Visningar

Söndag 26 Maj KL: 13:45 - 14:15 Välkommen! Boka gärna in dig vidare in i annonsen! Boka
Boka visning
  • Dela via:
Centrala Handen, Handen

Dalarövägen 12

Välkommen till en välplanerad 4:a i centralt men lugnt läge i Brf Syrenen. Trevligt kök (2022) med vit skåpsinredning, gott om arbetsyta på både köksö och bänkskivor samt separat matsal (kan även användas som sovrum) med matplats för ca 6-8 sittplatser. Här finns även två bra sovrum samt stort vardagsrum och mysig inglasad balkong. I anslutning till hallen finns ett duschrum med tvättmaskin/torktumlare och ett rymligt förråd. I månadsavgiften ingår vatten, el, värme, bredband och TV från Telia.

Här bor du med närhet till allt! På kort promenadavstånd når du Haninge Centrum, Handenterminalen med både bussar och pendeltåg, Port73, SATS mm. För den som söker natur har man Friluftsområdet Rudan bara några minuters promenad bort där det erbjuds badsjöar, aktiviteter, elljusspår och skidåkning/skridskoåkning på vintertid. Kommunikationer i form av buss finns ett stenkast bort och även pendeltåget som tar dig till city på cirka 30 minuter. Vårdcentral och närakut finns 3 minuter från lägenheten samt förskola och även flertalet skolor finns på kort promenadavstånd. Grönskande mysig innergård!

Välkommen med din intresseanmälan till sofia.branting@mohv.se!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 105 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 8126 kr/mån
Rum 4 varav 3 sovrum
Våning 2 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1989-1991
Pris 2 295 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Sofia Branting
Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare
0705-55 38 69
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

inglasad balkong - renoverat kök - stora sovrum - centralt läge

Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös
Namnlös

Planritning

Sofia Branting

Sofia Branting

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dalarövägen 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 105 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 2 av 5

VÄLPLANERAD 4:A MED HÄRLIGT LJUSINSLÄPP

GOTT OM FÖRVARING - INGLASAD BALKONG I SOLIGT LÄGE

SNYGGT RENOVERAT KÖK I VITT - NÄRA TILL ALLT

HALL
Rymlig entréhall med laminatgolv och tapetserade väggar med randigt mönster. Goda avhängningsmöjligheter direkt till höger i separat FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE.

KÖK
Vidare in når du snyggt renoverat kök (renoverat 2022) med vit skåpsinredning, mörk laminatbänkskiva samt rött kakel och separat praktisk köksö. Hel kyl och frys, spishäll, diskmaskin, inbyggnadsmicro och inbyggnadsugn. Utgång till mysig inglasad BALKONG med utsikt mot den härliga innergården samt med eftermiddags-/kvällssol.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med laminatgolv och ljusgrå målade väggar. Härligt ljusinsläpp från stora fönster i flera väderstreck!

SOVRUM 1/MATRUM
Invid köket når du det trevliga matrummet med läckra tapeter och laminatgolv.

SOVRUM 2
Vidare in når du sovrum 2 med laminatgolv, sandfärgade målade väggar och hel garderobsvägg.

SOVRUM 3
Mysigt sovrum med laminatgolv, grå/blå målade väggar och fondtapet.

BADRUM
Fräscht badrum med golvmatta och kaklade väggar. Duschhörna, wc, tvättställ, tvättmaskin, skåp och handdukstork. Separat GÄST-WC finns också.

Byggnad

Typ av byggnad Flerfamiljshus
Boarea 105 kvm
Byggnadsår 1989-1991
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Bredband Föreningen har avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-08-25
Primärenergital 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer 91
Pris 2 295 000 kr utgångspris
Avgift 8126 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår vatten, el, värme, bredband och TV från Telia
Andel i förening 0,6991%
Andel av årsavgift 0,68%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 785 431 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Syrenen 1
Organisationsnummer 716420-4369
Gatuadress Dalarövägen 12A
Postnummer 13646
Ort Handen
Epostadress kundsupport@fastum.se
Hemsida http://www.syrenen1.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Brf Ekonomen i Stockholm AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning och HSB den tekniska.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i grannhuset.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 179
Antal hyresrätter 3
Antal lokaler 1
Parkering Information om p-platsavgifter

Parkeringsplatser 170 kr/mån.
Garageplatser 270 kr/mån
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift. Om man har bredbandstelefon så ingår abonnemanget men man får betala samtalskostnaderna.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Räkna på ditt nya boende