VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Getinge, Halmstad

Ekebergsvägen 50D

Denna soliga och smart planerade lägenhet är nu tillgänglig, bara en halvtrappa upp! Varje kvadratmeter är optimerad för maximal användning, med lättmöblerade rum, ett kök i ljusa toner och smarta förvaringslösningar i de befintliga garderoberna, inklusive en praktisk liten walk-in-closet. Det helkaklade badrummet i ljusa nyanser har gott om förvaringsutrymme i de befintliga skåpen. Dessutom kan du njuta av eftermiddagssolen på den härliga balkongen. Denna bostad erbjuder en kostnadseffektiv lösning utan att kompromissa med utrymmet eller bekvämligheten.

Belägen i HSB brf Getinge i Halmstad med en förmånlig månadsavgift på endast 3129 kr, inklusive värme, vatten, bostadsrättstillägg och grundläggande TV-utbud. För den som är intresserad finns möjlighet till snabbt tillträde.

Boka din privata visning redan idag och upptäck alla fördelar med denna kvadratsmarta bostad!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 41 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3130 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1964
Pris 495 000 kr som utgångspris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Kvadratsmart och billigt boende med balkong!

Planritning

Planritning
Planritning
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Ekebergsvägen 50D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 41 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

HALL
Välkommen till denna ljusa och smart utformade bostad. Direkt till höger hittar du en praktisk plats att hänga av dig jackan och ställa undan skorna. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av ett ljust laminatgolv. Vidare in i hallen finns tre rymliga garderober, och längst bort finns en praktisk mini walk-in-closet.

VARDAGSRUM
Detta trevliga rum bjuder på generöst med naturligt ljus tack vare de stora fönstren längs ena sidan. Rummet är lätt att möblera och erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp och matbord, eller som det är arrangerat nu med både soffa, säng och matbord för maximal användning av utrymmet. Bostaden är perfekt för att använda som den är nu, med den extra sängen för en kostnadseffektiv boendeupplevelse, eller för att snabbt och enkelt bädda upp när gäster kommer på besök. Väggarna är målade i vitt och golvet är täckt av ett ljust laminatgolv. Från vardagsrummet nås balkongen rakt fram via altandörren och gör det möjligt att njuta maximalt under sommarhalvåret.

KÖK
Köket nås från vardagsrummet till höger. Det sträcker sig längs båda sidor i ljusa färger och är utrustat med spis, dubbel diskho, fläkt och kombinerad kyl- och frysskåp. Även här pryds väggarna av vitt och golvet av ett ljust laminatgolv.

SOVRUM
Sovrummet, målat i vitt, erbjuder gott om plats för alla nödvändigheter. Ett stort fönster ger rikligt med naturligt ljus. Även här är väggarna vita och golvet täckt av ett ljust laminatgolv.

BADRUM
Badrummet ligger rakt fram i hallen. Det är helkaklat i ljusa toner och utrustat med allt du behöver för en bekväm upplevelse, inklusive en rymlig duschkabin med skjutbara väggar, handfat, toalett, spegelskåp med inbyggd belysning och en praktisk handdukstork.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 41 kvm
Byggnadsår 1964
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Självdrag

Ekonomi

Lägenhetsnummer 16
Pris 495 000 kr som utgångspris
Avgift 3130 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl: Värme, vatten samt TV (grundutbud) samt bostadsrättstillägg.
Elförbrukning 999 kWh/år
Driftkostnad 4 196 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Hushållsström: 4 196 kr

Andel i förening 3,5688%
Andel av årsavgift 3,5688%
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning 90 414 kr
Kommentar till indirekta nettoskuldsättning Indirekt nettoskuldsättning baseras på föreningens lån minus likvida tillgångar (föreningens kassa) och räntebärande tillgångar (exempelvis ränteplacerade pengar). Beräkningen är gjord på senaste tillgängliga årsredovisningen (2022). För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Förening

Föreningsnamn HSB Bostadsrättsförening Getinge i Halmstad
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 749200-1453
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB brf Getinge består av 22 bostadsrätter och 4 lokaler med adressen Ekebergsvägen 50A-D. Föreningen äger fastigheten Getinge-Brogård 1:132 och föreningens hus uppfördes 1964. Föreningens fastighet är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar. I försäkringen ingår momenten styrelseansvar, försäkring mot ohyra samt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till lägenheten följer ett källarförråd samt ett mindre matkällarförråd.
I källarplan finns även en fräsch tvättstuga med tillhörande torkrum samt mangel.
Trevlig gemensam innergård med grönska och bord och stolar.

RENOVERINGAR

Kommande:
Delar av fasaden kommer att renoveras.
Utförda:
2023 - Solceller
2020 - Fönsterbyte och OVK-besiktning
2018 - Kontroll och reparation av fasad.
2016 - Renovering av trapphusen, säkerhetsdörrar.
2013 - Balkong/fasad
2011 - Installation av bergvärme
1998 - Stambyte, renovering av badrum.

TV & INTERNET
I avgiften ingår TV (grundutbud, Telia). Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.
Fiber (via Telia) finns installerat i fastigheten men tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.

PARKERING
Föreningen har 5 parkeringsplatser och 2 garage. Separat kö tillämpas.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har valt att teckna gemensam bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter (behöver inte tecknas i hemförsäkringen).

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRINGAR
Efter samtal med föreningens ordförande (2024-01-16): Föreningen har mycket god ekonomi och låg belåning. Föreningen har inga beslutade avgiftsförändringar.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Överlåtelseavgift betalas av Säljare

Övrigt

Övrigt Till bostaden hör ett mindre matkällarförråd på ca 0,7 m2 (enligt uppgift från säljaren, information om förråd nyttjas med bostads- eller nyttjanderätt har ej gått att få fram). I källaren finns även ett större förråd på ca 3,945 m2 (enligt uppgift från säljaren, information om förråd nyttjas med bostads- eller nyttjanderätt har ej gått att få fram). Balkongen är på ca 1,84m2 (enligt uppgift från säljaren, information om förråd nyttjas med bostads- eller nyttjanderätt har ej gått att få fram).

Dokument

Området

Getinge är ett samhälle med ca 2 000 invånare som ligger mellan Halmstad och Falkenberg, i Suseåns dalgång. Här bor man med närhet till E6 och med bra bussförbindelser i blandad bebyggelse. Getinge är ett levande samhälle och här finns bland annat en populär tempererad utomhusbassäng med fritt inträde, en kyrka varav den äldsta delen uppfördes på 1100-talet, flertalet förskolor, grundskola med bibliotek, vårdcentral, apotek, äldreboende, bank, livsmedelsbutik, pizzeria, frisör, bensinstation, bilverkstad och mycket mer. Orten har ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Här har man möjligheten att prova på fotboll, tennis, gymnastik, bowling, boule mm. I anslutning till Hembygdsgården där Hembygdsföreningen har sitt säte, finns en lekplats med möjlighet att grilla. Getinge Group som är världsledande tillverkare av medicinteknisk utrustning har en produktionsenhet på orten. Om man önskar närproducerat finns möjligheten att besöka Mostorps Herrgård endast några kilometer bort. Här säljer man kött efter tycke, smak, säsong, från egen uppfödning och gårdens slakteri.

Övrigt

Förskolor:
Haspungens förskola, lärkans förskola, Noaks Arks förskola.

Skolor:
Getingeskolan, F-9.

Räkna på ditt nya boende