Nissastrand, Halmstad

Stellan Mörners Gata 19

På mysiga och eftertraktade Nissastrand finns nu möjligheten för dig att bo i en lägenhet som är otroligt fräsch och välplanerad! En kort promenad bort från lägenheten finns Halmstad city med mysiga kaféer, restauranger samt butiker. Med en fantastisk natur i omgivningarna hittar ni många härliga promenadstråk att utforska runt hörnet. Nyproduktionskänslan i bostaden är påtaglig då huset stod färdigt så sent som 2020. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapas en rymligare bostad med ett härligt ljusinsläpp vilket även är optimalt när man har familj och vänner på besök. Bostaden har ett stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom har bostaden en stor och härlig balkong där många underbara sommardagar kan spenderas, inglasningen gör det även optimalt för att kunna njuta under våren och hösten. I föreningen finns en uppskattad övernattningslägenhet som smidigt kan bokas till familj och vänner när de kommer på besök. För tillfällena då behovet finns av att husera ett större sällskap har även föreningen en festlokal som går att hyra. I den låga avgiften på 2900kr ingår följande: värme, TV (Telia lagom) samt fiber. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar!

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 37.5 kvm
Avgift 2900 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2020
Pris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Nyproduktionskänsla på Nissastrand!

Stellan Mörners gata 19 copy

Stellan Mörners gata 19 copy
Stellan Mörners gata 19 copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Stellan Mörners Gata 19

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 37.5 kvm. föreningens information
Hiss Ja


HALL
Ljus och välkomnande hall med plats för att hänga av sig jacka samt ställa av sig skorna direkt till höger. Till vänster finns det bra förvaringsmöjligheter i den befintliga garderoben som är inredd med klädstång och hyllor. På vänster sida finns även ett städskåp och ovanför skåpen i hallen finns plats för att kunna ha extra förvaring med lådor eller liknande. På golvet ligger ett snyggt och lättskött ekparkettgolv, vilket är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är målade i fräscht vitt i hela bostaden.

KÖK
I slutet av hallen öppnar lägenheten upp sig och vi finner köket på höger sida. Köket är rymligt med goda förvaringsmöjligheter i de många skåpen. Det stilrena köket i vitt bryts på ett snyggt sätt av mot den gråa laminatbänkskivan. Köket är utrustat med kombinerad kyl- och frysskåp, diskmaskin, kombinerad spis med microfunktion och induktionshäll, fläkt samt diskho i rostfritt. De stora fönsterpartierna i köket bidrar med en ljus och trivsam boendemiljö. Utrymmet vid fönsterpartierna ger en naturlig matplats där du får plats med en matbord för upp till fyra personer. Perfekt för middagsbjudningar!

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot köket skapar en luftig känsla i lägenheten vilket även bidrar till en härlig rymd. Utmed hela vänstersidan i lägenheten finns stora fönster som bidrar till ett underbart ljusinflöde i hela bostaden. I vardagsrummet finns god plats för allting som behövs som soffa, soffbord samt fåtölj. En optimal lösning för tv:n är att ha den på väggen som nuvarande ägare har det och med ett svängbart tv-fäste blir det även perfekt för att kunna kolla på tv från sängen.

BADRUM
Det stora helkaklade badrummet nås från hallen in till höger. Badrummet går i stilrena färger med vitt kakel och klinker i grått på golvet. För maximal komfort finns golvvärme samt egen tvättmaskin och torktumlare. Ovanför tvättmaskinen och torktumlaren finns en praktisk laminatbänkskiva i grått och även två överskåp med plats för förvaring i befintliga hyllor. I övrigt är badrummet utrustat med handdukstork, handfat med kommod, dusch med vikbara väggar i glas, wc samt spegelskåp med belysning.

SOVALKOV
Den genomtänka planlösningen i lägenheten skapar en optimal plats för sängen. I sovalkoven går det enkelt att dela av och dölja sängen med antingen ett draperi eller bygga upp en halvvägg eller liknande för den som önskar. På vänster sida i sovalkoven finns det garderober med praktisk inredning av klädstänger och hyllor vilket smidigt döljs bakom skjutdörrarna. Det finns även ytterligare förvaring i befintligt linneskåp och plats ovanför skåpet för att kunna ha ännu mer förvaring i lådor eller liknande.

INGLASAD BALKONG
Den stora och härliga balkongen nås smidigt från köket. För en extra ombonad känsla finns en heltäckningsmatta, i taket har de nuvarande ägarna satt upp skenor för att kunna ha gardiner vilket skapar en hemtrevlig utemiljö. Balkongen är inglasad där glaspartierna går att öppna upp vilken skapar en öppen känsla mot sommaren. Med plats för mindre loungemöbler eller bord och stolar går det här att njuta av många härliga dagar under sommaren. Tack vare inglasningen går det även att njuta under vår samt höst.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 37.5 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2020-02-24
Primärenergital 84

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23
Avgift 2900 kr/mån
Kommentar Inkl: Värme, TV (Telia lagom) samt fiber.
Driftkostnad 1 808 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Vatten/avlopp: 855 kr
  • Hushållsström: 953 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Föreningen debiterar 1,20kr/kwh för den förbrukningen som sker för hushållsel. På så sätt slipper man nätkostnaden, en besparing på några tusenlappar per år. Verklig förbrukning för VA och VVA debiteras också.

Andel i förening 1,2858%
Andel av årsavgift 1,2858%

Förening

Föreningsnamn Riksbyggen BRF Landgången
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769635-3387
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Riksbyggen BRF Landgången ligger på ett centralt läge på Nissastrand och har uppmärksammats tack vare sin moderna arkitektur. Föreningens hus uppfördes under 2020 och består av 55 bostäder i varierande storlek. Föreningen äger fastigheten Järneken 2. Föreningen är en sk. äkta förening. Föreningens hus är fullvärdesförsäkrad via Länsförsäkringar. Riksbyggen har avtal med föreningen om ekonomisk- samt teknisk förvaltning.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Föreningen har en uppskattad övernattningslägenhet som kostar 100kr/mån. Dessutom har föreningen en lokal till fest som kan hyras för 300 kr/mån. I källarplan finns ett förråd som tillhör varje lägenhet. På innergården finns dessutom flera cykelförråd samt utrymme för källsortering. Föreningen har även en cykelverkstad i källaren.

INDIVIDUELL MÄTNING
Föreningen har ett kollektivt el-abonnemang. Elen säljs sedan till medlemmarna och varje enskild medlem debiteras för den faktiska förbrukningen. På så sätt får varje medlem en lägre driftkostnad för elen eftersom enbart en nätavgift (för föreningen) betalas.
Likaså debiteras verklig förbrukning för kallvatten och varmvatten. Detta för att varje medlem skall kunna påverka sin driftkostnad samt ur en miljösynpunkt. Läs mer under driftkostnad.

RENOVERINGAR
Föreningens hus är från 2020 varför det inte finns några planerade renoveringar, förutom sedvanligt underhåll. Då bygg garantier finns i minst 10 år på föreningens hus, skall föreningen inte ha några större utgifter de åren. Föreningen har upprättat en underhållsplan med avsättning som följs.

PARKERING
Föreningen har 39 st parkeringsplatser i källarplan (500kr/mån, separat kö tillämpas). En del parkeringar har försetts med laddstolpar (6 st). Parkering finns även utmed gatan och i närområdet. Boendeparkering tillämpas. Läs mer på: www.halmstad.se

TV & INTERNET
Internet (fiber, Telia) samt TV (Telia, paket lagom) har föreningen valt att teckna kollektivt för föreningens samtliga medlemmar och lagts som ett obligatoriskt tillägg, vilket faktureras tillsammans med månadsavgiften. Paketet kostar enbart 229kr vilket är mycket förmånligt! Önskas fler kanaler eller högre hastighet på internet tecknas och bekostas det av varje enskild medlem.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
2022-03-17: Efter samtal med styrelsens ordförande: Ingen avgiftshöjning är planerad.

Ovanstående uppgifter är inhämtade av berörd förening 2022-03-17. Spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifter som är av väsentlig betydelse för köpet med föreningen.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende