VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Fyllinge, Halmstad

Sikvägen 12

Kan detta vara din framtida bostad? På ett optimalt hörnläge erbjuder denna bostad en generös trädgård och ett härligt inflöde av naturligt ljus från flera riktningar. Här får du chansen att bo i en bostadsrätt i parhusstil som uppfördes under 2020/2021, vilket innebär att allt fortfarande håller den fräscha känslan av nyproduktion. Den öppna och välkomnande planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en perfekt plats att umgås med vänner och familj när de kommer på besök. Under sommarmånaderna kan du njuta av den rymliga trädgården som har gott om plats för loungemöbler, matplats samt grillplats.

Denna välinredda bostad har gott om utrymme och inkluderar ett rymligt sovrum, ett stort badrum med stilfullt kakel och en egen tvättavdelning, en klädkammare och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Med golvvärme som sträcker sig genom hela bostaden kan du njuta av en jämn och behaglig värme, och du har full kontroll över temperaturen. Dessutom finns det ett praktiskt förråd utanför tomten som är perfekt för förvaring av saker som du inte vill ha inne i bostaden. Bostaden inkluderar även en egen parkeringsplats som ingår i avgiften ( för den som önskar går det att få en carportplats mot en extra kostnad på endast 403kr per månad). Fyllinge är ett omtyckt område som erbjuder gott om natur och vackra promenadstråk i närheten.

Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 68 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3258 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2020/2021
Pris 1 995 000 kr som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Nytt och fräscht med stor trädgård!

Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Sikvägen 12

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1, MARKPLAN

HALL
Välkommen in i denna rymliga samt ljusa hall. Här finns ett praktiskt klinkergolv i beige i den första delen av hallen som sedan övergår till ett snyggt ekparkettgolv, som sedan är genomgående i hela bostaden. Till höger i hallen finns en stor klädkammare som rymmer ytterkläder samt annat. I slutet av hallen på den vänstra sidan finns upphängning för jacka samt skor i den befintliga garderoben.

KÖK
Snyggt, modernt samt rymligt kännetecknar detta fantastiska kök. Stort kök med en praktisk köksö med en stenskiva för extra lyx är placerad framför det stora fönstret med både plats för att avnjuta frukosten och ha extra förvaring i skåpen undertill. De vita köksskåpen bryter av fint mot handtagen i silver samt den ljusa stenskivan. Hörnläget på bostaden ger ett extra fönster i köket som bidrar till en ljus och härlig känsla. Köket är utrustat med följande: inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll i glas, hel kyl- och frysskåp, fläkt, dubbel diskho i rostfritt med blandare samt integrerad diskmaskin. Som en extra lyxig detalj finns även en vinkyl.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot köket gör det optimalt för när man har nära och kära över på besök. Rummet är lätt att möblera och man får enkelt plats med den stora soffan samt allt annat man kan tänkas vilja ha i ett vardagsrum. Väggarna är vitmålade och det är samma snygga ekparkettgolv även här. Från vardagsrummet nås den egna trädgården via altandörren.

SOVRUM
Sovrummet nås i slutet av hallen rakt fram. Rymligt masterbedroom med mycket plats för att kunna få plats med en dubbelsäng, sängbord samt byrå eller liknande för den som önskar. Till höger i rummet finns det längst med hela sidan en stor garderob med skjutdörrar, här finns det plats för mycket kläder samt annan förvaring. Rummet är målat i vitt och på golvet ligger ett ekparkettgolv.

BADRUM
Stort helkaklat badrum som går i stilfulla och moderna färger med samma nyanser på både kakel samt klinker. I badrummet finns det gott om plats och för maximal komfort så finns både tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Badrummet är vidare utrustat med dusch med vikbara väggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, skåp ovanför tvättmaskinen samt wc.

TRÄDGÅRD
Från vardagsrummet nås den rymliga trädgården. Precis utanför altandörren så finns det en stenläggning medan resten av trädgården har en gräsmatta. Tack vare den rymliga trädgården finns det möjlighet att få plats med allt man önskar med loungemöbler, matplats samt plats för grill och ändå ha gott om plats över. Solens strålar går det att njuta av hela dagen samt kvällen. Tack vare hörnläget på bostaden görs det möjligt för vänner och familj att gå via trädgården och inte behöva gå igenom bostaden när de kommer på besök.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans radhus
Boarea 68 kvm
Byggnadsår 2020/2021
Fönster 2 +1 glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från- och tilluftsventilation m
Övriga byggnader Förråd utanför tomten ca 5,5m2 (enligt säljarens information).
Tomten är ca 218m2 (enligt information från säljaren).

Ekonomi

Lägenhetsnummer 24
Pris 1 995 000 kr som utgångspris
Avgift 3258 kr/mån
Kommentar till avgiften Kallvatten, bostadsrättstillägg, parkeringsplats
Elförbrukning 1 490 kWh/år
Driftkostnad 13 890 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 6 999 kr
  • Hushållsström: 6 891 kr

2.801 MWh

Andel i förening 3,74037%
Andel av årsavgift 3,74037%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 773 638 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Nyckeln i Halmstad
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3179
Gatuadress Gråsejsvägen 12
Postnummer 30264
Ort HALMSTAD
Epostadress Info.brfnyckeln@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Nyckeln i Halmstad består av 24 st bostadsrättslägenheter.
Föreningen äger fastigheten
Föreningens bostadsrättslägenheter byggdes 2021.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar och inkluderar en ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har tecknat ett kollektiv försäkring för bostadsrättstillägg. Föreningen har Riksbyggen som ekonomisk förvaltare.


RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som följs.

PARKERING
Varje bostadsrättslägenhet har en parkeringsplats som ingår i avgiften. Ytterligare parkeringsplats finns ej att tillgå i dagsläget dock finns carportplats som går att hyra för 403kr/månad (obs separat kö).

TV & INTERNET
Fiber finns installerat i byggnaden av Halmstads stadsnät dock bekostas själva abonnemanget av bostadsrättshavaren.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med representant för styrelsen: 2023-06-05: Föreningen har i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr

Övrigt

Parkering Parkeringsplats ingår i avgiften men carportplats går att få för en kostnad om 403kr.

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”fisk-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstads stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Grundskolor: Solbackeskolan ÅK 4-9, Fyllingeskolan F-3

Förskolor: Fyllinge förskola, förskola Nyponet

Räkna på ditt nya boende