Budgivning pågår

Budgivning pågår, kontakta mäklare för mer information.

Skedala, HALMSTAD

Brogårdsvägen 25D

Äntligen är det dags för inflyttning i Brf Skedala Ängar. Här erbjuds ett lugnt och lantligt läge i modern kontext med sina punkthus och landgång. Denna mycket rymliga tvåa på hela 65 m2 har en stor och inglasad balkong. Bostaden erbjuder en öppen planlösning med flera olika möbleringsalternativ, helkaklat badrum med tvättmöjligheter, luftigt sovrum med påkostad garderob samt ett stort förråd i direkt anslutning till bostaden. Förutom ett lugnt läge erbjuder föreningen flera mysiga uteplatser och möjlighet till egen odling vid föreningens odlingslott. I närområdet finns flera mysiga promenadstråk och busshållplats inom kort distans. Självklart finns det hiss och möjlighet till parkering. I avgiften ingår värme, vatten, TV (Telia paket "lagom", samt internet (fiber, 100/100mbits). OBS! Under första verksamhetsåret kommer du som medlem enbart betala 3915kr i avgift!! Skynda dig innan någon annan hinner före! Vi ses på visningen.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 65.1 kvm
Avgift 4756 kr/mån
Rum 2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2021/2022
Pris 1 750 000 kr utgångspris

Ansvarig mäklare
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Helt nytt!

Planritning

Brogårdsvägen 25D copy
Brogårdsvägen 25D copy
Marcus Hilbertsson

Marcus Hilbertsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Brogårdsvägen 25D

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 65.1 kvm. föreningens information
Hiss Ja

HALL
Doften av nytt slår direkt vid entrén. Detta är ett mycket kvalitativt boende med genomtänkt planlösning. Tack vare att bostaden är på hela 65 m2 finns gott om utrymme i varje rum och bra förvaringslösningar. T.ex. finns det ett stort förråd i anslutning till entrén på drygt 3 m2. Även hallen är rymlig och välkomnande med klinker på golvet i grått utförande. Klinker övergår sedan till ett vacker 3-stavs ekparkett från Tarkett. Samtliga väggar i bostaden är vitmålade. Detta tillsammans med de stora fönsterpartierna gör att lägenheten blir ljus och rymlig, hela vägen in i hallen. Direkt på höger sida finns möjlighet att hänga upp jacka samt ställa undan skorna. En garderob med skjutbara dörrar erbjuder gott om förvaring. Ta av dig skorna och välkommen in!

SOVRUM
Några kliv in i hallen, på vänster sida, finns det rymliga sovrummet som erbjuder gott om förvaring i garderob med skjutbara dörrar. Att kunna nyttja golv till tak är mycket uppskattat! I rummet får du även plats med en större säng och tillhörande nattduksbord. För dig som är i behov av ett hemma kontor kan du få plats med det i kombination med en mindre säng. Parkett på golvet och målade väggar i vitt utförande.

BADRUM
Det helkaklade badrummet har grå klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Golvvärme har installerats för maximal komfort. Porslinet och inredningen är från Svedbergs och Gustavsberg. Badrummet erbjuder tvättmöjligheter i tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Ovanför maskinerna sitter en arbetsbänk av laminat. Förvaring sker i överskåp. Utrustning: wc, kommod, dusch med vikbar dörr av glas, tvättmaskin, torktumlare samt handdukstork.

KÖK/VARDAGSRUM
Med en delvis öppen planlösning finns kök och vardagsrum. Den stora balkongen är alltid i blickfånget och erbjuder rikligt med ljusinsläpp. Köket är från Vedum med vita köksluckor och beslag av borstat stål. Kapitalvarorna (Siemens) är påkostande och i rostfritt utförande. Förvaring erbjuds i flera under- och överskåp. Arbetsbänken är av laminat och ovanför sitter ett vitt kakel som stänkskydd. Utrustning: induktionshäll, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, spisfläkt, kyl och frys.

Vardagsrumsdelen möbleras efter behov. Förslagsvis med ett större matbord i anslutning till köket och soffgrupp mot ena kortsidan. På så sätt kan en läshörna etc skapas på motsatta kortsidan. För dig som önskar mer förvaring kan köksdelen istället tillföras en köksö som blir den naturliga samlingspunkten till vardags och fest. Parkett på golvet och målade väggar i vitt utförande.

BALKONG
Tack vare sitt läge erbjuder balkongen både förmiddagssol och under sommaren från kvällen. Glaspartierna är skjutbara och kan skjutas åt sidan helt eller delvis. Här erbjuds sol under förmiddagen. Tack vare att inglasningen finns kan balkongen nyttjas större delen utav året. En sval och rogivande plats under varma sommardagar, och för de kyligare årstiderna kan infravärme bidra med värmen.

Välkommen att flytta rakt in i helt nyproducerat!

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 65.1 kvm
Byggnadsår 2021/2022
Fönster 3-glas isolerglas
Uppvärmning Värmepump med vattenburet system
Ventilation FTX-system
Övrigt om byggnaden Tillval:
- Inglasad balkong
- Golvvärme
Övriga byggnader Till bostaden finns ett stort förråd i anslutning till respektive entré.

Energideklaration

Utförd Nej

Ekonomi

Lägenhetsnummer 23
Pris 1 750 000 kr utgångspris
Avgift 4756 kr/mån
Kommentar inkl. värme, vatten, TV (Telia paket lagom), samt internet (fiber 100/100 mbits). OBS! Avgiftsrabatt första året, du betalar bara 3915 kr)
Driftkostnad 5 550 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 950 kr
  • Hushållsström: 3 600 kr

Driftkostnaden varierar beroende på förbrukning och avtal. Driften för denna bostaden är en schablonkostnad.

Andel i förening 3,0396%

Förening

Föreningsnamn Brf Skedala Ängar
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769638-9787
Gatuadress Brogårdsvägen 25
Postnummer 30593
Ort HALMSTAD
Äkta/oäkta förening Oäkta
Allmänt om föreningen Brf Skedala ängar bildades 2020 och är beläget i natursköna Skedala. Föreningens hus uppfördes mellan 2021-2022. Föreningen består av fem huskroppar med totalt 30 st lägenheter. Föreningen äger fastigheten Skedala 4:35 i Halmstad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Till bostaden följer ett förråd i anslutning till bostaden. Föreningen har dessutom flera mysiga uteplatser där sol eller skugga kan fångas. Dessutom finns odlingslotter för den intresserade. I övrigt en grönskande innergård med buskar och träd.

RENOVERING
Då föreningens hus är nytt finns inga planerade renoveringar. Då bygg-garantier finns på föreningens hus i minst 10 år bör därför föreningen inte ha några kostnader för löpande underhåll eller renoveringar, förutom sedvanligt underhåll (t.ex. hiss) och reparationer.

TV & INTERNET
I avgiften ingår TV (Telia, paket lagom) samt internet (fiber 100/100mbits). Önskar fler tv-kanaler eller högre hastighet tecknas och bekostas det av den enskilda medlemmen.

PARKERING
Föreningen förfogar över 8 st (300kr/mån) carportar och 22 st (100kr/mån) parkeringsplatser. Ladd-stolpe för elbil finns. Till dessa tillämpas separat kö.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring och bostadsrättstillägg.

FÖRENINGENS EKONOMI & PLANERADE AVGIFTSFÖRÄNDRIGNAR
Avstämning kommer ske mot ekonomisk plan. Inget beslut finns om förändrade avgifter. Byggherren har beslutat att skjuta till ca 330.000 kr till föreningens kassa för täcka ökade räntekostnader första verksamhetsåret. Ordinarie avgift sänks med likvärdigt belopp under första verksamhetsåret (dvs rabatterad avgift månad 1-12). Från och med den 13:e månaden kommer avgiften övergå till den annonserade. På så sätt får föreningen en bra ekonomisk start med stärkt kassa. Snitträntan i ekonomiska planen är ca 1% högre än föreningens verkliga snittränta (det är snitträntan i ekonomiska planen som ligger till grund för månadsavgiften).

Dokument

Området

Skedala ligger strax utanför Snöstorp endast någon ynka mil från Halmstads mest centrala delar. Ändå känns det som om man befinner sig på landet! Här finns gott om rekreationsområden och ett brett friluftsliv, där utmärkta vandringsleder genom skog och mark lämpar sig för allt från stillsam svampplockning till mer fartfyllt mountainbike utövande. Miljön är väldigt vacker med Fylleån ringlandes fram alldeles i utkanten och med närliggande sjöar och grillplatser på cykelavstånd. Cykelförbindelse finns ända från Halmstad och dessutom finns bra bussförbindelser med närhet till handelsområdet Stenalyckan med köpcentret Hallarna. Föreningslivet är välutvecklat och väster om Skedala på Skedalaheds idrottsplats har fotbollsföreningen Snöstorp Nyhem som bildades 1993 sitt säte. I närområdet finns också skytteförening och brukshundsklubb. Skedala har en trivselförening som anordnar en rad trevliga aktiviteter, allt från midsommarfirande till disco för barnen under skollov. Gillar du ridning finns en bra ridklubb och för den som gillar agility finns stor hundarena att besöka. Förskola: Brogårds förskola, Kammerlyckans förskola, Hackspettens förskola, Backatorpets förskola. 8 nov 2016 gav politikerna i samhällsbyggnadsutskottet klartecken om ny förskola i Skedala Skola: Vallåsskolan Åk F-9, Snöstorpsskolan Åk F-5, Östergårdsskolan Åk 4-9.

Räkna på ditt nya boende