Hermanstorp, HANDEN

Hermanstorpsvägen 51B

I populära Hermanstorp finns möjligheten att förvärva denna tomt med stora möjligheter. Den generösa byggrätten gör det möjligt att skapa ett boende för den kräsne! Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör och man kan således välja fritt själv.

Med den nya detaljplanen för det naturnära området planeras nya gator, förskola samt kommunalt vatten och avlopp. Var med från början i detta expansiva område.

Största byggnadsarea (area som en byggnad upptar på marken) för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet med en nockhöjd på 10 m. Dvs hus på 130 kvm utvändiga mått i två plan (260 kvm). Därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Se mer information under "dokument" på hemsidan.

Hermanstorp ligger strategiskt i Haninge kommun, mellan Kolartorp och Vega. Området är lugnt och familjärt med fantastiska grönområden och naturreservat. På några minuters promenadavstånd nås den nya Vegastaden med pendeltågsstation, restauranger, matbutiker etc. Även närhet till Handen centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Resan med bil in till Stockholm City tar ca 20 minuter.

Besök gärna tomten på egen hand men ta hänsyn till grannar och omgivning!

Information kring detaljplan för Hermanstorp 1:1:
https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/detaljplaner/vega-hermanstorp/hermanstorp/

Information

Bostadstyp Tomt
Tomt 1051 kvm, friköpt
Pris 3 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Plan tomt med generös byggrätt i expansivt område!

Ica Maxi Port 73 Måsöskolan

Ica Maxi
Ica Maxi
Port 73
Port 73
Måsöskolan
Måsöskolan
Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hermanstorpsvägen 51B

Bostadsfakta

Ekonomi

Pris 3 695 000 kr utgångspris

Tomt

Tomtarea 1051 kvm
Övrigt Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet, därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras.

Samtliga framtida kostnader för bl a indragning av el, indragning av kommunalt VA, gatukostnader samt övrigt hänförliga kostnader till den nya detaljplanen bekostas av köparen.

Servitut, planbestämmelser m.m.

Samfällighet: Haninge Hermanstorp S:1

Planbestämmelser Detaljplan
Vatten & avlopp Vatten saknas. Avlopp saknas

Dokument

Området

Hermanstorp är ett naturnära område som ligger på några minuters promenadavstånd till den Vegastaden som nu är under uppbyggnad. Här finns den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig till Stockholm City på ca 25 min. Vid stationen finns Icabutik, sushi, kiosk samt en plan på att bygga fler butiker, café m.m. I Vega finns även flera förskolor och skolor. Det är även nära till Haninge centrum, Port 73 och Länna handelsplats. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter.

Räkna på ditt nya boende