VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Vallås, HALMSTAD

Korundvägen 14

Äntligen finns chansen att kunna bli ny och lycklig ägare till detta fantastiska boende! Här bor man med radhuskänslan i ett plan med en uteplats men med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening och därmed slippa ta hand om det yttre underhållet på bostaden. Bostaden byggdes så sent som 2018 så nyproduktionskänslan finns fortfarande kvar. Bostaden erbjuder två sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, stilrent kök med plats för matbord, stort förråd vid entrén, helkaklat badrum med tvättmöjligheter dessutom ingår det en egen parkeringsplats till bostaden.
Det stora trädäcket på baksidan ger plats åt både loungehäng samt middagsbjudningar. Den stora markisen blir perfekt för att kunna få lite skugga under varma och soliga dagar. En extra lyxig och modern känsla är att hela bostaden värms upp med vattenburen golvvärme som ger en behaglig värme. Avgiften inkluderar värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Parhus
Boarea 83 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5655 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2018
Pris 2 450 000 kr som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Enplansradhus i bostadsrättsform!

Korundvägen
Korundvägen

Planritning

Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Korundvägen 14

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 83 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

HALL
Välkommen in i denna rymliga samt ljusa hall. Här finns ett praktiskt klinkergolv i mörkgrått i den första delen av hallen som sedan övergår till ett snyggt ekparkettgolv, som sedan är genomgående i hela bostaden. Till vänster i hallen finns en stor klädkammare som rymmer ytterkläder samt annat. I slutet av hallen på den högra sidan finns upphängning för jacka samt skor i den befintliga skjutdörrsgarderoben.

KÖK
Snyggt, modernt samt rymligt kännetecknar detta fantastiska kök. Stort kök med en naturlig matplatsdel framför det stora fönstret samt med gott om förvaringsmöjligheter i de många köksskåpen. De vita köksskåpen bryter av fint mot de gråa handtagen samt den gråa laminatskivan. Hörnläget på bostaden ger extra fönster i köket som bidrar till en ljus och härlig känsla. Köket är utrustat med, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll i glas, hel kyl- och frysskåp, fläkt, diskho i rostfritt med blandare samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot köket gör det optimalt för när man har nära och kära över på besök. Rummet är lättmöblerat och man får enkelt plats med den stora soffan samt allt annat man kan tänka sig vilja ha i ett vardagsrum. Väggarna är vitmålade och det är samma snygga ekparkettgolv även här. Från vardagsrummet nås den egna uteplatsen via altandörren.

SOVRUM
Det första sovrummet nås rakt fram från hallen. Rymligt master bedroom med mycket plats för att kunna ha det med en dubbelsäng. Rummet är målat i vitt. Till vänster i rummet finns det rymliga skjutdörrsgarderober.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås i slutet av hallen rakt fram lite till höger. Perfekt rum för att kunna ha den som tonårsrum, kontor eller gästrum. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett snyggt parkettgolv i ek.

BADRUM
Stort helkaklat badrum som går i stilfulla färger med grå klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. I badrummet finns det gott om plats och för bekvämlighetens skull och maximal komfort så finns både tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Badrummet är vidare utrustat med Dusch med vikbara väggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp samt bra förvaringsmöjligheter i de befintliga skåpen på hela höger sida.

TRÄDGÅRD
Rymligt trädäck där det finns plats för såväl loungemöbler samt matbord på den stora uteplatsen med trädäck. Här finns även praktiskt insynsskydd runt om trädäcket samt grind för att kunna gå in även detta hållet utan att behöva gå igenom bostaden. Med en markis så finns det även skydd från solen för den som önskar sitta ute i skuggan. Då trädäcket är inhägnat så blir det prefekt för den som har barn eller hund.

Byggnad

Typ av byggnad 1 -plans parhus
Boarea 83 kvm
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Vattenburen golvvärme via fjärrvärme.
Ventilation FTX-system

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2B
Pris 2 450 000 kr som utgångspris
Avgift 5655 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, sophantering, parkeringsplats samt bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 2 969 kWh/år
Driftkostnad 8 893 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 8 893 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 6,51485%
Andel av årsavgift 6,515%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 890 368 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn BRF Volontären i Vallås
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769632-6193
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen På populära Vallås finns Brf Volontären som uppfördes av Halmstads Stenhus 2018. Föreningen består av 16 st bostadsrätter i 8 parhus. Föreningen har avtal med Simpleko för den ekonomiska förvaltningen. Fastighetsskötsel utförs av Part Fastighetsförvaltning. Föreningen äger fastigheten Volontären 1.

FÖRRÅD
Till bostaden följer ett eget förråd som ligger vid bostadens entré.

RENONVERINGAR
Då föreningens hus är uppförd 2018 finns inga planerade renoveringar förutom sedvanligt underhåll. Garantier på föreningens hus gör att föreningen inte bör ha några större reparationskostnader före 2028.

PARKERING
Till varje bostad ingår en parkeringsplats. Föreningen har dessutom 3 st gästparkeringar. Föreningen har elbilsladdning på två parkeringsplatser med 4 eluttag.

TV & INTERNET
Tv och internet via Halmstads Stadsnät (fiber). Valfritt abonnemang för tv och internet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2024-03-25: Föreningen har god ekonomi och i dagsläget finns inga planerade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Cirka 3 kilometer öster om centrala Halmstad hittar du det trevliga bostadsområdet Vallås. Vallås har en bred och varierande bebyggelse med allt från lägenheter till friliggande villor för alla behov. Här bor idag ca 6 000 personer. Runt och omkring Vallås finns flertalet rekreationsområden samt flertalet natursköna promenadstråk och motionsslingor. För de små finns större lekplatser, fotbollsplaner och tennisbanor. Närhet till fritidsaktiviteter finns vid Sannarp och Halmstad Arena. Närheten till city är förträfflig med flertalet busshållplatser och generösa avgångstider, även till expanderande köpcentrumet Hallarna! Det finns även bra cykelvägar i området för transport inom och till/från Vallås. Vallås Centrum expanderar hela tiden med nyligen uppförda hyresrätter. Vallås Centrum erbjuder mängder med tjänster samt bra service i from av ICA Supermarket, vårdcentral, folktandvård, apotek, körskola, närlivs, kemtvätt och restauranger.

Övrigt

Förskolor:

Rännebackens förskola, Förskola Vallgården, Strandvallens förskola, Ängsgårds förskola, Nordala förskola.

Skola:

Vallåsskolan F-9.

Räkna på ditt nya boende