Visningar

Söndag 8 Januari KL: 12:00 - 13:00 Förhandsvisning, anmäl dig vid intresse av att delta! Boka
Boka visning
Hässelby villastad, Hässelby

Snårvindevägen 249

- Barnvänligt område
- Stora uteplatser
- Friköpt tomt
- Genomgående renoverat
- Våtrum renoverade 2020

Varmt välkommen till Snårvindevägen 249 och detta fantastiska hus beläget i populära Hässelby villastad. På entréplan erbjuds ett stort sällskapligt vardagsrum som rymmer hela familjen, i vardagsrummet finns en braskamin installerad. Från vardagsrummet når du husets baksida och den stora altanen som ger gott om yta för både loungegrupp och matplats. På entréplan finner du även ett stort välplanerat kök med gott om förvaring och arbetsyta. Ett bra sovrum alternativt gästrum/kontor samt ett nyrenoverat badrum med dusch. På övre plan finner du tre stora sovrum, ett mindre rum ypperligt som kontor och även här ett nyrenoverat stort badrum utrustat med dusch, tvättpelare samt torkskåp och bra förvaring.

På Snårvindevägen bor du på en liten höjd i norra villastan med närhet till bra förskolor, skolor och närservice i form av butiker och salonger. Här bor du med närhet till både storstad och natur, med bra busskommunikationer tar du dig till både pendeltåg och tunnelbana som snabbt tar dig in till Stockholm city. Ett par minuter bort ligger Åkermyntans centrum där ett varierat utbud av butiker finns, däribland Ica och apotek. Längs med Mälaren finns vacker natur och fina promenadstråk både i skog och längs träsprång som sträcker längs klippväggarna invid sjön. Ett synnerligen perfekt läge för barnfamiljen.

Är du intresserad eller har frågor?, kontakta ansvarig mäklare Lovisa på 076 - 176 2021!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 139 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 6
Tomt 295 kvm
Byggnadsår 1976
Pris

Ansvarig mäklare
Lovisa Ek
Reg. Fastighetsmäklare
0761-76 20 21
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stilfullt tvåplanshus i barnvänliga villastan

Planritning

Entréplan
Entréplan
Övervåning
Övervåning
Lovisa Ek

Lovisa Ek

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snårvindevägen 249

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 6
Boarea 139 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad Radhus
Fastighet Harörat 25
Boarea 139 kvm
Byggnadsår 1976
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Fasad Trä

Rum

Hall

I hallen välkomnas du av ett grått klinkergolv och vita väggar. Här finns bra yta för avhängning i garderober samt på krokar, även sittyta på inbyggd bänk.

Kök

Köket är rymligt med gott om arbetsyta och förvaring. Köket går i L form mot vägg och har dessutom en köksö som bjuder på än mer bänkyta och förvaring. Köket är utrustat med ugn, spishäll, kyl, frys, diskmaskin samt mikrovågsugn. Luckor är vita beslagsfria, bänkskiva av grå laminat med liten melering, vägg i svart mosaik ovan bänk och övriga väggar vitmålade. Golvet är av laminat. Här finns även bra plats för matgrupp för 6-8 personer.

Vardagsrum

Vardagsrummet är ljust och rymligt med bra plats för ordentlig soffgrupp och förvaring. Här är väggar vita och golv av parkett. I vardagsrummet finns en braskamin installerad.

Sovrum 1

Det första sovrummet ligger på entréplan, detta rum används idag som gästrum/kontor. Här finns förvaring bakom skjutdörrar och bra yta för soffa eller säng. Väggar är vita och golv fortsatt parkett.

Badrum entréplan

Vid entrén finns ett badrum utrustat med toalett, handfat med kommod, ovanhängande spegel, dusch med glasväggar, handdukstork samt förvaring i skåp. Badrummet är helkaklat med vita stora plattor på vägg och grått klinker på golv. Badrummet har ett fönster som ger fint ljusinsläpp och belysning integrerad i spegel.

Sovrum 2

På övervåningen finner du direkt till vänster ett rymligt sovrum med bra plats för dubbelsäng och garderober bakom skjutdörrar. Golvet är av parkett och väggar i mörkare grå kulör.

Sovrum 3

Det andra sovrummet på övre plan ligger jämte det första, detta rum är stort med bra yta för både dubbelsäng, skrivbord/soffa, snyggt förvaring i form av tre garderober med vita fronter och svarta beslag. Golv av parkett och väggar vitmålade. Här finns även ett stort fönsterparti som gör rummet ljust och luftigt.

Kontor

Ett mindre rum finns mellan sovrummen som lämpar sig ypperligt som kontor. Här finns bra yta för arbetsplast och förvaring. Väggar är även här vita och golv parkett.

Sovrum 4

Det fjärde och sista sovrummet ligger längst in på övervåning och rymmer dubbelsäng samt småmöbler. Här finns två garderober som ger gott om förvaring. Väggar är vita och golv av parkett.

Klädkammare

På övervåningen finns en rymlig klädkammare, perfekt för kläder och linne.

Badrum övre plan

Det andra badrummet är även det nyrenoverat och helkaklat. Vita stora kakelplattor på väggar och grått klinker på golv. Här finns kommod med stort handfat, stor spegel, dusch med glasvägg, handdukstork, toalett, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp samt förvaring i skåp. Ett stort fönster ger fint ljus till badrummet, i taket finns spotlights samt belysning ovan spegel.

Ekonomi

Taxeringsvärde 3 153 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 755 000 kr
  • Småhusmark: 1 398 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 755 000 kr
Värdeår 1976
Summa inteckningar 3 231 000 kr
Fastighetsskatt 8 874 kr

Tomt

Tomtarea 295 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Harörat GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt
Förmån: Avtalsservitut: Byggnad I Tomtgräns, 0180IM-01/97709.2

Planbestämmelser Stadsplan Vattenskyddsområde

Dokument

Området