VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Hermanstorp, HANDEN

Olsängsvägen 30

Välkommen till denna plana tomt (Hermanstorp 2:28) i fantastiskt läge med närhet till Vegastationen, utegym, lekpark, natur samt flera förskolor och skolor. Här väljer du fritt husleverantör för planering av ditt drömhus!

Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet, därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan.

I samband med den nya detaljplanen blir det nya gator, förskola, kommunalt V/A m.m. i området. Läs gärna mer om den nya detaljplanen på kommunens hemsida. https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/. Utbyggnad pågår just nu!

Hermanstorp är ett naturnära område som endast ligger på några minuters promenadavstånd till populära Vegastaden som just nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns även Icabutik, sushi, blomsteraffär, kiosk, gym samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. Här finns också flera nybyggda förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Maila din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se eller ring 070-555 38 69!

Åk gärna ut och titta själv men respektera närliggande grannar!

Information

Bostadstyp Tomt
Upplåtelseform Friköpt
Tomt 1203 kvm
Pris 3 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Lättbebyggd och plan tomt i populära Hermanstorp!

Fastighetskarta
Fastighetskarta
sofia-branting-badge
sofia-branting-badge
Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Olsängsvägen 30

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 3 495 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 1203 kvm

Servitut, planbestämmelser m.m.

Last: Officialservitut Väg, 0136K-2022/34.1

Planbestämmelser Detaljplan (2019-12-09)
Vatten & avlopp Kommunalt/enskilt vatten saknas. Avlopp saknas.

Kommunalt V/A dras just nu in i området, anslutningskostnader tillkommer.
Ev. krävs LTA-pump. Anslutningskostnaden blir ca 242 636 kr.
Kostnaden är beräknad på 2022-års taxa. Anslutningskostnaden ingår ej i tomtpris.

Preliminär gatukostnad om 299 500 kr tillkommer också. Denna kommer att indexeras - spekulanter uppmanas att kontakta Haninge kommun för mer information.

Dokument

Området

Hermanstorp är ett naturnära område som ligger på några minuters promenadavstånd till den Vegastaden som nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns Icabutik, sushi, kiosk samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. I Vega finns även flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Räkna på ditt nya boende