Centrum, Halmstad

Hallandsgatan 63A

Snyggt, modernt, och lyxigt beskriver bäst denna välplanerade 1:a på 35m2, som stod färdig så sent som 2022. Nu finns möjligheten för dig att bli den första personen att kunna flytta in och njuta av alla fördelar med att bo i nybyggda Brf Stadsgården 1. Här bor du med promenadavstånd till Centrumkärnan, restauranger, butiker samt med närhet till naturen och havet. Bostaden har ett kvalitetskök från Ballingslöv, snyggt mattlackerat ekgolv i hela lägenheten samt ett kaklat badrum med golvvärme och egen tvättavdelning för maximal komfort. Som inte det vore nog så har bostaden en stor balkong med förmiddagssol! I den låga avgiften om endast 2188 kr ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 35 kvm
Avgift 2188 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Byggnadsår 2022
Pris 1 725 000 kr Som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Fakta Dokument Område

Nybyggd samt välplanerad 1:a!

Planritning

Planritning
Planritning
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Hallandsgatan 63A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 35 kvm. föreningens information
Hiss Ja

HALL
Inbjudande hall där man möts av ett fint ljusinsläpp från fönsterna rakt fram. Plats till ytterkläder finns direkt in till vänster och ytterligare förvaring i skåpen direkt efter. Praktiskt klinker i första delen av hallen som sedan övergår till ett snyggt parkettgolv i en grå nyans som sedan är genomgående i hela lägenheten. Garderobsinredning från Ballingslöv i en varmgrå nyans med handtag i trä.

KÖK
I slutet av hallen öppnar lägenheten upp sig med en härlig öppen planlösning där vi finner köket till höger. Välplanerat i snygga harmoniska färger i grått och beige ett riktigt kvalitetskök från Ballingslöv med bänkskiva i sten dessutom. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, spishäll, diskho med blandare i rostfritt, fläkt samt en diskmaskin. Till höger finns även en kombinerad kyl- och frysskåp där allt är placerad för att optimera ytorna så väl som möjligt. I köket finns även en naturlig matsplatsdel framför de stora och härliga fönsterna med utsikt ut mot grönska.

VARDAGSRUM
Till vänster i slutet av lägenheten finns en naturlig plats för vardagsrumsdel med relaxhörna. Här finns plats för soffa samt soffbord och vänd mot balkongen och köket skapar man enkelt en öppen och social samvaro när man har vänner och familj över.

SOVALKOV
Till vänster innan vardagsrumsdelen finner vi sovalkoven som är väl tilltagen för en större säng. För den som önskar går det utmärkt att avskärma med draperi eller liknande.

BALKONG
Från vardagsrumsdelen nås den stora balkongen ut till höger. Här kan man sitta och njuta av sommaren med en utsikt över grönska samt öppna ytor. Här finns plats för mindre loungesoffa eller bord och stolar.

BADRUM
Stort badrum i stilrena färger som matchar resten av lägenheten väldigt väl. Golvvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare för optimal komfort. I övrigt är badrummet utrustat med vask med kommod, duschvägg i glas med draperi, spegelskåp med belysning, wc samt handdukshängare. Badrummet är väl genomtänkt med bänkskiva ovanför tvättavdelningen med överskåp samt ytterligare hyllor för maximala förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 35 kvm
Byggnadsår 2022
Fönster 3-glas, isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX-system
Övriga byggnader Till bostaden följer ett förråd i källarplan.

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12:1203
Pris 1 725 000 kr Som utgångspris
Avgift 2188 kr/mån
Kommentar Inkl: värme, vatten samt bostadrättstillägg.
Driftkostnad 4 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftkostnaden variera beroende på förbrukning och det avtal du väljer. Kostnaden är en uppskattning från den ekonomiska planen.

Andel i förening 0,8945%
Andel av årsavgift 0,89%

Förening

Föreningsnamn Brf Stadsgården 1
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-2841
Gatuadress Hallandsgatan 63A
Postnummer 30238
Ort Halmstad
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Stadsgården 1 bildades 2019 och är beläget i Halmstads nya stadsdel Västra förstaden. Föreningens hus står klart 2022. Föreningen består av 63 lägenheter. Föreningen äger fastigheten Biskopen 5 i Halmstad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer ett förråd i källarplan. I källarplan samt innergården finns cykelförråd. Grönskande innergård med buskar och träd.

RENOVERING
Då föreningens hus är nytt finns inga planerade renoveringar. Då bygg garantier finns på föreningens hus i minst 10 år bör därför föreningen inte ha några kostnader för löpande underhåll de första åren, förutom sedvanligt underhåll och reparationer.

TV & INTERNET
Fiber finns installerat i varje lägenhet. Valfritt abonnemang för TV och internet tecknas och bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 34 st (800kr/mån) garageplatser. Till dessa finns separat kö. Besöksparkering finns på markplan.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRIGNAR
Avstämning kommer ske mot ekonomisk plan. Inget beslut finns om förändrade avgifter.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr

Dokument

Området

Halmstad firade 2007 700-års jubileum. Stadens långa historia märks av vid en promenad genom staden med sin arkitektur från flertalet olika epoker med kulturhistoriska byggnader som Norre Port, Halmstad Slott och S:t Nikolai kyrka. För den historiskt intresserade syns de gamla vallgravarna och de pittoreska husen från en tid långt före vår. Stadens gedigna historia kännetecknas även av flera olika maktkamper där Halmstad turades om att tillhöra Sverige och Danmark. Att bo i centrala Halmstad ger dig en behaglig vardag. Det mesta nås till fots, cykel, bil eller buss. I city finns flertalet trevliga caféer, personliga butiker, bra restauranger, nattliv och puls. Från tidig vår till sen höst finns flertalet uteserveringar öppna som erbjuder olika former av mat och dryck. Vilken blir din favorit? För den aktive finns flertalet träningsanläggningar i city med varierande öppettider. På Galgberget finns även bra motionsslingor med en vacker vy mot havet och ner mot centrum och önskas en tur vid havet kan vi varmt rekommendera Prins Bertils stig som tar dig hela vägen ut till Tylösand. Inom 20 minuter nås ett dopp i havet vid Tylösand, Östra stranden eller Västra stranden. Under sommarmånaderna finner du här olika aktiviteter såsom Afterbeach, minigolf och mysiga restauranger vilket uppskattas av både semesterfirare som halmstadborna själva. Under soliga och varma sommarkvällarna fylls parker med människor som vill grilla och umgås. Studenter som studerar på Högskolan i Halmstad tar med lätthet cykel eller buss ner till campus eller det vackra Stadsbiblioteket med en vacker vy precis vid Nissan. För den som pendlar med tåg nås även Halmstad station snabbt och smidigt med cykel eller en kort promenad.

Övrigt

Förskolor:
Sömntutan förskola, Dragonens förskola, Höjdens förskola, Nymansgatas förskola, Västanvindens förskola, Aleskogens förskola, Kajutans förskola.

Skolor:
Slottjordsskolan, Brunnsåkerskolan , Eketånga Montessoriskola, Internationella Engelska skolan, Wallbergsskolan, Vittra i Halmstad, Kattegatt gymnasiet.

Räkna på ditt nya boende