Fyllinge, Halmstad

Rödingsvägen 15

I dessa snygga radhus i bostadsrättsform kommer du trivas perfekt! Husen stod inflyttningsklara så sent som 2021 vilken ger en härlig nyproduktionskänsla. På nedre plan finns de sociala ytorna med kök och vardagsrum i en öppen planlösning vilket skapar en rymd samt ett härligt ljusinflöde. På övre plan återfinns allrum, badrum samt 3 sovrum som enkelt går att göra om till 4 sovrum. På det stora trädäcket på baksidan kan man njuta av många härliga timmar i solen. Hela nedre plan har golvvärme samt en separat tvättstuga för maximal komfort och bekvämlighet. I populära Fyllinge bor du med närhet tll allt du behöver samt med Hallarna på ett kort avstånd.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 118 kvm
Avgift 5864 kr/mån
Rum 4
Våning 1 av 2
Hiss Nej
Byggnadsår 2020
Pris 2 695 000 kr Som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Nyproduktionskänsla!

Planritning

Rödingsvägen 15 entré copy
Rödingsvägen 15 entré copy
Rödingsvägen 15 övre alt copy
Rödingsvägen 15 övre alt copy
Rödingsvägen 15 övre copy
Rödingsvägen 15 övre copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Rödingsvägen 15

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 4
Boarea 118 kvm. säljarens information
Hiss Nej

Radhus i 2 plan.

ÉNTREPLAN

HALL
Inbjudande hall med grått klinker i den första delen som sedan övergår i ett parkettgolv i ljus ek. Vitmålade väggar. Direkt till höger finns en praktisk inbyggd skohylla och direkt till vänster finns en garderob längst hela väggen med skjutdörrar.

BADRUM
Från hallen nås badrummet in till vänster. Helkaklat badrum med vitt kakel och grått klinker med golvvärme för maximal komfort. Badrummet är utrustat ed vask med kommod, dusch med vikbara väggar i glas, spegel samt wc.

KÖK
Från hallen öppnar bostaden upp sig och vi kommer vidare in i det rymliga och ljusa köket. Köket går ljusa toner med vita köksluckor, vitvaror samt vitt stänkskydd i kakel. Detta bryter av mot den något mörkare laminatbänkskivan i grått. Köket är optimalt planerat vilket skapat en stor yta för att kunna ha ett större matbord. Med en öppen planlösning mot vardagsrummet skapar detta en härlig känsla och ett optimalt ljusinflöde. Den öppna planlösningen bidrar till en optimal social samvaro för många härliga dagar tillsammans med familj och vänner. Köket är utrustat med: dubbel diskho i rostfritt, induktionshäll, fläkt samt hel kyl- och frysskåp.

VARDAGSRUM
Vidare från köket nås vardagsrumsdelen. Rymligt och lufitigt med en öppen planlösning mot köket samt stora fönster ut mot den egna trädgården. På höger sida nås altandörren. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger samma snyggga ekarkettgolv som i resten av lägenheten. I vardagrummet finns gott om plats för större soffgrupp samt annat möblemang för den som önskar. Från vardagsrummet nås övre plan via trappan till höger.

TVÄTTSTUGA
Stor tvättstuga i ljusa färger med vitmålade väggar samt grått klinker. I tvättstugan finns både egen tvättmaskin, torktumlare samt en vask. En praktisk bänkskiva i vitt samt ett överkåp för smidig förvaring. I tvättstugan finns även plats för ytterligare hyllor eller skåp för den som ösnkar. I utrymmet står även en frånluftsvärmepump från Nibe.

UTEPLATS
Den härliga uteplatsen nås via altandörren vid vardagsrummet. Här kan man njuta av solen strålar från morgonen till eftermiddagen. Stort trall vilket är perfekt för att kunna ha bord och stolar samt en loungedel. Trädgården har även en gräsmatta framför trädäcker samt ett praktiskt förråd till förvaring.

ÖVRE PLAN

ÖVRE HALL/ALLRUM
Här finns en trevlig yta att kunna använda som allrum med soffa samt TV. Mycket ljusinsläpp från de stora fönsterna.

SOVRUM
Det första sovrummet nås in från hallen till vänster. Här är väggarna målade i en behaglig grön nyans och samma snygga ekgolv i ljust. Rummet passar perfekt som barnrum eller kontor.

SOVRUM
Det andra rummet nås från hallen och rakt fram. Ett stort rum med plats för dubbelsäng, sängbord samt ytterligare möblemang om så önskas. Väggarna är målade i vitt.

SOVRUM
Det tredje och största sovrummet finns till vänster från hallen. Här finns garderober med skjutdörrar längst med hela högra sidan. Väggarna är här målade i beige. För den som har behov går det att dela av detta rum och på detta sätt skapa 4 sovrum på övre plan.

BADRUM
Samma stilrena utförande som badrummet på nedre plan, med gott kakel och grått klinker. Badrummet här uppe är utrustat med badkar, wc, vask med kommod samt handdukstork.

KLÄDKAMMARE
På övre plan finns en klädkammare som nås via hallen. Här finns möjlighet att hänga upp kläder på befintliga klädstänger samt till ytterligare förvaring.

Byggnad

Typ av byggnad 2-plans radhus
Boarea 118 kvm
Byggnadsår 2020
Fönster Lågenergifönster 3-glas samt 2+1
Uppvärmning Frånluftsvärmepump, golvvärme
Ventilation Mekanisk frånluft med återvinning
Övriga byggnader I ansultning till bostaden finns ett oisolerat förråd med belysning samt elluttag.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 0102
Pris 2 695 000 kr Som utgångspris
Avgift 5864 kr/mån
Kommentar Inkl: sophantering, bostadsrättstillägg samt parkering.
Driftkostnad 24 888 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 24 888 kr

Säljarens förbrukning är baserad på verklig förbrukning 2021-06-18- 2022-03-31 därfter har en snittförbrukning lagts till för resterande 2,5 månad. I posten elförbrukning ingår uppvärmning av bostad samt vatten, elnät och elförbrukning.

Andel i förening 6,6667%

Förening

Föreningsnamn BRF Skifferhusen
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3682
Gatuadress Rödingsvägen
Postnummer 30264
Ort HALMSTAD
Äkta/oäkta förening Äkta
Ansvarig lägenhetsregister Irene Selzer
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 15

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola

Grundskola Fyllingeskolan F-9

Räkna på ditt nya boende