VILL DU VETA MER OM BOSTADEN?

  • Dela via:
Centrala Hisingen, Göteborg

Slättadammsgatan 7A

Totalrenoverad genomgångstvåa precis vid vackra Hisingsparken och Slätta Damm.
Missa inte chansen att förvärva denna fina tvåa med välplanerade kvadratmetrar. Ljusa ytskikt, vacker ekparkett och moderna materialval blir ett signum för detta kvalitativa boende. Här har du tillgång till den fantastiska natur som Hisingsparken erbjuder. Här har du också närhet till Flunsåsparken med artister och uppträdande samt bra serviceutbud som du hittar runt knuten. Med kollektivtrafiken är du aldrig långt borta från varken Göteborgs centrum eller Hjalmar Brantingsplatsen och skulle du vilja ta dig in till stan för egen maskin finns här utmärkta gång- och cykelbanor.

Information

Bostadstyp Lägenhet
Boarea 58.2 kvm
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5184 kr/mån
Rum 2
Våning 1 av 3
Hiss Nej
Balkong Ja
Byggnadsår 1951
Pris 1 850 000 kr

Ansvarig mäklare
Christophe Humblot
Reg. Fastighetsmäklare
0761-47 78 38
Skicka e-post ›› Läs mer om mig

Renoverat och balkong i väst!

Planritning

Christophe Humblot

Christophe Humblot

Reg. Fastighetsmäklare

Vad är din bostad värd?

Jag hjälper dig med en kostnadsfri värdering. Skriv till mig nedan.

Slättadammsgatan 7A

Bostadsfakta

Planlösning

Antal rum 2
Boarea 58.2 kvm. föreningens information
Hiss Nej
Våning 1 av 3

Byggnad

Typ av byggnad Flerbostadshus
Boarea 58.2 kvm
Byggnadsår 1951
Bredband Bredband 500/50, Digital TV samt telefoni bas från Tele2 ingår via ett obligatoriskt tillägg till avgiften.

Rum

Hall

Här har du en ljus och välkomnande hall med plats för avhängning och skohylla samt övrig möblering om så önskas. Väggarna är målade i grått och golvet pryds av ekparkett som löper vidare in i bostaden. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare för ytterligare förvaring. I samtliga rum finns vardagslyx i form av spotlights.

Kök

Stilrent kök med klassiskt vita luckor med handtag i rostfritt utförande. Ovan gedigen bänkskiva i ek sitter grått kakel som matchar fint med rummets väggar i samma ton. Maskinparken består utav spishäll, fläktkåpa samt ugn och mikro i arbetshöjd. Dolda bakom luckfronterna finns även kombinerad kyl och frys samt diskmaskin. Matplatsen får sin naturliga placering vid fönstret och inrymmer med lätthet 4 personer.

Vardagsrum

Här har du ett ljust och rymligt vardagsrum med grå väggar och ekparkett vilket gör det enkelt att inreda efter eget tycke och smak. Du har gott om utrymme att möblera med stor soffgrupp, tv-möbel och mer därtill. Här har du också ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet samt utgången till balkongen.

Balkong

Välkommen ut till balkongen, ett härligt ställe för rekreation och avkoppling. Träbeklätt golv ger en hemtrevlig känsla och även om balkongen inte är så stor finns det plats för cafébord, stolar och den lilla kryddträdgården.

Sovrum

Rofyllt sovrum där både dubbelsängen och tillhörande nattduksbord får rum. Förvaringsmöjligheter finns i inbyggd skjutsdörrsgarderob med spegeldörrar, både snyggt och praktiskt. Ljusa väggar och samma fina parkett som i övriga rum.

Badrum

Det helkaklade badrummet har vita kakelplattor på väggarna, undantaget en grå stapel bakom toaletten som går ton i ton med golvets mörkt grå klinker. I form av utrustning finns wc, vägghängt spegelskåp, duschkabin samt handfat i kommod. Här finns även toppmatad tvättmaskin för att underlätta vardagen. Ett fönster släpper in ljus och ger möjlighet att vädra.

Energideklaration

EnergiklassF
Utförd Ja, 2020-01-23
Primärenergital 157

Ekonomi

Lägenhetsnummer 2
Pris 1 850 000 kr
Avgift 5184 kr/mån
Kommentar till avgiften I avgiften ingår värme och vatten. Utöver månadsavgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 154 kr/mån för TV & bredband. Den totala månadsavgiften blir 5 338 kr/mån.
Pantsatt Ja, bostaden är pantsatt.
Inre reparationsfond 1 022 kr
Andel i förening 4,69095%
Andel av årsavgift 4,69095%

Förening

Föreningsnamn HSB BRF Slättadamm i Göteborg
Organisationsform Bostadsrätt
Organisationsnummer 716409-5841
Gatuadress Slättadammsgatan 1
Postnummer 41725
Ort GÖTEBORG
Äkta/oäkta förening Äkta
Allmänt om föreningen HSB Brf Slättadam består av totalt 24 lägenheter samt 5 lokaler. Fastigheten Tolered 154:12 byggdes 1951 och innehas med tomträtt. Föreningens adress är Slättadamsgatan 7A-7D.
Äger föreningen marken Nej
Antal lägenheter 24
Antal lokaler 5
Renoveringar 1990 - Stamrenovering samt balkongrenoveringen
2011 - Målning fasader, trapphus och samtliga hängrännor sågs över. Taket sågs över i samband med fasadrenoveringen.
2018-2018 Byte av två cirkulationspumpar.
2020 - Ny torktumlare och fläktenhet i torkrum. Ström utdraget till uteplatsen. OVK genomförd. Energideklaration utförd. Filmning av avlopp.
2021 -Relining i källarnivå under i enlighet med föreningens underhållsplan.
Framtida renoveringar och underhållsarbeten: Inga större renoveringar eller underhållsarbeten planerade i dagsläget.
Parkering Föreningen disponerar över fem garage till en kostnad av 588kr/mån. Separat kö.
Tv och bredband Bredband 500/50, Digital TV samt telefoni bas från Tele2 ingår via ett obligatoriskt tillägg till avgiften.
Överlåtelseavgift 1433 kr
Pantsättningsavgift 573 kr
Föreningen tillåter juridisk person som köpare Nej
Överlåtelseavgift betalas av Säljare
Gemensamma utrymmen Till varje bostadsrätt hör ett vindsförråd och ett källarförråd. Via föreningen har man tillgång till cykelrum och tvättstuga.
Övrigt Informationen ovan är tagen från styrelse, säljare, föreningens årsredovisning samt stadgar. Vi råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig då vi ej ansvarar för att uppgifterna från dessa källor är korrekta.

Dokument

Området

På Hisingen finns allt du kan tänkas behöva: en kombination av ett stort serviceutbud, vacker natur och närhet till vatten. I området finner ni olika typer av bebyggelse, både flerbostadshus och villor. I det äldre delarna, såsom Brämaregården, finns främst låga ladshövdingehus. Kvillebäcken är den nya bebyggelsen som snabbt hittat till mångas hjärtan. Här finns flera hundra lägenheter med många kringliggande grönytor och området utvecklas ständigt.

Närområde

Här bor ni med närhet till Backaplan som erbjuder ett komplett serviceutbud med butiker, mataffär, caféer, apotek med mera.

Kommunikation

Kommunikationsmöjligheterna i området är mycket goda. Från Hjalmar Brantingsplatsen som är knutpunkten på Hisingen kan du ta dig i princip vart du vill med buss eller spårvagn. För den som gillar motion kan man även ta cykeln över bron in till city.

Parkering

Inom området finns det parkeringsplatser, garagehus och parkeringshus i princip vart man än befinner sig.

Övrigt

På Centrala Hisingen ligger Ramberget, ett välkänt landmärke, med en hänförande utsikt som lockar många besökare, både lokalbor som turister. Det finns många grundskolor och gymnasium representerade i området. Alltifrån förskolor, både kommunala och enskilda, till gymnasium.

Räkna på ditt nya boende