Visningar

Torsdag 18 Augusti KL: 15:30 - 16:00 Föranmälan krävs, ring eller maila. Boka
Stattena, HELSINGBORG

Möllebäcksgatan 6

Tilltalande bostad med ljust läge i huset. Bostaden har en funktionell öppen planlösning och en härlig öppen spis centrerad vardagsrummet. Lägenheten har ett charmigt kök och stilrent badrum i vitt som renoverats i samband med stamrenoveringen som föreningen genomförde 2008. Vidare erbjuder bostaden god förvaring, två sovrum och en härlig balkong i soligt söderläge med utsikt mot vacker innergård. Allt i välskött förening. Detta är en bostad att trivas i. Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 75 kvm
Avgift 4478 kr/mån
Rum 3
Våning 3 av 4
Hiss Nej
Balkong Ja
Pris 1 995 000 kr eller högstbjudande

Ansvarig mäklare
Lina Sweid
Reg. Fastighetsmäklare
0760-47 90 87
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Möllebäcksgatan 6!

Lina Sweid

Lina Sweid

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Möllebäcksgatan 6

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 75 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 75 kvm
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 27
Pris 1 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift 4478 kr/mån
Kommentar inkl Vä, Va, kabel-tv

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Svea i Helsingborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 743000-1219
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen äger fastigheten Yxan 9 i vilken man upplåter bostadsrättslägenheter och lokaler. Fastigheten är geografiskt belägen i Helsingborg med adress: Möllebäcksgatan 6-10 samt Hälsovägen 43. Överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut enligt stadgarna.

HUSETS SKICK
2018 Ny övernattningslägenhet och styrelserum
2018 Byte servis, ingående vatten från Hälsovägen
2017 Bytt kulvert och ventiler samt renoverat hela VVS-systemet
2017 Bytt termostater på samtliga radiatorer
2017 Trädgårdsanläggning
2014: Bytt torkutrustning och porttelefoner.
2013: Renovering av sockeln
2013: Mindre underhållsarbeten är genomförda så som målning av burspråk, byte av två källardörrar samt renovering av trappor till källaren.
2008: Stamrenoverat.
2005: Byggnation av miljöhus.

KOMMANDE RENOVERINGRA
Föreningen har påbörjat renovering av balkongerna. De kommer byta fogar i tegelstensfasaden inom det närmaste. På längre sikt kommer byte av takpannor och plåtarbete på tak genomföras.

GEMENSAMHETSLOKALER
Tvättstuga finns att tillgå i källaren. Vidare har föreningen cykelförråd och övernattningslägenhet som går att hyra för 200 kr /natten.

TV/BREDBAND
Kabel-TV via Comhem, kostnad för basutbudet ingår i månadsavgiften. För aktuellt utbud samt prisinformation se www.comhem.se
Fiber är indraget och bredband finns att tillgå via Comhem eller Telenor (ingår inte i avgiften).

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening.

Övrigt

Allmänt om bostaden Lägenheten disponerar sig enligt följande: HALL Rymlig hall med mörkt klinker och ljusmålade väggar. Hallen erbjuder gott om förvaring i en stor klädkammare samt yta för jackor och skor. KÖK Charmigt kök som erbjuder gott om förvaring bakom ekfärgade skåpsluckor som fint förenas mot mörkare kakel som stänkskydd. Maskinparken består utav spis, spisfläkt, kyl med ismaskin samt frys. Här finns det gott om plats för den matintresserade och sittdel upptill fyra personer. VARDAGSRUM Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och målade väggar. Här ges plats till stor soffa samt matsalsdel. Enbart fantasin sätter gränserna för inredningen. Vidare har vardagsrummet utgång till mysig balkong i soligt söderläge. Här kan man med fördel spendera en solig sommardag. Extra mysfaktor inger också öppna spisen fint placerad i rummet. BADRUM Stilrent badrum med vitt klinkergolv och vitkaklade väggar. Badrummet är utrustat med vägghängd wc stol, tvättställ, handukstork samt dusch. SOVRUM Stort sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar med en fondvägg längs ena sidan. Här finns det gott om plats för att installera garderober om det önskas. SOVRUM det andra rummet har gott om förvaring bakom garderober längs ena väggen. Parkett vilar på golvet och ljusa väggar samt en snygg fondvägg. Detta rum är perfekt som konor eller barnrum.
Övrigt Säljaren disponerar över ett vinds och ett källarförråd.

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende