VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Fyllinge, HALMSTAD

Gråsejsvägen 9

Här är 2:an som ni väntat på! Rymlig bostad på 68m2 med en optimal och öppen planlösning vilken är perfekt för när vänner och familj kommer på besök. Det inglasade uterummet ger bostaden ett extra utrymme som ger känslan av att det är en 3:a. Bostaden har golvvärme i hela bostaden samt en egen tvättavdelning för maximal komfort. Till bostaden hör en egen parkeringsplats samt ett rymligt förråd som finns på den egna tomten. Här har du nu möjligheten att bo i denna fantastiska bostad med känslan av att bo i ett radhus men tryggheten att ingå i en bostadsrättsförening som tar hand om det yttre underhållet.

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea/Biarea 68 kvm + 12 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3258 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2020/2021
Pris 2 050 000 kr Som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Mysig och rymliga 2:a med inglasat uterum!

Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gråsejsvägen 9

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 68 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

HALL
Ljus och välkomnande hall med mycket ljusinflöde från flera håll. Till höger finns möjlighet att hänga av sig jackan, till höger finns även en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring av ytterkläder och annat. På golvet ligger ett praktiskt klinkergolv i grått och väggarna är målade i vitt. Längre in i hallen finns en möjlighet för att kunna ha jackor samt ytterkläder.

KÖK
Från hallen nås köket in till vänster. I köket finns en rymlig och naturlig plats framför det stora fönstret för att kunna ha matbordet. Köket går i en grå nyans som bryts av mot de svarta detaljerna samt den ljusa Silestone stenbänkskivan samt det vita kaklet. Köket är väl genomtänkt med mycket arbetsyta samt förvaring i de många köksskåpen. Köket är utrustat med hel kyl- och frysskåp, inbyggnadsugn samt micro, dubbel diskho, fläkt samt häll.

BADRUM
Från hallen nås badrummet in till höger. Ett rymligt badrum där det även finns plats för den egna tvättavdelningen med tvättmaskin samt torktumlare. Badrummet är helkaklat i klassisk färger med grått klinker och vitt kakel. Ovanför tvättavdelingen finns ett skåp för praktisk förvaring.

SOVRUM
Sovrummet nås i slutet av hallen. Ett stort rum med gott om plats för dubbelsängen. Rymligheten gör det möjligt för att även ha en byrå eller liknande för den som önskar. Förvaringen är god då det längst med hela höger sida finns en garderob som rymmer mycket förvaring av kläder samt annat. Rummet är målat i vitt.

VARDAGSRUM
Ett stort rum med gott om naturligt ljusinsläpp från flera håll. Rummet är lättmöblerat och ger plats för att kunna ha en större hörnsoffa för den som önskar samt plats för skrivbordshörna eller liknande för den som har behov av det. Vardagsrummet är målat i vitt och utgången till uterummet sker via altandörren.

INGLASAT UTERUM
Mysigt och rymligt är det som bäst beskriver det inglasade uterummet. Här finns plats för att kunna ha loungemöbler eller matbord, allt efter eget tycke samt smak. Sidorna på uterummet går att öppna upp på de riktigt varma sommardagarna. Uterummet ger bostaden ett extra utrymme att kunna vistas och njuta i.

TRÄDGÅRD
Direkt utanför uterummet på höger sida finns en stenbelagd del som passar pefekt för att kunna ha utegrillen på. Resten av trädgården har en gräsmatta och allting är inhägnat av det egna staketet. På tomten finns även ett stort förråd för att kunna ha allt man behöver i.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans radhus
Boarea 68 kvm
Biarea 12 kvm
Byggnadsår 2020/2021
Fönster 2 +1 glas
Uppvärmning fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från- och tilluftsventilation m
Övriga byggnader Förråd på tomten ca 5,5 m2 (enligt säljarens information).
Tomten är ca 145m2 (enligt information från säljaren).
Inglasat uterum ca 12 m2 (enligt information av säljaren).

Ekonomi

Lägenhetsnummer 11
Pris 2 050 000 kr Som utgångspris
Avgift 3258 kr/mån
Kommentar till avgiften Kallvatten, bostadsrättstillägg, parkeringsplats
Elförbrukning 2 856 kWh/år
Driftkostnad 13 560 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 4 800 kr
  • Hushållsström: 8 760 kr

Fjärrvärme förbrukning: 6,32MWh.

Andel i förening 3,74037%
Andel av årsavgift 3,74037%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 773 638 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Nyckeln i Halmstad
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3179
Gatuadress Gråsejsvägen 12
Postnummer 30264
Ort HALMSTAD
Epostadress Info.brfnyckeln@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Nyckeln i Halmstad består av 24 st bostadsrättslägenheter.
Föreningen äger fastigheten
Föreningens bostadsrättslägenheter byggdes 2021.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar och inkluderar en ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har tecknat ett kollektiv försäkring för bostadsrättstillägg. Föreningen har Riksbyggen som ekonomisk förvaltare.


RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som följs.

PARKERING
Varje bostadsrättslägenhet har en parkeringsplats som ingår i avgiften. Ytterligare parkeringsplats finns ej att tillgå i dagsläget dock finns carportplats som går att hyra för 403kr/månad (obs separat kö).

TV & INTERNET
Fiber finns installerat i byggnaden av Halmstads stadsnät dock bekostas själva abonnemanget av bostadsrättshavaren.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med representant för styrelsen: 2023-06-05: Föreningen har i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”fisk-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstads stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Grundskolor: Solbackeskolan ÅK 4-9, Fyllingeskolan F-3

Förskolor: Fyllinge förskola, förskola Nyponet

Räkna på ditt nya boende