VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Nissastrand, HALMSTAD

Esaias Thoréns Gata 3

Nu finns äntligen möjligheten att bli ny och lycklig ägare till denna ljusa och trivsamma 2:a på Nissastrand. Bostaden ger ett härligt ljusinflöde tack vare hörnläget på bostaden, de stora fönsterna samt den öppna och moderna planlösningen, vilket även gör det perfekt för när du får vänner och familj över på besök. Den rymliga balkongen ger dig möjligheten att spendera många härliga sommardagar samt kvällar på!

Här bor du till en låg avgift i en stabil förening på ett lugnt läge på Nissastrand. I den låga avgiften på endast 3362 kr ingår: värme, vatten, TV, internet (fiber) samt bostadsrättstillägg.

Varmt välkommen att boka in dig på din personliga visningstid redan idag!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 60 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3362 kr/mån
Rum 2 varav 1 sovrum
Våning 3 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2010
Pris 2 350 000 kr som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

2:a med hörnläge på Nissastrand!

Planritning

plan
plan

plan
plan
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Esaias Thoréns Gata 3

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 60 kvm. föreningens information
Hiss Ja
Våning 3 av 6

HALL
Stig in i denna förtjusande bostad med en välkomnande hall som genast ger en härlig och ljus känsla. Till vänster finns plats för att hänga av dig jackan samt ställa undan skorna. Med generöst utrymme för förvaring i garderoben längre in i hallen på höger sida och vid badrummet är det lätt att hålla ordning. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv som sedan är genomgående i hela bostaden och på väggarna sitter en vit tapet.

KÖK
Köket är rymligt med en smart planering och elegant design. Den ljusa och öppna ytan ger en perfekt plats för när vänner och familj kommer över på besök, gör det även möjligt för att kunna ha ett större matbord än normalt. Den klassiska vita köksinredningen bryter av fint mot det snygga svarta stänkskyddet och bänkskivan som ger en modern touch. Med ett helt kyl- och frysskåp ger det gott om plats för alla matvaror och ger en behagligare tillvaro vid all matlagning samt bakning. Köket är vidare utrustat med diskmaskin, fläkt, inbyggnadsugn samt micro, diskho med blandare. Med ett rymligt kök ger det plats åt mycket förvaringsmöjligheter och spotlightsen under köksskåpen ger en behaglig samt praktisk belysning.

VARDAGSRUM
Tack vare de stora fönsterna i flera väderstreck gör det att ljuset strömmar in och skapar en ljus och behaglig bostad. Med en smart planlösning som skapar olika delar i rummet, finns det gott om möjligheter att skapa din optimala möblering och stil. För den som önskar går det utmärkt att ha en skrivbordshörna intill matbordet eller bara låta det vara som det är idag med den härliga och luftiga känslan. Den gråa fondväggen bryter av fint mot de övriga väggarna med vit tapet.

SOVRUM
Från vardagsrummet nås sovrummet in på vänster sida. Med gott om utrymme för en bekväm dubbelsäng samt ytterligare möblemang med byrå eller liknande känns sovrummet optimalt planerat. De befintliga garderoberna ger dig bra förvaringsmöjligheter för kläder samt annat. Tapeterna med ett härligt mönster ger sovrummet en mer ombonad och hemtrevlig känsla.

BADRUM
Det stora och helkaklade badrummet har en stilren design och ger plats för bekvämligheter som tvättmaskin samt torktumlare. Den helkaklade ytan går i klasisskt vitt och grått som bryter av fint mot varandra. Med skåp ovanför tvättmaskinen ger det plats åt allt som kan tänkas behövas. Badrummet är vidare utrustat med : handfat med kommod, spegel, dusch med vikbara väggar i glas samt wc.

BALKONG
Från vardagsrummet nås den rymliga balkongen via altandörren. På balkongen går det att inreda med loungemöbler samt ytterligare möbler efter eget tycke samt smak. Trallen ger balkongen en mer ombonad och somrig känsla. Här ute går det att njuta av många härliga sommardagar på!

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 60 kvm
Byggnadsår 2010
Fönster 2-glas/3-glas, isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2023-05-26
Primärenergital 65

Ekonomi

Lägenhetsnummer E31
Pris 2 350 000 kr som utgångspris
Avgift 3362 kr/mån
Kommentar till avgiften inkl. värme, vatten, TV, internet (fiber) samt bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 1 351 kWh/år
Driftkostnad 7 120 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 7 120 kr

Andel i förening 0,86574%
Andel av årsavgift 0,87%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 324 534 kr

Förening

Föreningsnamn Brf Bron vid Nissan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769618-5953
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf Bron vid Nissan ligger på populära Nissastrand, ett stenkast från staden med vy mot Norre Katts Park och Nissan. Föreningen äger fastigheten Järnbanan 1 och består av 2 huskroppar uppförda 2010 med adresserna. Totalt finns 77 st lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt 59 garageplatser. Egon Östlunds Gata 2,4,6 samt Esaias Thoréns gata 3 och 7. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Trygg Hansa som även innefattar ansvarsförsäkring för styrelsen. Föreningen har även tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter.

Föreningen är delaktig i en gemensamhetsanläggning tillsammans med Brf Järnbanan. Gemensamhetsanläggning omfattar plattsatta ytor, grönytor, lekyta, belysningsarmaturer, ledningar, el, garage inkl. nedfartsramp, körytor, port med automatik, ventilation, belysning samt sopsugsanläggning. Föreningen har tecknat avtal med PART Fastighetsförvaltning rörande ekonomisk och teknisk förvaltning. Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://www.brfbron.se/.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostadsrätten följer ett förråd i källarplan. Föreningen förfogar även över en gästlägenhet (Egon Östlunds gata 2) som hyrs ut mot en kostnad av 200 kr/natten och är mycket uppskattad av föreningens medlemmar. Cykelrum och barnvagnsrum finns samt gästparkeringar direkt utanför entrén.

RENOVERINGAR:
Inga större renoveringar än sedvanligt underhåll. Föreningen har upprättat en underhållsplan som följs.
2017 - Nytt låssystem entré (taggsystem).
2023 - Ommålning av fasad
Bytt belysning till LED-belysning med rörelsesenor i trapphus samt garage.

TV & INTERNET
Föreningen har sk. tripple-play tjänst från Telia.
TV via Telia (grundutbud) ingår i avgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas detta av den enskilde medlemmen.
Internet (100/100 mbits fiber, Telia) ingår i avgiften.
Abonnemang för IP-telefoni tecknas och samtal bekostas av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 59 garageplatser (varav 12st möjliga laddplatser) i källarplan mot en kostnad om 600 kr/månaden. Separat kö tillämpas (2024-05-20: 2 st i kön).
Föreningen har dessutom 5 st gästparkeringar (tillstånd erfordras).

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI OCH PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande 2024-05-20: Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi och har genom åren amorterat extra på lånen. I dagsläget finns inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1432 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende