Centrala Handen, Handen

Arkens väg 24

Välkommen till Arkens väg och denna ytterst välplanerade lägenhet om 43 kvm. Här erbjuds ett rymligt kök, badrum med tvättmöjligheter, ett stort allrum samt en väl tilltagen, tillika inglasad balkong med utsikt över torget. Bostaden måste upplevas på plats!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 43 kvm
Avgift 2734 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Byggnadsår 2013
Pris 1 695 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Samuel Söderling
Reg. Fastighetsmäklare
0766-45 57 24
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

YTTERST VÄLPLANERAD BOSTAD MED INGLASAD BALKONG MOT TORGET

Rudan brygga

Rudan brygga
Rudan brygga

Planritning

Samuel Söderling

Samuel Söderling

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Arkens väg 24

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 43 kvm. föreningens information
Hiss Ja

- MODERN & YTTERST VÄLPLANERAD
- INGLASAD BALKONG I VÄSTERLÄGE
- NÄRA KOMMUNIKATIONER
- KÖK MED MATPLATS
- BADRUM MED TVÄTT- OCH TORKMÖJLIGHETER

Välkomna till denna välplanerade och moderna lägenhet på populära Arkens väg. Byggnaden stod klar så sent som 2013 och erbjuder ett boende för den kräsne. Här finns bl a ett rymligt kök med matplats, badrum med tvättmöjligheter, en inglasad balkong med utsikt över torget samt ett rymligt allrum med möjlighet att skärma av sängdelen.

Här bor ni i ett lugnt och nybyggt område med närhet till centrum, kommunikationer samt det populära friluftsområdet Rudan på bekvämt avstånd. Hiss från markplan finns.

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 43 kvm
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Fjärrvärme

Rum

HALL

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter i form av garderob med skjutdörrar. Vita väggar och parkettgolv.

ALLRUM

Ljust och fint rum med vita väggar och parkettgolv. Gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och även plats för säng. Från allrummet har du tillgång till den inglasade balkongen med utsikt över torget.

KÖK

Fräscht kök med gott om förvaring och arbetsyta. Vitt kakel matchas mot svarta bänkytor. Köket är utrustat med mikrovågsugn, diskmaskin, spis, fläkt, kyl och frys. Fin fondvägg och på golvet ligger det nylagd parkett.

BADRUM

Stort och helkaklat badrum med vitt kakel och grå klinker. Tvättmaskin och torktumlare finns samt handukstork, wc, handfat och duschhörna.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2016-01-22
Energikonsumtion 72 kWh/m2 år.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 99-2449-1-44-3
Pris 1 695 000 kr utgångspris
Avgift 2734 kr/mån
Kommentar Inkl värme och kallvatten
Driftkostnad 2 100 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 2 100 kr

Driftskostnaderna är individuella och kan variera beroende på avtal och förbrukning.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 0,79885%
Andel av årsavgift 0,80752%

Förening

Föreningsnamn HSB Brf Konjaksskutan i Haninge
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769614-3267
Gatuadress Arkens Väg
Postnummer 13637
Ort HANDEN
Epostadress styrelsen@konjaksskutan.se
Hemsida www.hsb.se/stockholm/brf/Konjaksskutan
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Konjaksskutan består av 82 bostadsrätter och är tillsammans med bostadsrättsföreningarna Stora Arken och Fyrspännaren del i en gemensamhetsanläggning. För kvartersmark och grönytor har delägarna upprättat en överenskommelse om förvaltningen. Gatumark och grönytor sköts gemensamt genom upphandling av tjänsterna.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 82
Antal lokaler 3
Parkering Bostadsrättsföreningen Konjaksskutan disponerar 35 parkeringsplatser utomhus och 48 garageplatser. För tillfället är det kö till garageplatserna. Kontakta parkering.info@konjaksskutan.se för mer information. Garageplats 650:-/mån Garageplats Handikapp 650:-/mån Parkeringsplats utomhus 350:-/mån
Tv och bredband Hsb Bfr Konjaksskutan har avtal med Telia, som levererar ett grundavtal som innehåller nedanstående för 211:-/mån: - Bredband (Fiber) 100/10Mb - IP Telefoni (samtalskostnad tillkommer och betalas av boende via Telia faktura) - Kabel-tv Utöver detta grundutbud så kan man själv uppgradera sitt utbud genom att gå till Telias butik i Haninge centrum eller kontakta Telia kundtjänst.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen En av grannföreningarna på Arkens väg har en liten övernattningslägenhet som de hyr ut till sina medlemmar. Föreningen är också positiva till att hyra ut sin övernattningslägenhet till Konjaksskutans medlemmar.

Samtliga lägenheter i Brf Konjaksskutan är utrustade med tvättmaskin och torktumlare som ska användas för majoriteten av hushållets tvätt. Som boende har du också tillgång till föreningens gemensamma grovtvättstuga som finns i port 18.
Övrigt Kontaktuppgifter
Brf Konjaksskutan, Arkens väg, 136 37 Handen.
E-mail: styrelsen@konjaksskutan.se

Frågor som rör garage/parkeringsplatser: parkering.info@konjaksskutan.se

Övrigt

Allmänt om bostaden Ett obligatoriskt tillägg om 211 kr/mån tillkommer för Bredband (fiber 100/10 mbit), Kabel-tv och IP-telefoni. Telia är leverantören. Föreningen har individuell mätning och debitering av el och varmvatten. Detta debiteras av föreningen i samband med månadsavgiften. Säljaren disponerar ett förrådsutrymme i källaren om ca 3 kvm.
Balkong Inglasad balkong med utsikt mot torget

Dokument

Området

Här bor du på gångavstånd till Haninge Centrum, flera gym, förskolor och skolor. Närhet även till det stora friluftsområdet Rudan (ca 5 min gångavstånd) med möjlighet till sköna promenader/ joggingturer eller varför inte ett dopp i sjön. Vintertid plogas en slinga om det finns is och du kan ta en skridskotur.

Närområde

Från Arkens väg har du nära till flertalet skolor, förskolor, gymnasium och sjukhus. Är du ute efter shopping finns Haninge centrum på bekvämt promenadavstånd från bostaden med flertalet affärer, trevliga restauranger och caféer. Skulle shoppingsuget kvarstå efter ett besök i Haninge C finns både Port 73 och Länna handelsplats på rimligt avstånd.

Kommunikation

Goda kommunikationsmöjligheter med flertalet busslinjer i nära anslutning till bostaden. Gångavstånd till pendeltågstationen i Handen.

Parkering

P-platser och garage i föreningen

Räkna på ditt nya boende