Visningar

Söndag 5 Februari KL: 11:30 - 12:00 Varmt välkommen - Boka gärna in dig via hemsidan! Boka
Boka visning
Hässelby, Hässelby

Rödklövervägen 76

- Barnvänligt läge på återvändsgata
- Totalyta på 150 kvm plus förråd
- Enplanshus
- Öppen spis
- Garageplats i länga ingår
- Skolor och förskolor på gångavstånd

Mycket trevligt och välplanerat enplanshus som har ett av områdets bästa lägen. Längst in på barnvänlig återvändsgränd med grönområden och lekytor precis intill. På gångavstånd finns flertalet förskolor och även skola upp till årskurs 9.

Löpande underhållet genom åren där flera tillbyggnader gjorts vilket ger en total yta på 150 kvm med möjlighet till 4 sovrum. Skyddad innergård med sol från morgon till kväll bjuder in till fina stunder i solen under sommarhalvåret. Här finns även ett rymligt inglasat uterum som förlänger utomhussäsongen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Niklas Bergsten på MOHV för mer information och intresseanmälan.

Information

Bostadstyp 1-familjs friliggande villa
Boarea/Biarea 138 kvm + 12 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 5 varav 3-4 sovrum
Tomt 222 kvm
Byggnadsår 1974
Pris 4 295 000 kr Utgångspris

Ansvarig mäklare
Niklas Bergsten
Reg. Fastighetsmäklare
0768-19 00 11
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Deisam Sulayman
Reg. Fastighetsmäklare
0763-18 13 20
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Powerbild NiklasBergsten

Powerbild NiklasBergsten
Powerbild NiklasBergsten

Planritning

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rödklövervägen 76

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 5 varav 3-4 sovrum
Boarea 138 kvm. Enligt uppmätning* (se protokoll)

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans parhus
Fastighet Strandärten 5
Boarea 138 kvm
Biarea 12 kvm
Byggnadsår 1974
Kommentar till byggnadsår Tillbyggt 1992 och 1994
Vatten & avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Stomme Trä
Fasad Tegel / träpanel
Fönster 3-glas
Bjälklag Trä/Betong
Utvändigt plåtarbete Lackerad plåt
Tak Papp
Grundläggning Oisolerad betongplatta
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader På baksidan finns två extra förråd för förvaring. På entrésidan finns ett litet förråd som nås via dörr från utsidan. Genom samfälligheten finns tillgång till garageplats i länga.

Info av säljaren om renoveringar:
- Tillbyggnad förråd/bastu/dusch 1992
- Tillbyggnad entré 1994
- Installation öppen spis 1996
- Takfönster/kupol dusch/WC 1996
- Badrum renoverat omkring 2000
- Förråd på gården byggt kring 2000
- Radonsug 2008
- Yttertak omlagt 2010
- Installation fjärrvärme ca 2012-2014
- Fönster bytta till största delen 2013
- Uterum byggt 2014
- WC/Dusch renoverad 2017
- Tvättstuga renoverad 2017


*För info till den blivande köparen så har säljaren låtit mäta upp fastigheten. Enligt mätningen har huvudbyggnaden fått en boarea på 138 kvm. Utöver detta tillkommer uterummet på 12 kvm vilket anges som biarea. Taxeringsinformationen på fastigheten säger 119 kvm boarea. Köparen rekommenderas alltid att kontrollera arean om den är av avgörande betydelse.

Rum

Entré/Hall

Vid entrén finns ett praktiskt klinkergolv i ljus ton. Plats för avhängning och förvaringsutrymme i garderob. Resterande del av hallen har laminatgolv. Tapetserade väggar i svagt mönster.

Kök

Ordentligt kök med rymlig matplats för ett stort sällskap. Gott om förvaringsutrymmen i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Skåpluckor i ljusgrått, vit bänkskiva och svart kakel. Utrustat med spis med häll och dubbla ugnar, spisfläkt, diskamaskin, kyl (ny 2015) och frys (ny 2015). Terracottafärgat klinker golv och väggar med mönstrade tapeter.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet finns gott om plats för både matsalsbord och sällskapshörna. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti mot gården. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt. Öppen spis finns här centralt placerad och utgör en extra mysfaktor att elda i under vinterhalvåret.

Arbetsrum / Sovrum 3

Intill vardagsrummet finns ett extra sovrum som med fördel även kan användas som arbetsrum. Ekparkett på golv, vitmålade väggar och en fondtapet i grönt mönster. Utgång härifrån finns till uterummet.

Uterum

Inglasat utrum som byggdes 2014. Grått klinkergolv och skjutbara glasväggar som även gör det möjligt att öppna upp för att integrera med trädgården. Infravärme finns och gör att detta går utmärkt att använda under även vår, höst och vinter för den som önskar.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng. Bra förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Träfanerat golv och målade väggar i vitt samt mönstrad fondtapet. Ljusinsläpp från fönster mot gården.

Sovrum 2

Ett mindre sovrum eller barnrum som har björkparkett på golv och väggar med vita tapeter. Ljusinsläpp från fönster mot gården.

WC/Dusch

Smakfullt renoverat 2017 med ljusgrått klinkergolv och väggar med kakel i gråa toner. Fint ljusinsläpp från takfönster. Utrustat med WC, handfat, dusch med vikdörrar och handdukstork på el. Finns även golvvärme på el vilket ger en behaglig komfort.

Badrum

Väl tilltaget badrum med badkar (bubbelbad men osäker på funktionen), kommod, WC och badrumsskåp. Helkaklat med vitt golv och gråtonade väggar. Även sminkbord med spegel finns.

Tvättstuga

Tvättstugan renoverades 2017 med svart våtrumsmatta och vitmålade väggar. Här finns tvättmaskin, torktumlare och tvättvask.

Förråd / Mellanrum

Här erbjuds förvaringsmöjligheter i flera garderober samt liten klädkammare som ursprungligen varit en separat entré. Ljust laminatgolv och väggar med delvis träpanel och delvis målat i vitt.

Allrum med bastu/dusch

Detta rum har byggts till 1992 och består idag av ett allrum som med fördel även kan användas som extra sovrum. Brunt laminatgolv och vitmålad tegelvägg. Utgång härifrån finns till innergården. Här finns också en bastu samt en extra dusch med klinkergolv och vitt kaklade väggar.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2021-11-30
Primärenergital 107

Ekonomi

Pris 4 295 000 kr Utgångspris
Taxeringsvärde 2 917 000 kr (fastställt avseende år 2021)
Varav:
  • Småhusbyggnad: 1 546 000 kr
  • Småhusmark: 1 371 000 kr
Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde 1 546 000 kr
Värdeår 1974
Summa inteckningar 1 500 000 kr
Fastighetsskatt 9 287 kr
Driftkostnad 62 759 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 20 326 kr
  • Vatten/avlopp: 577 kr
  • Försäkring: 6 238 kr
  • Hushållsström: 8 604 kr
  • Sotning: 800 kr
  • Väg/samfällighetsavgift: 25 440 kr
  • Övrigt: 774 kr

VA avser varmvatten. Samfällighetsavgiften inkluderar VA, renhållning, skötsel av gemensamma ytor/utrymmen, garage, parkeringsplatser mm i området. Övrigt avser en s.k. kulvertförlust som samfälligheten Rödklövern debiterar.

Tomt

Tomtarea 222 kvm
Parkering I området gäller generellt gratis gatuparkering.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Rödklövern GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering (Rödklöverns samfällighet. Mer info på www.rodklovern.se/)

Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan Vattenskyddsområde

Dokument

Området

Hässelby är ett område i Västerort och tillhör stadsdelen Hässelby-Vällingby i Stockholms kommun. Området omfattar orterna Hässelby Villastad, Hässelby Gård och Hässelby Strand. I Hässelby har man naturen runt knuten. Två naturreservat, många parker och mycket mer. Längs Mälaren finns flertalet stränder, badklippor och strandpromenader. I området finns många förskolor och grundskolor.

Närområde

I Hässelby finns flertalet butiker och centrum att välja mellan. Åkermyntan Centrum i Hässelby Villastad har ett bra utbud med bl.a. restauranger, ICA Kvantum, LIDL och Apotek. Hässelby Strands och Hässelby Gårds centrum har brett utbud av service och handel men även T-bana. Sedan finns det små torg och närlivs på flera olika områden. I Vällingby Centrum har man allt man behöver vad gäller service och handel. Där finns även T-banans gröna linje. I Johannelund/Vinsta finns Stora Coop, Willys, T-bana mm.

Kommunikation

Buss 541 åker mellan Vällingby Centrum och Jakobsberg via Hässelby Villastad och Barkarby.

Buss 518 går mellan Vällingby och Kista genom Hässelby Villastad och Barkarby.

Buss 119 åker mellan Spånga station och Hässelby Villastad via både Hässelby Gård och Hässelby Strand.

Parkering

I området gäller generellt gratis gatuparkering.

Räkna på ditt nya boende