VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Handen, Handen

Dalarövägen 12 vån 3

Varmt välkommen till populära brf Syrenen och denna ytterst välplanerade tvårummare i fint skick!

- INGLASAD BALKONG
- FINA YTSKIKT
- VÄLPLANERAD
- STABIL OCH POPULÄR FÖRENING

Här bor du i ett högt och fritt läge på våning 3 i en bostad som är i fint skick. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv, gråa målade väggar och fina ytskikt. Stort, ljust kök med hög standard och många skåp för förvaring samt gott om arbetsyta. Det stilrena, vältilltagna badrummet har dusch och tvättmaskin. Sovrummet har plats för större säng och förvaring. Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning mot köket och skapar härliga sociala ytor att umgås på! Här finns gott om plats för matbord, soffa, tv och annat möblemang. Via vardagsrummet tar du dig ut på den fantastiska inglasade balkongen som ligger i ett soligt, fritt läge med fin utsikt mot innergården. Här finns gott om plats för utemöbler och inglasningen gör att du kan nyttja balkongen både tidig vår och sen höst! Bostaden är optimalt placerad med kommunikationer, sjukhus, närservice, shopping, bad och natur en kort promenad bort.

Här är det bara att flytta in och trivas!

Varmt välkommen på visning!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 52.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5060 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 1989-1991
Pris 1 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Elin Hultman
Reg. Fastighetsmäklare
0706-01 94 55
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Otroligt fin tvåa med inglasad balkong

Planritning

Elin Hultman

Elin Hultman

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Dalarövägen 12 vån 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 52.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 6

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 52.5 kvm
Byggnadsår 1989-1991
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga byggnader Säljaren disponerar idag över ett källarförråd
Bredband Föreningen har avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift.

Rum

HALL

Praktisk hall med avhängningsmöjligheter direkt till höger. Här ligger parkettgolv och väggarna är målade i vitt. Plats för garderob finns längre in i hallen.

BADRUM

Rymligt och fint badrum med vita kaklade väggar och beige våtrumsmatta på golv. Här finns dusch, tvättmaskin, förvaringsskåp, kommod, spegelskåp, handdukstork och WC.

SOVRUM

Fint sovrum med plats för större säng och garderober. Här ligger samma fina parkettgolv som i resten av lägenheten och väggarna är målade i grått.

VARDAGSRUM

Stort och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vardagsrummet ligger i halvöppen planlösning mot köket och skapar stora sociala ytor att umgås på. Här finns gott om plats för större soffa, tv, tv-möbel, matplats och annat möblemang. Via vardagsrummet nås den fantastiska balkongen som är inglasad och ligger i ett fritt läge med utsikt mot innergården. Här kan man verkligen njuta av soliga dagar och förlänga säsongen redan tidig vår och sen höst!

KÖK

Det moderna och fina köket erbjuder vita köksluckor, grått kakel och grå bänkskiva. Här finns kyl/frys, spis, ugn, diskmaskin och fläkt. Gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Invid köket finns plats för matplats med 4-6 sittplatser.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2018-08-25
Primärenergital 99

Ekonomi

Lägenhetsnummer 94
Pris 1 995 000 kr
Avgift 5060 kr/mån
Kommentar till avgiften I månadsavgiften ingår vatten, el, värme, bredband och TV från Telia
Andel i förening 0,4431%
Andel av årsavgift 0,42%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 471 933 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Syrenen 1
Organisationsnummer 716420-4369
Gatuadress Dalarövägen 12A
Postnummer 13646
Ort Handen
Epostadress kundsupport@fastum.se
Hemsida http://www.syrenen1.se/
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen uppförde i slutet på 1980-talet Syrenens åtta byggnader och inflyttningen till lägenheterna skedde mellan 1989-1991. Föreningen består av sammanlagt 179 lägenheter, 1 lokal upplåten med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt. Samtidigt byggde Riksbyggen tre hus för brf Bersån, vilket Syrenen delar vissa kostnader och gemensamhetsanläggningar med.

EKONOMI
Föreningens ekonomi är i god ordning och årsavgifterna har kunnat hållas oförändrade sedan 2012. För mer information om föreningens ekonomi, se senaste årsredovisningen på mohv.se.

FÖRVALTNING
Brf Ekonomen i Stockholm AB sköter föreningens ekonomiska förvaltning och HSB den tekniska.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har en mycket fin och välskött gård med lekanordningar för barn, en ordnad grillplats samt en nyligen iordninggjord boulebana. I anslutning till gården finns en egen föreningsbyggnad där medlemmar kan hyra möteslokal eller ett övernattningsrum. Även bastu finns att nyttja i föreningen. Tvättstuga finns att tillgå i grannhuset.

GEMENSAMHETSANLÄGGNING
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen GA17. Föreningens andel fördelas olika, beroende på vilket område samfälligheten avser. För det som avser undercentralen (el till undercentral/värmepumparna, fjärrvärme, vatten och även bredbandsuppkoppling) är föreningens andel 85%. Det som avser förvaltning avseende övriga gemensamma kostnader såsom el för ytterbelysning och garage, vinterunderhåll, gemensamma gångvägar, julgran, flaggstång samt grovsopor är föreningens andel 80%. Byggnadernas uppvärmning sker genom samfällighetens undercentral, via värmepumpar och fjärrvärme.

Besök gärna föreningens hemsida för mer information: www.syrenen1.se.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening och säljaren. Spekulanter uppmanas att kontrollera dessa uppgifter med föreningen samt uppgifter rörande kommande renoveringar och eventuella avgiftsförändringar.
Antal lägenheter 179
Antal hyresrätter 3
Antal lokaler 1
Parkering Information om p-platsavgifter

Parkeringsplatser 170 kr/mån.
Garageplatser 270 kr/mån
Tv och bredband Föreningen har avtal med Telia som har byggt ett fibernät för internet (100/100 Mbit/s), inspelningsbar TV (paketet Lagom) samt bredbandstelefon. Kostnaderna för detta ingår i föreningens månadsavgift. Om man har bredbandstelefon så ingår abonnemanget men man får betala samtalskostnaderna.
Överlåtelseavgift 1190 kr
Pantsättningsavgift 476 kr

Dokument

Området

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område och på gångavstånd till Haninge Centrum, gym, förskolor och skolor. En promenad på ca 10 min tar dig till sjön Rudan där det finns bad, möjlighet till joggingturer och en fin frisbeegolfbana. Vintertid kan du åka skidor och skridskor där på plogade banor!

Närområde

Från området har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Bl. a. 810 som tar dig till Gullmarsplan på ca 25 min. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Handen där tåg mot centralen och Nynäshamn avgår med jämna mellanrum.

Övrigt

Här bor man även nära Slätmossens naturpark och Rudans friluftsområde med många möjligheter till aktiviteter. Här finns fina motionsspår och vandringsleder, en stor frisbeebana och badplats. På vintern anordnas även skidspår. Även Torvalla idrottsplats med bland annat utomhusplaner för fotboll och friidrott samt sim- och idrottshallar finns på promenadavstånd från bostaden!

Räkna på ditt nya boende