Fyllinge, Halmstad

Abborrvägen 49

På populära och barnvänliga Fyllinge finns denna mysiga 3:a i markplan. Med en egen ingång till bostaden samt inte bara en utan två uteplatser så finns det gott om plats för att umgås och njuta. Lägenheten har en optimal planlösning, fräscht badrum i stilrena färger samt ett stort kök med plats för matbord. Ett stort inglasat uterum med plats för matbord för 8-10 personer samt en loungedel. Här kan man välja om man vill sitta i förmiddagssolen på trädäcket på framsidan eller njuta av eftermiddagssolen på gräsmattan och det inglasade uterummet på baksidan. Dessutom finns ett stort förråd i anslutning till bostaden.
I föreningen BRF Lerlyckan bor man bra med närhet till allt såsom shopping, skog och hav. Endast en kort biltur in till Halmstad City!

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 72 kvm
Avgift 5150 kr/mån
Rum 3
Hiss Nej
Byggnadsår 1983
Pris

Ansvarig mäklare
Claudia Rydén
Reg. Fastighetsmäklare
0735-18 82 92
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Marcus Hilbertsson
Reg. Fastighetsmäklare
0703-35 05 67
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Markplan med stor inglasad altan!

Planritning

abborrvägen 49 copy
abborrvägen 49 copy
Claudia Rydén

Claudia Rydén

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Abborrvägen 49

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 3
Boarea 72 kvm. föreningens information
Hiss Nej

BV

HALL
Stor välkomnande entré med egen dörr direkt intill lägenheten från innergården. Direkt till höger finns det plats för att hänga av sig jacka samt skor. I hallen ligger ett mörkare laminatgolv i grått och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM
Direkt in till höger finns det stora sovrummet. Här får man plats med mycket förvaring i garderoberna till vänster samt gott om plats för dubbelsäng, skänk och sängbord. Fönstret är ut mot innergården och den egna uteplatsen. På golvet ligger ett ljust laminatgolv och väggarna är målade i vitt.

BADRUM
Från hallen direkt in till vänster finns det stora stilrena badrummet. Till höger finns en tvättpelare med tvättmaskin samt torktumlare väldigt praktiskt att ha i lägenheten. Till vänster i badrummet finns en handdukstork. Utrustat med badkar, tvättställ med kommmod, spegelskåp, WC och bra förvaringsmöjligheter i skåpen. På golvet ligger en mörkgrå plastmatta och på väggarna sitter en plastmatta i ljust.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med gott om plats för en stor soffa samt ytterligare möblemang. Snyggt parkettgolv och vitmålade väggar. Med utgång till den egna uteplatsen på framsidan.

KÖK
Stilrent stort och ljust kök med plats för en naturlig matplats. Köket är utrustat med hel kyl- och frysskåp, diskmaskin, induktion spis, fläkt, diskho samt blandare. Med utgång till uterummet rakt fram. Luckorna är vita och stänkskyddet är svart kakel. Här finns gott om förvaring i de många skåpen. Väggarna är målade i vitt samt ett ljust laminatgolv.

SOVRUM
det mindre sovrummet som är perfekt att ha som ett barnrum eller kontor ligger till vänster i köket. Här vetter fönstret ut mot den egna altanen och uteplatsen. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett ljust laminatgolv. Här finns gott om förvaring till vänster i rummet.

INGLASAT UTERUM
Jättestort uterum med gott om plats till allt! Här får man plats med ett stort matbord för 6-10 personer, ytterligare förvaringslösningar samt en stor longegrupp utan att det känns trångt. Här går det att öppna upp skjutpartierna åt sidorna och ha den mysiga trädgården framför sig. En stor gräsmatta lämpar sig perfekt för hopp och lek för barnen eller bara ta det lugnt i solen. På golvet ligger ett trall och väggarna är målade i vitt och ingång till förrådet finns till vänster.

UTEPLATS INNERGÅRD
Här ligger ett mörkt trall och uteplatsen är inhägnad med staket. Här finns plats för matbord och perfekta ytor för planteringar. Här finns en grind som man kan ta sig direkt in utan att behöva gå igenom lägenheten, perfekt för när man får besök av nära och kära.

FÖRRÅD
Stort isolerat förråd perfekt att kunna ha alla grejer i som man inte behöver just nu. Med ingång både från framsidan och uterummet blir det väldigt smidigt när man vill ställa in grejer i förrådet dessutom perfekt för att kunna använda som genomgång till uterummet.

Byggnad

Typ av byggnad 320 - Flerfamiljshus
Boarea 72 kvm
Byggnadsår 1983
Fönster 3-glas, isolerglas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast tilluft)
Övrigt om byggnaden Renoveringar:


Marken disponeras med allmän nyttjanderätt. Information om upplåten mark har ej gått att få fram.
Övriga byggnader Förråd i anslutning till bostaden.

Energideklaration

EnergiklassD
Utförd Ja, 2020-01-07
Energikonsumtion 88 kWh/m2 år.
Primärenergital 98

Ekonomi

Lägenhetsnummer 41
Avgift 5150 kr/mån
Kommentar Inklusive värme, Kabel-tv samt bostadsrättstillägg.
Driftkostnad 6 726 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 104 kr
  • Hushållsström: 5 622 kr

Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel i förening 1,4391%
Andel av årsavgift 1,44%

Förening

Föreningsnamn BRF Lerlyckan
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716408-1759
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen BRF Lerlyckan ligger lugnt beläggen med närhet till både natur och shopping! På gångavstånd nås skola, förskola, vårdcentral, Statsbondgården samt Hallarna! Föreningens mark bebyggdes 1983 och består av 62 st bostäder, 1 lokal samt 29 garageplatser. Föreningen äger samtliga fastigheter som byggnaderna står på. Föreningen förvaltas av PART Fastighetsförvaltning AB.

Föreningen är ytterst välhållen med god ekonomi och löpande underhåll sker kontinuerligt enligt underhållsplan. Föreningens fastigheter är fullvärdesförsäkrade i Länsförsäkringar.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Föreningen förfogar över en övernattningslokal med 5 sovplatser. Kostnad 200 kr för 1:a dagen och 100kr per efterföljande dag. Bastu finns även i föreningen som medlemmarna disponerar fritt, en nyckel hämtas ut och en deposition på 200kr återfås vid återlämnande.
RENOVERINGAR
Utförda:
Konservering av tak (2018-2020), (2017-2018), Värmepannor och element (2017), Spolning och filmning avlopp (2016), Byte av belysning (2014), Nya fönster och altandörrar (2013), målning av huskroppar (2013), byte hängrännor (2013).
Kommande:
Byta balkongfasader på 2:a våningen till aluminum.

PARKERING
Föreningen har 29 garageplatser vilka kan hyras för 275 kr/månaden (separat kö).
Flertalet fria parkeringar i området.

TV & INTERNET
Ett grundutbud (Viasat) ingår i avgiften. Önskas fler kanaler tecknas och bekostas det av den enskilde medlemmen.
Internet finns indraget via fiber (Halmstad Statsnät) och ingår i avgiften. Valfri hastighet och leverantör väljs och bekostas av den enskilde medlemmen.

FÖRSÄKRING
Varje enskild medlem tecknar och bekostar valfri hemförsäkring. Föreningen har tecknat ett kollektivt bostadsrättstillägg för föreningens samtliga lägenheter (behöver ej tecknas av de boende i sin hemförsäkring).

FÖRENINGENS EKONOMI
Efter samtal med representant för styrelsen 2021-10-25: Det finns i dagsläget inga planer på att höja avgiften. Föreningen anser sig ha mycket god ekonomi. Senast föreningen höjde avgiften var 2015-07-01 med 2 %.
Antal lägenheter 62
Antal lokaler 1
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift betalas av Köpare

Dokument

Området

Fyllinge är ett populärt bostadsområde cirka 6 km från Halmstad city med en blandning av bostadsrätter, hyreslägenheter och villor. Den blandade demografin vittnar om att du i Fyllinge trivs hela livet! Området börjades bebyggas i slutet av 70-talet och expanderar än idag. Senaste området att bebyggas i Fyllinge är de så kallade ”hund-vägarna” och mer är att vänta. I den svenska historien är Fyllinge troligtvis mest känd för ”Slaget vid Fyllebro”. Den 17 augusti 1676 besegrades vid detta slag danskarna, vilket bidrog till att den svenska hären senare också kunde besegra danskarna i slaget vid Lund. Det finns en minnessten över slaget som restes 1828 och en minnesplats med en skylt invigdes så sent som 2010. För Halmstadborna själva är Fyllinge mestadels förknippat med natur, grönska och närhet till det mesta. För den som pendlar i nordlig och sydlig riktning nås E6 på enbart någon minut och riksväg 15 leder dig snabbt inåt landet. Det går alldeles utmärkt att ta cykeln in till Halmstad city eller till Östra stranden för salta bad. Stadsbussarna går flera gånger i timmen och kör bland annat via Hallarna och Stenalyckan. Fyllinge centrum erbjuder bra service och kommunikationer. Här finns bland annat förskola, skola, nybyggd vårdcentral, bibliotek, mataffär och pizzeria. Här finns även Mariakyrkan. För den shoppingtokige är det gångavstånd till Halmstad nya stora shoppingcenter Hallarna. Här finns snart ett mycket stort utbud av butiker som erbjuder allt från kläder och inredning till mat och caféer. Här finns även ett systembolag. Önskas en utflykt med inslag av djur och natur samt vackra promenadstråk kan vi varmt rekommendera Stadsbondgården Olofstorp eller en tur till Laxvik och Påarp. För den nyfikna och aktiva finns också ett stort antal föreningar i området.

Övrigt

Förskola Gäddans förskola, Gyllebolets förskola, Klackens förskola, Fyllinge förskola

Grundskola Fyllingeskolan F-9

Räkna på ditt nya boende