Kvillebäcken, GÖTEBORG

Solventilsgatan 16

Smart planerad tvåa med öppna umgängesytor och härligt ljusinsläpp. Stilrent och modernt med ljusa ytskikt och klassiska materialval. Här kan du njuta på den inglasade balkongen som rymmer både utemöbler, blomster och många gäster. Ett bekvämt boende med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom butiker, mataffärer, träningsanläggningar och restauranger. Runt knuten finner du utmärkta kommunikationer som tar dig till Nordstan på 9 minuter.

Information

Bostadstyp Bostadsrätt
Boarea 55 kvm
Avgift 2733 kr/mån
Rum 2
Våning 3
Hiss Ja
Byggnadsår 2017

Ansvarig mäklare
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Stor inglasad balkong!

Planritning

Jennie Svensson

Jennie Svensson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Solventilsgatan 16

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2017

Rum

Hall

Väl innanför ytterdörren välkomnas du av en ljus hall med målade väggar och ett mörkt klinkerklätt golv. Plats finns för både avhängning och skohylla. Här finns även garderob som hjälper till med förvaring av både träningsväskor och kläder.

Kök

Här har du en köksdröm i tidlöst vitt med släta luckor och rostfria beslag. Ovanför de grå arbetsbänkarna löper liggande vitt kakel. Utrustningen består av spishäll, ugn, mikro, kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Här har du delvis en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar perfekta ytor för sociala tillställningar. Väggarna är klassiskt vita och på golvet ligger ekparkett.

Vardagsrum

Det ljusa och öppna vardagsrummet lämnar gott om plats för både den stora soffgruppen och övrigt möblemang. Detta kan vara platsen där du kopplar av i soffan framför en bra film eller varför inte duka upp långbord och bjud över vännerna. Väggarna är vita, undantaget en blå fondvägg, och under fötterna finns den fina ekparketten.

Balkong

Från vardagsrummet når du bostadens balkong rymliga balkong. Här finns utrymme för både loungemöbler och kryddträdgården. Tack vare inglasningen blir balkongen ett extra rum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst.

Sovrum

Det rofyllda sovrummet har gott om plats för både dubbelsängen med övrigt möblemang. Väggarna är målade i vitt och grått och på golvet ligger samma ekparkett som i övriga bostaden. Två stora fönster ger ett härligt ljusinflöde och gör rummet extra trivsamt. Gott om förvaring finns i form av garderober längs ena väggen.

Badrum

Här har du ett väl tilltaget och smakfullt inrett badrum. De vita stora kakelplattorna på väggarna bryter snyggt av mot golvets svarta klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat i kommod, spegelskåp, vägghängt förvaringsskåp samt dusch bakom välvda duschväggar. Här har du också en kombinerad tvättmaskin och torktumlar för att underlätta vardagen.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-05-23
Primärenergital 75

Ekonomi

Lägenhetsnummer 1B-1203/12123
Avgift 2733 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten samt bredband, digital-TV och IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Andel av årsavgift 0,7393%

Förening

Föreningsnamn BRF Piazza Kvillebäcken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-0701
Gatuadress Solventilsgatan
Epostadress brfpiazza@gmail.com
Hemsida https://egrannar.se/brfpiazza/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st bostadsrätter samt 4 lokaler. Tomten på Kvillebäcken 2:6 ägs av föreningen. Föreningen består av fyra huskroppar i 5-7 våningar. Källare och garage är belägna under husen och den gemensamma gården.
Antal lägenheter 113
Antal lokaler 4
Renoveringar 2019-2020 - Tvåårsbesiktning
2020 - Bygglov för balkonginglasning klart
Parkering Föreningen har 46 st parkeringsplatser samt 4 st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. Kostnad 1350 kr/månad för p-plats och 555 kr/mån för MC-plats.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fibernät, leverantör är Tele2. Bredband, Digital-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen De gemensamma utrymmena som finns är barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och källarförråd, p-plats, garage.
Övrigt Föreningen har en andel i gemensamhetsanläggning (GA:22) avseende sopsug och återvinningsrum.

Informationen ovan är tagen från säljare, föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Dokument

Området

I trivsamma och gemytliga Kvillebäcken skapar både gamla och nya kvarter en härlig atmosfär. Äldre landshövdingehus, klimatsmarta nya byggnader och stort utbud av både träningsanläggningar, handel och restauranger, här finns något för alla. Här finns också vacker natur i tex Keillers park och Flunsåsparken samt hänförande utsikt över Göteborg från Ramberget. Även i närliggande Hisingsparken och Slätta Damm med härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor.

Närområde

Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med sitt stora serviceutbud. Här finns både klädbutiker, systembolag, apotek, elektronikhandel och mycket mer. I Kvilles fina Saluhall finner du ett stort utbud av restauranger, delikatesser, kött och fisk mm.

Kommunikation

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast fem minuter med kollektivtrafiken över bron, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Räkna på ditt nya boende