VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

Hägersten / Mälarhöjden, HÄGERSTEN

Klubbacken 65, 3tr

Fin etta i gavelläge med balkong rakt mot Mälaren och en underbar vy över Stockholm! Lägenheten har genomgående ljusa målade väggar och furugolv i original. Lägenheten ligger i ett högt öppet läge med vardagsrum och kök i ljus social halvöppen planlösning. Förvaring i inbyggda garderober i hallen. Kaklat badrum med klinkergolv och golvvärme, dusch samt tvättmaskin. Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Välkommen på visning av denna drömlägenhet!

-Slående sjöutsikt från alla fönster
-Balkong med fantastisk utsikt med morgonsol från soluppgång fram till ca kl 9.30 och kvällssol från ca kl 17.30 till solnedgång.
-Minimal insyn
-Genomgående gedigna och tidsenliga materialval såsom furuträgolv i original och djupa fönsternischer med fönsterbrädor i marmor.
-Hög takhöjd om ca 2,7 meter
-Säkerhetsdörr till lägenheten
-Vindsförråd
-Tvättstuga i samma fastighet
-Stabil och välskött förening med låga avgifter och en mycket låg belåning om ca 1 650 kr/kvm som kommer att sjunka ytterligare då föreningen planerar att amortera ca 500 000 kr under året så att skulden kommer att landa på totalt ca 1,2 milj och en belåningsgrad på under 1 200 kr/kvm.
-Föreningen har 13 egna P-platser för 200 kr/mån, laddboxar för elbil och uttag för motorvärmare finns. 2 st i kö.
-Föreningen äger marken (Ej tomträtt)
-Ca 5 min promenad till Mälarens vatten med fina promenadstråk, badplatser och båtklubbar
-Ca 5-6 min promenad till Axelsbergs centrum med matvaruaffär, apotek, vårdcentral, café och T-bana.
-Ca 8-10 min promenad till Mälarhöjdens centrum med matvaruaffär, restauranger, café, blomsteraffär, skönhetssalong och T-bana.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 37.8 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2459 kr/mån
Rum 1
Våning 3 av 5
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1943
Pris

Ansvarig mäklare
Jonas Danielsson
Reg. Fastighetsmäklare
0732-554 554
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Fin etta med balkong och slående sjöutsikt över Mälarens vatten och Stockholms siluett

nedladdning

nedladdning
nedladdning

Planritning

Jonas Danielsson

Jonas Danielsson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Klubbacken 65, 3tr

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 1
Boarea 37.8 kvm. föreningens information
Hiss Nej

Byggnad

Boarea 37.8 kvm
Byggnadsår 1943
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag

Rum

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Direkt i entrén finns ett par inbyggda garderober för förvaring. Väggarna är målade i vit kulört och på golvet ligger ett furu trägolv i original.

Rum

Mysigt rum som skulle gå att dela av om så önskas till en sovdel och en vardagsrumsdel. Idag är rummet möblerat med sittgrupp, tv-möbel och platsbesparande sängskåp. Det finns plats för arbetshörna om så önskas. Väggarna är målade i vit kulört och på golvet ligger ett furu trägolv i original. Utgång till den rymliga balkongen med en av Stockholms absolut bästa utsikter över Mälarens vatten och Stockholms Innerstad. Balkongen ligger med morgonsol från soluppgång till ca 09.30 och kvällsol från ca 17.30 till solnedgång.

Kök

Fint kök med gott om förvaringsskåp och bra med arbetsbänkar. I köksutrustningen finns spis, spisfläkt (kolfilter), mikro, diskmaskin samt kyl och frys. Framför fönstret med en slående sjöutsikt finns plats för matbord om ca 4 personer. Matplatsen skulle gå att dela av till ett mindre sovrum och riva skiljeväggen mellan kök och vardagsrum för access till köket. Väggarna är målade i vit kulört och på golvet ligger ett furu trägolv i original.

Badrum

Välbevarad kaklat badrum med klinkergolv på golvet med golvvärme. I badrumsinredningen finns WC, tvättställ, duschhörna samt tvättmaskin.

Energideklaration

Utförd Ja

Ekonomi

Lägenhetsnummer 22
Avgift 2459 kr/mån
Kommentar till avgiften Inkl värme och vatten. Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 200 kr/ månad för Kabel-TV och Bredband via Com Hem.
Driftkostnad 5 400 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 2 400 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Förening

Föreningsnamn BRF Klubbacken 5
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769601-0946
Gatuadress Klubbacken 65
Postnummer 12939
Ort HÄGERSTEN
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Föreningen
Brf Klubbacken 5 registrerades 1995 och förvärvade fastigheten 1997. Föreningen upplåter 20 lägenheter med bostadsrätt.
Föreningens ekonomi Föreningens ekonomi ser mycket bra ut och är stabil. Endast ca 1 650 kr/ kvm i lån idag. Inga beslutade avgiftsförändringar.
Äger föreningen marken Ja
Antal lägenheter 20
Renoveringar Utförda
1997 Renovering av balkonger
1997 Nya balkonger
1997 Omputsning fasad
1997 Rörstambyte
1997 Elstigare
2012 Spolning av stammar
2019 Byte värmeväxlare
2020 Renovering av balkonger
2021 Renovering av hyresrätt, vilken är såld nu
2021 Installation av laddstolpar
2021 Fortsättning balkongrenovering

Planerade
ca 2024 byte av en balkong samt fasadrenovering
Parkering Föreningen har totalt 13 parkeringsplatser varav 8 med eluttag och 5 parkeringsplatser med laddare för elbil. Dessa kan hyras mot en kostnad om ca 200 kr/mån, just nu kö. Boende parkering (Taxa 5) på gatan.
Tv och bredband Utöver avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 200 kr/ månad för Kabel-TV och Bredband via Com Hem. Bredband kan fås via Com Hem eller fiber via Tele2.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 482 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen Tvättstuga ligger i källaren. Alla lägenheter har förråd till lägenheten.

Dokument

Området

Mälarhöjden ligger precis vid Mälaren med bad och båtliv. Restid med tunnelbanan till Slussen är bara 13 minuter. Förutom tunnelbana i Mälarhöjden, Axelsberg och Västertorp finns också buss till Fridhemsplan och Älvsjö pendeltågsstation. Från Mälarhöjdsbadet och Fridhemsbryggan går båt till Stadshuskajen och Drottningholm. I Mälarhöjden finns två skolor: Mälarhöjdens skola, årskurs F-9, och Lögarbergets Montessoriskola, årskurs F-5. Mälarhöjden är barnrikt så det finns flera förskolor i området.  Precis intill fastigheten ligger Mälarens vackra promenadstråk  samt flera kaféer som konditori Lyran, Café Uddvillan och Vintervikens kafé. Flera båthamnar i närområdet. En 4H-gård med djur och aktiviteter för barnfamiljen. Bada på Mälarhöjdsbadet eller välj ett av de natursköna klippbaden. Bo i vackra omgivningar nära staden!