005 Fönsterbyte
2013 Tillläggsisolering på vindar
2012-2013 Ombyggnad fjärrvärmecentral
2013 Byta av områdets ytterbelysning

PLANERAT UNDERHÅLL
Planerat underhåll - Stambyte är preliminärt planerat till 2023. Cirka 1,5 % avsättning/år har under senaste åren gått till fond för stambyte. Eventuellt kan det bli aktuellt med separat avgiftsjustering i samband med stambytet, ännu oklart hur mycket. Vid planer på att själv renovera badrum ska styrelsen eller förvaltningen informeras. Se årsredovisningen för mer information.

KABEL-TV OCH BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Även fiber via Telia är indraget.

GEMENSAMHETSANLÄGGNINGAR
Tvättstugor ,cykelrum samt soprum finns tillgängligt på gården.

PARKERING
51 garageplatser. Separat kö.
För föreningens medlemmar ingår 4 st parkeringstillstånd.

Avgiftsförändring - Avgiften justerades 1/9 2021 med 1,5 %.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande lediga p-platser, kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.

Övrigt

Allmänt om bostaden Bostaden disponeras enligt följande: Hall Välkommen in! Stor rymlig hall med gott om plats för både avhängning och förvaring. En praktisk klädkammare som rymmer det mesta! Vita väggar och laminat vilar på golvet. Kök Stilrent och charmigt kök med plats för matbord upptill sex personer med fin utsikt. Grå luckor bryter effektfullt av mot vitt kakel som stänkskydd. Diskmaskin, kyl, frys, spis, ugn och fläkt. Vita väggar och laminat på golv. Allt är nyrenoverat med samtliga vitvaror från 2022. Badrum Ett rymligt badrum som står inför ett stambyte. Perfekta möjligheten att skapa det perfekta badrummet enligt dina önskemål, Dusch, toalett, spegel och vask med kommod. Sovrum Sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Här finna även gott om plats för garderober för den som önskar. Släta vita väggar och laminatgolv Härifrån har ni den ena utav två utgångar till den rogivande balkongen. Vardagsrum Stort härligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Vita väggar och laminat vilandes på golvet. Härifrån har ni utgång till balkong i västerläge. Balkong Inglasad och stor balkong med utsikt mot grönområden- och omgivning. Tack vare denna känns bostaden väldigt rymlig och luftig. Här kan du njuta och förlänga säsongen!
Balkong Inglasad

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende