VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Fyllinge, Halmstad

Gråsejsvägen 5

Äntligen finns chansen att kunna bli ny och lycklig ägare till detta fantastiska boende! Här bor man med radhuskänslan i ett plan med en stor tomt men med bekvämligheten att bo i en bostadsrättsförening och därmed slippa ta hand om det yttre underhållet på bostaden. Bostaden byggdes så sent som 2020/2021 så nyproduktionskänslan finns fortfarande kvar.
Bostaden erbjuder två bra sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning till köket, stilrent kök med plats för matbord, stort förråd på tomten, helkaklat badrum med tvättmöjligheter dessutom ingår det en egen parkeringsplats till bostaden.
I den stora och härliga trädgården finns det både gräsmatta samt stenlagd uteplats för att kunna använda det maximalt. Här finns plats för loungemöbler, matbord, grill samt studsmatta för barn eller barnbarnen. I barnvänliga och populära Fyllinge bor du nära naturen samt med många härliga promenadstråk i området.

Välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Radhus
Boarea 79 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3785 kr/mån
Rum 3
Våning 1 av 1
Hiss Nej
Byggnadsår 2020/2021
Pris 2 475 000 kr Som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Enplansradhus i bostadsrättsform!

Planritning

Gråsejsvägen 5 copy
Gråsejsvägen 5 copy

Gråsejsvägen 5 copy
Gråsejsvägen 5 copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gråsejsvägen 5

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 79 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 1

HALL
Välkommen in i denna rymliga samt ljusa hall. Här finns ett praktiskt klinkergolv i mörkgrått i den första delen av hallen som sedan övergår till ett snyggt vit laserat ekparkettgolv, som sedan är genomgående i hela bostaden. Till vänster i hallen finns en stor klädkammare som rymmer ytterkläder samt annat. I slutet av hallen på den högra sidan finns upphängning för jacka samt skor.

KÖK
Snyggt, modernt samt rymligt kännetecknar detta fantastiska kök. Stort kök med en naturlig matplatsdel framför det stora fönstret samt med gott om förvaringsmöjligheter i de många köksskåpen. De svarta köksskåpen bryter av fint mot mässingshandtagen samt den ljusgråa laminatskivan. Hörnläget på bostaden ger ett extra fönster i köket som bidrar till en ljus och härlig känsla. Köket är utrustat med, inbyggnadsugn samt micro, induktionshäll i glas, hel kyl- och frysskåp, fläkt, stor diskho i rostfritt med blandare samt integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Den öppna planlösningen mot köket gör det optimalt för när man har nära och kära över på besök. Rummet är lättmöblerat och man får enkelt plats med den stora soffan samt allt annat man kan tänka sig vilja ha i ett vardagsrum. Väggarna är vitmålade och det är samma snygga vit laserade ekparkettgolv även här. Från vardagsrummet nås den egna trädgården via altandörren.

TRÄDGÅRD
Rymlig trädgård där det finns plats för såväl loungemöbler samt matbord på den stenlagda uteplatsen. Här finns även gott om plats för ytterligare möblemang på gräsmattan eller varför inte ha grillen där!? Runt hörnet sträcker sig även stenläggningen för ytterligare möjligheter för att ha som förvaringsyta eller annat efter behov. Här kan man njuta av solen under större delen av dagen samt eftermiddag och kväll. Det finns även gott om plats för att kunna ha en studsmatta för den som önskar det.

SOVRUM
Det första sovrummet nås efter köket in till höger. Här får man plats med en dubbelsäng, sängbord samt byrå eller spjälsäng invid garderoben. Garderoben är rymlig och perfekt för att kunna ha till allt man behöver och vill ha. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en beige heltäckningsmatta.

SOVRUM
Det andra sovrummet nås i slutet av hallen rakt fram. Rymligt master bedroom med mycket plats för att kunna ha det med en dubbelsäng eller som barnrum som det är idag. Rummet är målat i en härlig grön nyans och på golvet ligger en heltäckningsmatta i beige. Till vänster i rummet finns det rymliga skjutdörrsgarderober.

BADRUM
Stort helkaklat badrum som går i stilfulla färger med grått klinker på golvet samt vitt kakel på väggarna. I badrummet finns det gott om plats och för bekvämlighetens skull och maximal komfort så finns både tvättmaskin, torktumlare samt golvvärme. Badrummet är vidare utrustat med Dusch med vikbara väggar i glas, handfat med kommod, spegelskåp, skåp ovanför tvättmaskinen samt wc.

Byggnad

Typ av byggnad 1-plans radhus
Boarea 79 kvm
Byggnadsår 2020/2021
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk från- och tilluftsventilation m
Övriga byggnader Förråd på tomten ca 5,5m2 (enligt säljarens information).
Tomten är ca 231m2 (enligt information från säljaren).

Ekonomi

Lägenhetsnummer 13
Pris 2 475 000 kr Som utgångspris
Avgift 3785 kr/mån
Kommentar till avgiften Kallvatten, bostadsrättstillägg samt parkeringsplats
Elförbrukning 3 678 kWh/år
Driftkostnad 15 930 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Uppvärmning: 5 583 kr
  • Hushållsström: 10 347 kr

I uppvärmningskostnaden ligger kostnad för Fjärrvärme (uppvärmning av vatten samt bostad) förbrukning ligger på 5,877 MHw. I posten el finns kostnad för elförbrukning samt elnätskostnad.

Andel i förening 4,34543%
Andel av årsavgift 4,34543%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 908 216 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn Brf Nyckeln i Halmstad
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769637-3179
Gatuadress Gråsejsvägen 12
Postnummer 30264
Ort HALMSTAD
Epostadress Info.brfnyckeln@gmail.com
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Nyckeln i Halmstad består av 24 st bostadsrättslägenheter.
Föreningen äger fastigheten
Föreningens bostadsrättslägenheter byggdes 2021.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Dina försäkringar och inkluderar en ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har tecknat ett kollektiv försäkring för bostadsrättstillägg. Föreningen har Riksbyggen som ekonomisk förvaltare.


RENOVERINGAR
Föreningen har en underhållsplan som följs.

PARKERING
Varje bostadsrättslägenhet har en parkeringsplats som ingår i avgiften. Ytterligare parkeringsplats finns ej att tillgå i dagsläget dock finns carportplats som går att hyra för 403kr/månad (obs separat kö).

TV & INTERNET
Fiber finns installerat i byggnaden av Halmstads stadsnät dock bekostas själva abonnemanget av bostadsrättshavaren.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR:
Efter samtal med representant för styrelsen: 2023-06-05: Föreningen har i dagsläget inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”fisk-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstads stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Grundskolor: Solbackeskolan ÅK 4-9, Fyllingeskolan F-3

Förskolor: Fyllinge förskola, förskola Nyponet

Räkna på ditt nya boende