Visningar

Lördag 3 Augusti KL: 13:00 - 13:30 Välkommen på visning! ANMÄL DIG via vår hemsida så att vi kan hålla dig uppdaterad kring försäljningen. Boka
Boka visning
  • Dela via:
Gräddö, Gräddö

Gustavslundsvägen 1

Välkommen till en idyllisk och supercharmig sommarstuga på populära Rådmansö utanför Norrtälje. Denna fantastiska röda stuga med vita knutar är den perfekta tillflyktsorten för dig som söker lugn och ro i natursköna omgivningar.

Huvudstuga: 25 kvm
En riktig pärla, med en boyta på 25 kvm som smart utnyttjar varje kvadratmeter. Stugan består av en ljus och luftig farstu/matplats/punchveranda i miniatyr - med flertalet fönster som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns även ett litet, men smart planerat kök där du kan laga sommarens alla härliga måltider. Ett allrum med plats för soffa och TV, och till sist ett sovrum med plats för två sängar alternativt en dubbelsäng. Och vad mer behövs egentligen...? I det enkla bor det vackra, som sagt.

Gäststuga: 10 kvm
Den charmiga gäststugan på 10 kvm är perfekt för besökande vänner eller familjemedlemmar. Även denna byggnad är röd med vita knutar och smälter vackert in i omgivningen. Gäststugan är enkelt inredd men erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter för en trivsam vistelse, inklusive sovplatser och förvaringsutrymme.

Tomten
Den plana och rymliga trädgårdstomten är en av stugans främsta tillgångar. Här finns gott om plats för sommaraktiviteter och avkoppling i solen. Den välskötta gräsmattan inbjuder till lek och spel, medan de omgivande träden ger en naturlig avskildhet och skugga under varma sommardagar. En stor altan erbjuder en härlig plats för grillkvällar och utomhusmåltider, med utsikt över den lummiga trädgården och övriga byggnader som tillhör fastigheten.

Denna sommarstuga på Rådmansö är en dröm som går i uppfyllelse för dig som vill njuta av Sveriges vackra sommar i en autentisk och mysig miljö. Missa inte chansen att skapa oförglömliga minnen i detta makalöst gulliga sommarparadis.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket innebär att du får en större möjlighet att utforma ditt eget boende. Givetvis med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området.

Bostaden kommer att besiktigas inom kort och besiktningsprotokoll kommer att finnas tillgängligt för samtliga anmälda spekulanter inför visning.

Till Rådmansö tar du dig enkelt med bil via E18 och det är ca 2 mil från Norrtälje stadskärna. Från Stockholm är det ca 1h bilväg. Mataffär finns i Gräddö samt på vägen ut vid Vreta-Handel. I Södersvik finns det populära bageriet, Rådmansö bageri, där du kan lyxa till det på dina lediga dagar med färska frukostfrallor - eller varför inte fikabröd till dagens utflykt.

Välkommen att anmäla dig till visning, och det gör du genom att klicka på knappen "Läs mer hos mäklaren" här nedanför.

Information

Bostadstyp Fritidshus
Boarea/Biarea 25 kvm + 10 kvm
Upplåtelseform Friköpt
Rum 2 varav 1 sovrum
Tomt 2394 kvm
Byggnadsår 1962
Pris 995 000 kr

Ansvarig mäklare
Ann-Sofie Demander
Reg. Fastighetsmäklare
0703-89 74 83
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Makalöst gullig sommarstuga om 25 kvm och gäststuga om 10 kvm på populära Rådmansö

Fastighetskarta
Fastighetskarta

Planritning

Ann-Sofie Demander

Ann-Sofie Demander

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Gustavslundsvägen 1

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 25 kvm. taxeringsinformation

Byggnad

Typ av byggnad 1-plansfritidshus
Fastighet Rådmansö-Gillberga 1:27
Boarea 25 kvm
Biarea 10 kvm
Byggnadsår 1962
Vatten & avlopp Tillstånd för förmultningstoalett samt grävd brunn där vattnet idag används till bevattning, tvätt och disk. Den grävda brunnen översvämmas vintertid, men säljaren har redan beställt åtgärd =grävningsarbete för att rätta till det inför försäljningen av fastigheten, och tar också den kostnaden.
Stomme Trä
Fasad Trä
Fönster 2-glas
Tak Papp
Grundläggning Krypgrund
Uppvärmning Direkt El
Ventilation Självdrag
Övriga byggnader Gäststuga/friggebod 10 kvm uppförd 1995 samt en förrådsbyggnad om 15 kvm med hygienutrymme samt förrådsdel byggd 2004.
Renoveringar Målning år 2017 + år 2023, byte av vindskivor år 2017

Energideklaration

Utförd Behövs ej

Ekonomi

Pris 995 000 kr
Taxeringsvärde 720 000 kr (fastställt avseende år 2024)
Varav:
  • Småhusmark: 720 000 kr
Typkod 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr
Fastighetsskatt 5 400 kr
Elförbrukning 231 kWh/år
Driftkostnad 5 661 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Renhållning: 1 950 kr
  • Hushållsström: 3 711 kr

Tomt

Tomtarea 2394 kvm
Tomttyp Trädgårdstomt

Servitut, planbestämmelser m.m.

Förmån: Officialservitut Väg, 0188-94/168.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 01-RÅD-1868.1

Planbestämmelser För frågor kring bygglov samt planer för området samt omkringliggande fastigheter hänvisar vi till Norrtälje kommun. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger köparen möjlighet att utforma sitt boende med hänsyn till stads- och landskapsbilden i området.

Övrigt

Allmänt om bostaden Buss SL631 och närmsta hållplats är då Björkö-Örn, sedan är det ca 3,5 km till bostaden,

Dokument

Området

Räkna på ditt nya boende