Visningar

Boka visning
Kvillebäcken, Göteborg

Solventilsgatan 16

Blir du nyfiken?

Du har säkert läst massor av långa, målande, beskrivningar av moderna och stilrena bostäder med öppen planlösning som bjuder in till sociala ytor. De som har både diskmaskin, kombitvättmaskin och bra förvaring. - All vardagslyx och bekvämlighet som denna lägenheten erbjuder-. Men varför läsa drömbostaden när du kan uppleva den live?

Välkommen på visning så berättar jag mer!

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 55 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3007 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
Balkong Ja
Byggnadsår 2017
Pris 2 450 000 kr

Ansvarig mäklare
Ella Abrahamson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 70 70
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Extra kontaktperson
Jennie Svensson
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 30
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Översikt Bilder Planritning Fakta Dokument Område

Planritning

Ella Abrahamson

Ella Abrahamson

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Solventilsgatan 16

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 55 kvm. föreningens information
Hiss Ja

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 55 kvm
Byggnadsår 2017
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk, typ FTX
Övriga byggnader Ett källarförråd tillhör lägenheten

Rum

Hall

När du kliver över tröskeln möts du av en ljus och fräsch bostad som stod inflyttningsklar år 2017. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv som löper genom hela bostaden. Här finns plats för avhängning samt gott av förvaring i form av en garderobsvägg.

Kök

Köket är stilrent och modernt enligt konstens alla regler, med en vit kaklad matlagningsyta och vita köksluckor. Maskinparken består av kyl och frys, diskmaskin, spis, ugn och mikro.

Balkong

Från köket har du direkt access ut på den, till storleken mindre, men desto mysigare balkongen. Här är den perfekta platsen att sitta i timmar en sommarkväll med tända ljus och något gott att dricka tillsammans med en god vän. Ledordet är verkligen mysfaktor!

Vardagsrum

Vardagsrummet är den självklara sällskapsytan med gott om plats för både matplats och en större soffgrupp. Stora fönsterpartier och vita väggar skapar tillsammans med parkettgolvet harmoni.

Sovrum

Sovrummet är avskilt från de sociala ytorna och följer samma stilrena interiör som resten av bostaden. Här finns plats för en större dubbelsäng.

Passage

Mellan vardagsrummet och badrummet finns ett mindre avskilt utrymme som kan fungera som extra förvaring, eller varför inte ett hemmakontor?

Badrum

Badrummet är helkaklat med grått golv och vita väggar. Utrustningen som erbjuds är ett handfat med kommod och spegelskåp, wc och en dusch. Du har dessutom en egen tvättavdelning med praktisk bänk med skåp som förenklar vardagsbestyren.

Energideklaration

EnergiklassC
Utförd Ja, 2019-05-23
Primärenergital 66

Ekonomi

Lägenhetsnummer 12101
Pris 2 450 000 kr
Avgift 3007 kr/mån
Kommentar I avgiften ingår värme, vatten samt bredband, digital-TV och IP-telefoni.
Driftkostnad 4 200 kr/år och fördelas enligt följande:
  • Försäkring: 1 200 kr
  • Hushållsström: 3 000 kr

Driftskostnaden är ungefärlig.

Andel i förening 0,76589%
Andel av årsavgift 0,18343%

Förening

Föreningsnamn BRF Piazza Kvillebäcken
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 769630-0701
Gatuadress Solventilsgatan
Epostadress brfpiazza@gmail.com
Hemsida https://egrannar.se/brfpiazza/
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen Brf piazza i Kvillebäcken består av fyra flerbostadshus med 113 st bostadsrätter samt 4 lokaler. Tomten på Kvillebäcken 2:6 ägs av föreningen. Föreningen består av fyra huskroppar i 5-7 våningar. Källare och garage är belägna under husen och den gemensamma gården.
Antal lägenheter 113
Antal lokaler 4
Renoveringar 2019-2020 - Tvåårsbesiktning
2020 - Bygglov för balkonginglasning klart
Parkering Föreningen har 43 st parkeringsplatser samt 4 st motorcykelplatser i garaget som ligger under gården. Utvalda platser är utrustade med uttag för elbil. Föreningen investerade i 20 laddplatser våren 2022. Kostnad p-plats vanlig 1055 kr/mån och el-plats 1305 kr/mån exkl. pris/kWh (1kr/kWh) och 555 kr/mån för MC-plats. Kö och parkering sköts av City Security.
Tv och bredband Fastigheten är ansluten till fibernät, leverantör är Tele2. Bredband, Digital-TV och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.
Överlåtelseavgift 1208 kr
Pantsättningsavgift 483 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Köpare
Gemensamma utrymmen De gemensamma utrymmena som finns är barnvagns-/rullstolsrum, cykelparkering och källarförråd, p-plats, garage.
Övrigt Föreningen har en andel i gemensamhetsanläggning (GA:22) avseende sopsug och återvinningsrum.

Informationen ovan är tagen från säljare, föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Dokument

Området

I trivsamma och gemytliga Kvillebäcken skapar både gamla och nya kvarter en härlig atmosfär. Äldre landshövdingehus, klimatsmarta nya byggnader och stort utbud av både träningsanläggningar, handel och restauranger, här finns något för alla. Här finns också vacker natur i tex Keillers park och Flunsåsparken samt hänförande utsikt över Göteborg från Ramberget. Även i närliggande Hisingsparken och Slätta Damm med härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor.

Närområde

Precis intill Kvillebäcken ligger Backaplan med sitt stora serviceutbud. Här finns både klädbutiker, systembolag, apotek, elektronikhandel och mycket mer. I Kvilles fina Saluhall finner du ett stort utbud av restauranger, delikatesser, kött och fisk mm.

Kommunikation

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, med endast fem minuter med kollektivtrafiken över bron, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt.

Räkna på ditt nya boende