VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Vallås, Halmstad

Korundvägen 9

Med ett av föreningens bästa lägen finner du detta toppmoderna radhus i bostadsrättsform. Husen var inflyttningsklara så sent som 2018 och uppfördes av Halmstads Stenhus med fokus på hög boendekvalité. Att nämna är att husen värms upp med vattenburen golvvärme vilket bidrar till maximal komfort, har en tilltalande modern och öppen planlösning, väl tilltaget badrum som erbjuder tvättmöjligheter samt ett rymligt förråd i anslutning till huset. Just detta hus har dessutom ett tillbyggt inglasat uterum (ca 15 m2) med vår/höst glas som skapar ett extra rum under större delen utav året. Dessutom finns även en lättskött stensatt uteplats och häck som erbjuder insynsskydd vilket i kombination bildar en härlig oas. Hörnläget är uppskattat och uteplatsen erbjuder sol under stor del utav dagen. Avgiften ligger endast på 4792 kr/mån och inkluderar värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg, vilket borgar för ett billigt boende. Varmt välkommen till Brf Volontären.

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea/Biarea 83 kvm + 15 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4792 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 2 495 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Radhus i bostadsrättsform!

Planritning

Korundvägen 9 copy
Korundvägen 9 copy
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Korundvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 83 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Markplan!

Via lätta steg från parkeringsplatsen når du detta toppmoderna radhus i bostadsrättsform. Husen vara klara så sent som 2018 vilket gör att du slipper tänka på renoveringar och kommande underhåll. Huset får anses ha ett av föreningens absolut bästa lägen med både kort avstånd från bil till entré, sitt uppskattade hörnläge samt insynsskyddade uteplats. Nuvarande ägare har dessutom valt att bygga till ett uterum på ca 15 m2 med vår/höst glas vilket skapar ett extra rum under större delen utav året.

Precis utanför entrén finns ett väl tilltaget förråd (ca 5 m2) som har tilläggsisolerats samt tillförts smarta förvaringslösningar. För dig som önskar förvaring är detta utmärkt! Bostaden har även försetts med en air condition för att ge ett behagligt inomhusklimat även under högsommartid.

HALL
Välkomnade hall med klinker på golvet. Klinker övergår sedan till att bli ett stilrent ekparkett golv i resterande rum. Samtliga väggar och tak är vitmålade och tack vare fönster i tre väderstreck är bostaden ljus och upplevs rymlig. Några steg in på vänster sida kan jackan hängas upp samt skorna ställas undan. Hela bostaden värms upp via vattenburen golvvärme (fjärrvärme) som kan regleras separat för varje rum. Detta gör att vissa utrymmen kan ha en högre temperatur än andra och därmed anpassat efter personligt tycke. Ta av dig skorna och välkommen in.

BADRUM
Direkt till höger om entrén finns bostadens helkaklade badrum. Stilrent badrum med mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Rikligt med förvaring erbjuds i badrumsskåp. Praktisk bänk av laminat i mörkt utförande erbjuder bra arbetsytor för hantering av tvätten. Dessutom finns flera överskåp till förvaring. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. Utrustning: wc, dusch med vikbara dörrar av glas, kommod samt badrumsspegel.

KÖK/VARDAGSRUM
Med en öppen planlösning används ytorna i kök och vardagsrum maximalt. Här får du enkelt plats med ett större matbord för vardag och till fest. Fönsterpartierna ger rikligt ljusinsläpp och kontakt med föreningens gröna omgivning. Köket (HTH) erbjuder gott om förvaring i både under- och överskåp. Arbetsbänken av laminat erbjuder bra arbetsytor, ovanför arbetsbänken sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Ugn och mikro är installerade i god arbetshöjd. Dessutom finns ett uppskattat skafferi. Samtliga kapitalvaror är i rostfritt utförande och av märket Siemens. Utrustning: spishäll, spisfläkt (Fläktwoods), inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt 2 st kombinerade kyl/frys.

Soffgruppen placeras med fördel i delen ner mot uterummet. Här får du plats med större soffgrupp, tv-bänk och TV efter tycke och smak.

SOVRUM
Det första av två sovrum ligger rakt fram från hallen sett. Stort och luftigt rum som erbjuder förvaring i 5 st garderober som går från golv till tak. För den klädintresserade finns även en stor klädkammare i anslutning till sovrummet. Klädkammaren passar även till förvaring efter önskemål. I sovrummet får du plats med en större säng samt tillhörande nattduksbord om så önskas. Ett fönster ger ljus, men ingen insyn.

SOVRUM
Det andra sovrummet ligger vägg i vägg med det första sovrummet. Rummet passar utmärkt som barn- eller tonårsrum. Idag nyttjas rummet som hemmakontor. Även här ett fönster som ger ljus, men ingen insyn.

UTERUM
Uterummet mäter hela ca 15 m2 och har glasats in. Skjutpartier gör att du enkelt kan nå både den stensatta uteplatsen samt hörnläge med liten stensatt plätt. De olika möjligheterna gör att solen kan fångas under större delen utav dagen, men skugga likaså. Uterummet används frekvent under större delen utav året. Den planterade häcken ger insynsskydd och skapar i kombination med uteplatsen din egna oas. Tack vare stensättning är uteplatsen mycket lättskött!

Välkommen att flytta rakt in i detta bekymmersfria boende.

Byggnad

Typ av byggnad Enplans parhus med platta på mark.
Boarea 83 kvm
Biarea 15 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme via fjärrvärme.
Ventilation FTX-system
Övriga byggnader Renoveringar utförda av tidigare ägare:
2020 - Garderober i sovrummet.
2019 - Air conditioner,
2018 - Uterum, marksten, plantering av häck. Tilläggsisolering av förråd.


Till bostaden följer ett större förråd i anslutning till bostaden som säljaren valt att tilläggsisolera samt tillförda hyllsystem och extra förvaring.

Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 03B
Pris 2 495 000 kr utgångspris
Avgift 4792 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 2 811 kWh/år
Driftkostnad 11 178 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 550 kr
  • Hushållsström: 9 628 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal.

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 6,51491%

Förening

Föreningsnamn BRF Volontären i Vallås
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-6193
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen På populära Vallås finns Brf Volontären som uppfördes av Halmstads Stenhus 2018. Föreningen består av 16 st bostadsrätter i 8 parhus. Föreningen har avtal med PART Fastighetsförvaltning om teknisk förvaltning. Föreningen äger fastigheten Volontären 1.

FÖRRÅD
Till bostaden följer ett eget förråd som ligger vid bostadens entré.

RENONVERINGAR
Då föreningens hus är uppförd 2018 finns inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll. Garantier på föreningens hus gör att föreningen inte bör ha några större reparationskostnader före 2028.

PARKERING
Till varje bostad ingår en parkeringsplats. Föreningen har dessutom 3 st gästparkeringar.

TV & INTERNET
Tv och internet via Halmstads Statsnät (fiber). Valfritt abonnemang för tv och internet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.
FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2022-10-28: Föreningen har god ekonomi och i dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar. Föreningen har beslutat att inte höja avgiften för 2023.

Dokument

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor:

Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola.

Skola:

Vallåsskolan F-9.

Räkna på ditt nya boende