VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrum/öster, HALMSTAD

Snöstorpsvägen 91E

EXKLUSIV BOSTAD MED GOLVVÄRME, KÖK FRÅN BALLINGSLÖV, RYMLIGT SOVLOFT MED FULLHÖJD SAMT EN UTEPLATS MED MÖJLIGHET ATT NJUTA AV EFTERMIDDAGSSOLEN!


Här ges nu den spännande möjligheten att bli ägare till denna noggrant planerade och stilfulla bostad, som färdigställdes så sent som hösten 2021. Varje detalj har genomtänkts och både bostadens yta och estetik har optimerats till fullo. Tänk dig ett exklusivt kök från Ballingslöv, komplett med integrerad mikrovågsugn och diskmaskin – allt i en imponerande takhöjd på 4 meter, vilket resulterar i ett underbart inflöde av naturligt ljus. Dessutom har bostaden ett sovloft med full takhöjd!

Bostaden är strategiskt belägen med närhet till Högskolan, Halmstad Arena och endast en kort cykeltur till Centrala Halmstad – en absolut perfekt plats att kalla hem. I föreningen finns en gemensam lokal med pentry och duschmöjligheter, cykelrum, ett personligt förråd till varje lägenhet samt möjlighet att hyra en garageplats eller parkeringsplats.

Bostadens kvadratsmarta planlösning gör att samtliga behov tillgodoses på bottenvåningen, inklusive ett allrum, kök, hall och badrum. En trappa upp finner du det rymliga sovloftet med full takhöjd och praktiska förvaringsutrymmen i den befintliga garderoben. Badrummet är en exklusiv upplevelse med sitt marmorliknande utseende, golvvärme och en separat tvättavdelning. Som om detta inte vore nog, finns även en uteplats med eftermiddagssol och golvvärme i hela bostaden för enastående komfort.

För den som önskar går det att ordna ett snabbt tillträde!

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 35.5 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2460 kr/mån
Rum 1
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2021
Pris 1 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Kvadratsmart och exklusiv första bostad!

Planritning

Snöstorpsvägen
Snöstorpsvägen
loft
loft

Snöstorpsvägen
Snöstorpsvägen
loft
loft
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Snöstorpsvägen 91E

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35.5 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 2


ENTRÉ
Välkomnande och ljus entré där det härliga ljusinflödet genast fyller utrymmet. Hela lägenheten pryds av ett ljust plankformat vinylgolv, medan väggarna målats i en rogivande sandfärg. Till vänster finner du en praktisk avhängningsyta för ytterkläder, och längre in i hallen, på vänster sida, finns en garderob som erbjuder ytterligare förvaringslösningar.

KÖK
Ett generöst kök sträcker sig längs hela vänstra sidan från entrén. Det är komplett med allt du behöver för matlagning och mer därtill. Här finner du diskmaskin, integrerad kyl- och frysenhet, en rostfri diskho med blandare, inbyggd ugn och mikrovågsugn, glashäll samt fläkt. Köksskåpen är i elegant vitt utförande och kontrasteras smakfullt mot en grå laminatbänkskiva. Stänkskyddet pryds av vitt kakel.

ALLRUM
Det öppna flödet mellan köket och allrummet skapar en socialt sammanhållen yta som rymmer allt du behöver. Till höger finns en naturlig plats för en soffa, medan direkt framför har utrymme för TV:n skapats intill köket. Vid trappan finns den perfekta ytan för ett matbord. Uteplatsen och sovloftet nås smidigt från allrummet.

BADRUM
Till höger från entrén når du det smakfulla badrummet. Här möts du av en dusch med eleganta svarta glasväggar som modern kontrast mot kakel och klinker i nyanser av grått med marmorliknande utseende. Badrummet är välutrustat med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare, en elektrisk handdukstork, en spegel med inbyggd belysning samt ett handfat med tillhörande kommod.

SOVLOFT
Från allrummet leder en stabil trappa upp till sovloftet. Designen möjliggör full takhöjd på loftet, och det rymmer bekvämt en säng samt en praktisk garderob med skjutdörrar för förvaring. Öppningen ner mot allrummet skapar en luftig atmosfär och ökad rymdkänsla.

UTEPLATS
En rymlig uteplats ger bostaden extra utrymme under sommarhalvåret. Den stora skjutdörren skapar en ombonad atmosfär och förlänger boendeytan. Här finns tillräckligt med plats för en liten loungegrupp eller liknande, perfekt för att njuta av sommarens dagar.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 35.5 kvm
Byggnadsår 2021
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme via vattenburen golvvärme.
Ventilation Mekanisk från- och tilluftsventilation m

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 4
Pris 1 495 000 kr utgångspris
Avgift 2460 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme samt vatten.
Driftkostnad 4 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 200 kr

Föreningen tar ut ett förskott på el om 350kr/månaden som aviseras i förskott. Detta räknas sedan av vid överlåtelse eller en gång om året.

Andel i förening 5,0714%
Andel av årsavgift 5,07%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 521 191 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn BRF Kronoberget 15
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-7690
Gatuadress c/o RESTATE BJURFORS ISAKSSON PARTNERS KUNGSGATAN 26 AB
Postnummer 11135
Ort Stockholm
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen Kronoberget 15 stod klar så sent som 2021 och ligger på ett bra läge med närhet till såväl Halmstad Centrum, Arenan samt Halmstad Högskola. Föreningen består av 20 st bostadsrätter, föreningen äger fastigheten Kronoberget 15. Fastigheterna är försäkrade via IF.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I föreningen finns cykelrum, ett stort rum med gallerförråd (ett till varje lägenhet). Föreningen har även ett gemensamt studierum med bord och stolar, badrum samt pentry för att kunna sitta och plugga där. Ytterligare ett rum/utrymme finns där användningsområdet inte är bestämt ännu.

PARKERING
Föreningen har 3st garageplatser för en kostnad av 300kr /mån (separat kö). Samt 2 st parkeringsplatser för en kostnad av 150kr/mån. I övrigt finns parkering i närområdet.

TV & INTERNET
Fiber via Halmstads stadsnät finns indraget i fastigheten och tecknas samt bekostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Tv bekostas samt beställt av den enskilde bostadsrättsinnehavaren.

FÖRSÄRKING
Hemförsäkring tecknas och bekostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren. Bostadsrättstillägg ingår inte i föreningens försäkring utan tecknas samt beskostas av den enskilde bostadsrättsinnehavaren.
Äger föreningen marken Ja
Överlåtelseavgift 1313 kr
Pantsättningsavgift 525 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Med en utmärkt placering mellan Högskolan i Halmstad och Halmstad city bor du som vill leva i händelsernas centrum! Här nås det mesta på en kort promenads avstånd och med cykel når du snabbt strand med salta bad. För den aktive finns flertalet träningsanläggningar belägna i närområdet med varierande öppettider. Servicenivån i området är hög med ett flertal närbelägna matbutiker och restauranger. Puls nås bäst inne i centrala Halmstad. Kommunikationerna är bra och önskar du resa utanför Halmstad ligger Halmstad resecentrum i korsningen Laholmsvägen/Enslövsvägen. Här finner du tågstation, regionsbussterminalen och även terminalen för stadsbussarna. Halmstads resecentrum är knutpunkten för all kollektivtrafik, vilket ger snabba och bekväma byten, speciellt för pendlaren!

Övrigt

Förskolor:

Nicolaigårdens förskola, Nissans förskola, Teknikförskolan, Fiskens förskola, Grottans förskola, Engelbrekts förskola, Rödhakens förskola, Förskolan Humlan

Skolor: Nyhemsskolan (Åk F-5), Furulundsskolan (Åk F-9),

Gymnasieskolor:

Sturegymnasiet, Högskolan i Halmstad

Räkna på ditt nya boende